Alliansfritt Sverige > Opinion

Monday, 01 June, 21:14

Alliansfritt Sverige - 06 mar 13 kl. 10:07

FLASH: LUF har haft förtroende för FP:s rättstalesman tills nuHÅRDARE STRAFF. Till skillnad från Folkpartiet Liberalerna är Liberala Ungdomsförbundet faktiskt liberaler. Så till den milda att grad att man kräver ledande folkpartisters avgång:
Liberala ungdomsförbundet oroas över att Folkpartiets rättspolitik grundar sig på populism. Detta är inte värdigt ett liberalt parti. Johan Pehrsons återkommande fadäser på området liksom hans ovilja att ta till sig av forskningsrönen har lett till att Liberala ungdomsförbundet i dag kräver hans avgång som rättspolitisk talesperson.Här är det lätt att vara överens med LUF. Johan Pehrson krävde i förra veckan hårdare straff för våldsbrott, eftersom de straffskärpningar regeringen genomfört ?inte gett det resultat vi vill?. Pehrson vill alltså ha hårdare straff inte trots, utan på grund av att hårdare straff inte fungerar. Och då är man inte liberal. Då är man tramspopulist.
Och då kanske man ska avgå.

Det mest förvånade är kanske att LUF haft förtroende för Johan Pehrson fram tills nu. Det är ju knappast en nyhet att Pehrson är Sveriges minst liberala människa:
Han försvarar utvisningar av dödssjuka barnHan vill ha hårdare tag mot psykiskt sjukaHan vill ha järnhand i invandrartätt områdeHan vill att "polisen tar på sig stålhandsken"Han anklagar lagrådet för att ha knarkagendaHan vill att barn ska kunna hamna i domstolHan tror verkligen att supermånga unga knarkarHan kräver utegångsförbud i invandrartätt områdeHan uppmanar invandrare att flyttaListan på Johan Pehrssons värsta citatMen vi antar att tillslut så rinner bägaren över. Vi är bara förvånade över att det tillfället inte var vid uttalandet om att den som vill vara full på sjön får paddla kanot. 


Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.
Läs mer om:
Flash, LUF, FP, HÅRDARE STRAFF, Folkpartiet Liberalerna, Liberala Ungdomsförbundet, Liberala, Folkpartiets, Pehrsons, Pehrson, Johan Pehrson, Sveriges, Han,  Johan Pehrssons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FLASH, LUFhar , haft, förtroendeför , FP:s, rättstalesman, tillsnu
Dalarnas tidningar - 29 sep 14 kl. 15:42

TV: "Jag hade inte haft förtroende för Salo"

I Hockeypuls snackar Niklas Wikegård och Valentina Lizana Wallner om krisen i Leksand, vikande publiksiffror och Bernhard Starkbaums jättetavla förra veckan..

Nyhetsverket - 06 mar 13 kl. 19:00

LUF kräver att Johan Pehrsons avgår

Det liberala ungdomsförbundet kräver Johan Pehrsons avgång. De anser att hans rättspolitik grundar sig på populism vilket rimmar illa med liberala grundvärderingar. Det är i dag som Luf går ut med att man inte har något förtroende för örebroaren Johan Pehrson i rollen som rättspolitisk talesperson för Folkpartiet.

Nyhetsverket - 06 mar 13 kl. 19:00

LUF kräver att Johan Pehrson (FP) avgår

Det liberala ungdomsförbundet kräver Johan Pehrsons avgång. De anser att hans rättspolitik grundar sig på populism vilket rimmar illa med liberala grundvärderingar. Det är i dag som Luf går ut med att man inte har något förtroende för örebroaren Johan Pehrson i rollen som rättspolitisk talesperson för Folkpartiet.

Alliansfritt Sverige - 28 aug 13 kl. 13:35

Kommunalråd tycker att militären i Egypten har handlat rätt ? LUF kräver nu hans avgång

Essam El-Naggar har uttalat sig om den minst sagt kaotiska situationen i Egypten och har bland annat sagt att militärens agerande när de dödade regimkritiska motsåndare är ?olyckligt men oundvikligt?. Han har även tagit ställning för militärens agerande då han anser att det var rätt av militären att avsätta president Mursi, eftersom han menar att Mursi inte styrt med demokratiska metoder.

Cornucopia - 15 apr 16 kl. 14:42

FLASH: Uniformer och Rakelradioapparater stulna från Teracom

Enligt uppgifter till mig har flera uniformer och Rakelradioapparater stulits från Teracom. Polismyndigheten varnar internt för att utrustningen kan användas för att genomföra sabotage.
Stölden verkar ha skett från anläggningar hanterade av Fortifikationsverket.

YLE - 20 apr 15 kl. 21:06

Vem har Sipiläs förtroende?

Varken journalisten Torbjörn Kevin eller statsvetaren Ann-Cathrine Jungar tror att det blir lätt för Juha Sipilä att få ihop en ny regering. Sipilä har tidigare uttalat sig om vikten av förtroende, men vem litar Sipilä egentligen på? Kevin kan inte ännu dra några slutsatser om vilka som har Sipiläs förtroende.

Kristianstadsbladet - 27 aug 13 kl. 08:00

"Förtroende skapas innanför dörrarna här"

Foto: Peter Åklundh
Visst påverkar turbulensen kring generaldirektören Angeles Bermudes-Svankvist förtroendet för Arbetsförmedlingen. Men i grunden byggs förtroende på andra sätt enligt Mats Hartman, chef för Arbetsförmedlingen i Kristianstad.
Arbetsförmedlingen har stått i centrum de senaste dagarna.

Skånskan - 12 maj 16 kl. 06:00

Fridolin får skånskt förtroende i omstart

Skåne Att byta språkrör innebär inte att Miljöpartiets röra är över och att bilden av regeringens hopplösa amatörer tvättats bort.
Tydlighet, fokus på gröna frågor som folk känner igen sig i och mer ödmjukt lyssnande till erfarna kommun- och regionpolitiker är det långsiktiga receptet för förnyat förtroende.Det anser regionrådet Anders Åkesson och Karin Svensson Smith, ordförande i riksdagens trafikutskott, två inflytelserika skåningar i partistyrelsen, De ger sitt fulla stöd till riksvalsberedningens förslag till att behålla Gustav Fridolin och byta språkröret Åsa Romson mot biståndsminister Isabella Lövin.

YLE - 10 jul 17 kl. 12:10

Jaros styrelseordförande om krisläget: Heames har förtroende tills annat meddelas

Efter bara två segrar på de senaste tio matcherna har FF Jaro en hel del att tänka på. Frågan är om tränaren Kristian Heames ska få fortsätta. I en krissituation analyseras läget, säger styrelseordförande Harald Finne till Yle Sporten.

Dagens PS - 16 dec 19 kl. 07:35

Åkesson har högst förtroende – Löfven rasar

För första gången toppar SD-ledaren fårtroendelistan, uppger SVT. Enligt mätningen, som Novus gjort, har 31 procent av väljarna ganska stort eller mycket stort förtroende för Sverigedemokraternas partiordföranden. Även Ebba Busch Thor (KD) får 31 procents förtroendestöd av väljarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.