Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 20 September, 10:31

Trelleborgs Allehanda - 09 mar 13 kl. 06:40

Skola granskas efter anmälan från pappaSkolinspektionens granskning började 25 februari efter att pappan till den hotade eleven gjort en anmälan. Skolan och bildningsförvaltningen har fram till och med 18 mars på sig att ge sin bild av vad som hänt. Om det finns brister kan de få kritik av inspektionen..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborgs, Skolinspektionen, Ystads, Wikström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skola, granskasefter , anmälanfrån , pappa
Nya Wermlands Tidningen - 09 sep 16 kl. 12:04

Kritik mot skola efter anmälan

Barn- och elevombudet, BEO, menar att Säffle kommun inte uppfyllt sina skyldigheter enligt skollagen. Dock ingriper man inte mot den aktuella skolan efter att ha granskat en anmälan om kränkande behandling..

Nerikes Allehanda - 12 maj 14 kl. 10:38

Granskar skola efter anmälan om mobbning

En elev på en skola i Örebro har uteblivit från utbildningen på grund av mobbning. Nu granskas skolan av Skolinspektionen..

Sydöstran - 05 feb 18 kl. 14:30

DO granskar skola efter anmälan

Eleven anser sig ha blivit trakasserad och särbehandlad på skolan. Nu granskas Knut Hahn av Diskrimineringsombudsmannen, DO. .

Skånskan - 25 mar 17 kl. 20:00

DO-anmälan efter sexuella trakasserier

Skurup Föräldrar till ett barn på en skola i Skurups kommun har anmält att deras barn har utsatts för sexuella trakasserier av andra barn.
– Vi kallar det inte sexuella trakasserier, säger rektor på skolan. ERWP.

Magazin24 - 26 okt 12 kl. 07:34

Surahammars kommun granskas efter JO-anmälan

Tidigare i år fick Riksdagens Ombudsmannaexpedition motta en JO-anmälan mot Surahammars kommun. Nyligen begärdes det att Surahammars kommun skriver ett yttrande till JO. I juni i år skickade behandlare inom öppenvården i Västerås in en JO-anmälan gällande Surahammars kommun.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Lågstadielev retades – isolerades i en termin Utdrag mammans anmälan

GÖTEBORG. En förälder i har gjort en anmälan till Skolinspektionen efter att hennes son särbehandlats i skolan. Pojken har inte fått vara ute på raster, delta i gymnastiken eller äta lunch med andra elever under större delen av vårterminen 2014.

BT - 05 jul 12 kl. 13:17

Polis slog son - ingen anmälan

Pojken ringde till polisen och berättade att hans pappa slog honom. Men det ledde aldrig till någon anmälan. Nu anmäler i sin tur polismyndigheten i Jönköpings län de två poliser som agerade på larmet och som åkte hem till pojken och hans pappa, som också var polis.

BT - 05 jul 12 kl. 13:17

Polisman slog son - ingen anmälan

Pojken ringde till polisen och berättade att hans pappa, som är polis, slog honom. Men det ledde aldrig till någon anmälan. Nu anmäler i sin tur polismyndigheten i Jönköpings län de två poliser som agerade på larmet och som åkte hem till pojken och hans pappa, som också var polis.

Västerbottens Folkblad - 29 jun 12 kl. 16:22

Umeåskola granskas

Efter att en elev uppges att inte ha fått tillräckligt stöd kommer nu Skol-inspektionen att granska ärendet. Anmälan gäller en pojke i årskurs 7-9..

Västerbottens Folkblad - 14 nov 13 kl. 10:51

Elev utan betyg – skola granskas

Skolinspektionen kräver att Lycksele kommun yttrar sig om betygsättning av en elev vid Tannbergsskolan i Lycksele. Detta sedan myndigheten tagit emot en anmälan och beslutat att inleda en granskning. Eleven ska bland annat ha fått ett samlat betygsdokument istället för ett slutbetyg samt att två kurser saknas.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Känslig vänsterfot guld värd i kvaljakten

FC Trelleborg kan på lördag säkra en kvalplats till division tre. I takt med att säsongen börjar dra ihop sig har Toni Bahtiri hittat formen efter att han bröt foten i våras. Tre assister senast gör att han utses till veckans spelare i Trelleborgsfotbollen..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Antons resa kunde inte ha blivit bättre

Även om vi är olika individer och kommer från jordens alla hörn så kan vi leva tillsammans. Det är Anton Thells största lärdom av lägervistelsen i Tyskland i sommar..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Trelleborgskonstnär målar bibelmotiv i Afrika

Gustave Dorés berömda bibel från 1875, fylld av etsningar från bibliska historier, utgör inspirationen för Trelleborgskonstnären Johan Falkmans nya projekt. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser i Skåne

Trafikolycka, skadegörelse och bilbrand..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Abitares konkurs kostar kommunen en kvarts miljon

Byggföretaget Abitares konkurs kommer att kosta Trelleborgs kommun en kvarts miljon kronor. Det är den summa som kommunen ligger ute med för planläggning av byggprojekt som inte blev av i och med konkursen..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

När förråden sinar vaknar vi alla

Få har kunnat undgå att de varma sommarmånaderna har lett till en stor kris för landets lantbrukare. Det finns dock inget ont som inte för något gott med sig och det positiva med krisen är att livsmedelsproduktion har hamnat i fokus. Det är dags att börja prioritera svensk mat nu, så att vi inte hamnar i en ännu värre situation när nästa kris kommer..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Kvinnor drabbas hårdare vid nästa lågkonjunktur

Trelleborgs Allehanda - Igår: 17:41

Olycka: Två bilar krockade på E65

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Innebandy: Trelleborgare målskytt i premiären

Trelleborgaren Joon Berggren fick en bra debut som tränare i Svenska Superligan. Höllviken premiärvann borta mot nykomlingen Kalmarsund med 6–5. Trelleborgaren Daniel Persson blev en av målskyttarna..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Skolmaten går 5,2 miljoner kronor minus

Serviceförvaltningen hävdar att bildningsförvaltningen inte betalar vad skolmaten kostar och begär 5,2 miljoner för att täcka sitt underskott. Bildningsförvaltningen vill nu ha en tydligare förklaring på vart pengarna har tagit vägen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.