Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Saturday, 23 June, 08:33

Trelleborgs Allehanda - 09 mar 13 kl. 06:40

Skola granskas efter anmälan från pappaSkolinspektionens granskning började 25 februari efter att pappan till den hotade eleven gjort en anmälan. Skolan och bildningsförvaltningen har fram till och med 18 mars på sig att ge sin bild av vad som hänt. Om det finns brister kan de få kritik av inspektionen..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborgs, Skolinspektionen, Ystads, Wikström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skola, granskasefter , anmälanfrån , pappa
Nya Wermlands Tidningen - 09 sep 16 kl. 12:04

Kritik mot skola efter anmälan

Barn- och elevombudet, BEO, menar att Säffle kommun inte uppfyllt sina skyldigheter enligt skollagen. Dock ingriper man inte mot den aktuella skolan efter att ha granskat en anmälan om kränkande behandling..

Nerikes Allehanda - 12 maj 14 kl. 10:38

Granskar skola efter anmälan om mobbning

En elev på en skola i Örebro har uteblivit från utbildningen på grund av mobbning. Nu granskas skolan av Skolinspektionen..

Sydöstran - 05 feb 18 kl. 14:30

DO granskar skola efter anmälan

Eleven anser sig ha blivit trakasserad och särbehandlad på skolan. Nu granskas Knut Hahn av Diskrimineringsombudsmannen, DO. .

Skånskan - 25 mar 17 kl. 20:00

DO-anmälan efter sexuella trakasserier

Skurup Föräldrar till ett barn på en skola i Skurups kommun har anmält att deras barn har utsatts för sexuella trakasserier av andra barn.
– Vi kallar det inte sexuella trakasserier, säger rektor på skolan. ERWP.

Magazin24 - 26 okt 12 kl. 07:34

Surahammars kommun granskas efter JO-anmälan

Tidigare i år fick Riksdagens Ombudsmannaexpedition motta en JO-anmälan mot Surahammars kommun. Nyligen begärdes det att Surahammars kommun skriver ett yttrande till JO. I juni i år skickade behandlare inom öppenvården i Västerås in en JO-anmälan gällande Surahammars kommun.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Lågstadielev retades – isolerades i en termin Utdrag mammans anmälan

GÖTEBORG. En förälder i har gjort en anmälan till Skolinspektionen efter att hennes son särbehandlats i skolan. Pojken har inte fått vara ute på raster, delta i gymnastiken eller äta lunch med andra elever under större delen av vårterminen 2014.

BT - 05 jul 12 kl. 13:17

Polis slog son - ingen anmälan

Pojken ringde till polisen och berättade att hans pappa slog honom. Men det ledde aldrig till någon anmälan. Nu anmäler i sin tur polismyndigheten i Jönköpings län de två poliser som agerade på larmet och som åkte hem till pojken och hans pappa, som också var polis.

BT - 05 jul 12 kl. 13:17

Polisman slog son - ingen anmälan

Pojken ringde till polisen och berättade att hans pappa, som är polis, slog honom. Men det ledde aldrig till någon anmälan. Nu anmäler i sin tur polismyndigheten i Jönköpings län de två poliser som agerade på larmet och som åkte hem till pojken och hans pappa, som också var polis.

Västerbottens Folkblad - 29 jun 12 kl. 16:22

Umeåskola granskas

Efter att en elev uppges att inte ha fått tillräckligt stöd kommer nu Skol-inspektionen att granska ärendet. Anmälan gäller en pojke i årskurs 7-9..

Västerbottens Folkblad - 14 nov 13 kl. 10:51

Elev utan betyg – skola granskas

Skolinspektionen kräver att Lycksele kommun yttrar sig om betygsättning av en elev vid Tannbergsskolan i Lycksele. Detta sedan myndigheten tagit emot en anmälan och beslutat att inleda en granskning. Eleven ska bland annat ha fått ett samlat betygsdokument istället för ett slutbetyg samt att två kurser saknas.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser i Skåne

Mordförsök i Malmö och bränder i Hässleholm. Här är nattens händelser, i Skåne och i omvärlden..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Kommunen uppmuntrar självförsvarskurs för flickor och kvinnor

Ett förslag från en medborgare föreslår att kommunen anordnar gratis självförsvarskurser till stadens tjejer och kvinnor. Kommunen ser gärna att kurserna hålls och vill se ett samarbete med stadens föreningar..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Asatroende firade midsommar vid Ales stenar

Blothornet var fyllt av hembrygd mjöd och i den mänskliga ringen åkallades Oden, Tor och Freja. På midsommaraftons eftermiddag firade Nordiska asa-samfundet Midsommarblot vid Ales stenar..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Sagolika ”hattstugor” som bär på skånsk tradition

Som små sagohus där tankarna förs till Elsa Beskows ”Hattstugan” ligger åtta märkvärdiga byggnader mellan åkrarna i Östra Torp strax norr om Smygehamn. Vissa menar att ett besök vid dem känns som att befinna sig i en Star Wars-film. I vilket fall som helst ger de en unik upplevelse..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 06:00

S vill satsa halv miljard på cancervården

Genom att satsa ytterligare 500 miljoner kronor vill Socialdemokraterna få ner köerna till canceroperationer. Men först under nästa mandatperiod..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Trelleborgare uttagna i landslaget

Joakim Limås och Linus Strömberg i Trelleborgs Bågskytteklubb, har blivit uttagna till en världscuptävling i Berlin i juli..

Trelleborgs Allehanda - 18 timmar sedan

Midsommarstången skickades ut på vattnet i Södra Åby

Det är en så gott som nyskapad tradition i den lilla byn Södra Åby. På morgonen samlas byinvånare för att klä den rikligt lövade midsommarstången och sedan skicka ut den på en flotte på vattnet..

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

Kommunen avfärdar förslag om saluhall

Ett medborgarförslag till kommunen föreslår att Skyttsgården i Trelleborg görs om till saluhall. Men kommunstyrelsen avfärdar förslaget och bedömer lokalen som olämplig för ändamålet..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 00:01

Få koll på en av Sveriges viktigaste högtider – midsommar

Varför äter vi alltid sill, vad gjorde midsommarparet och vad symboliserar egentligen midsommarstången? Här får du stenkoll på sommarens stora högtid. .

Trelleborgs Allehanda - 22 timmar sedan

Trelleborg: Pojke åtalas för dödshot mot sin lärare

En tonårspojke åtalas för att ha skickat ett hatiskt mejl till sin lärare i Trelleborg. Texten innehöll bland annat ett dödshot. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.