Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 25 June, 03:34

Kristianstadsbladet - 04 mar 13 kl. 09:00

C4 Teknik trotsar konsultföretaget - sätter in ny hissVecka 10 och 11 ska det monteras en ny hiss på Naturum. Kristianstadsbladet skrev i april förra året att C4 Teknik låg i en tvist. C4 Teknik förväntade sig att konsultföretaget skulle åtgärda vissa brister.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Teknik, ÅklundhTillgängligheten, Naturum, C4 Teknik, Henrik Wester, Fredholms, White

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: C4 Teknik, trotsar, konsultföretaget, sätterin ny , hiss
YLE - 12 jun 17 kl. 09:31

Pekka Sauri blir rådgivare för konsultföretag – fortsätter twittra på sitt nya jobb

Kommunikationsbyrån Tekir har utsett Pekka Sauri, före detta biträdande stadsdirektör i Helsingfors, till sin nya rådgivare. Sauri kommer att jobba bland annat med samhällskommunikation och sociala medier. Efter över 30 år i Helsingfors stads tjänst sadlar Pekka Sauri, 63, om och blir rådgivare för konsultföretaget och kommunikationsbyrån Tekir.

YLE - 02 mar 17 kl. 06:15

Robotar ersätter bankirer - hanterar troligen 3500 miljarder euro år 2020

En majoritet av förmögenhetsförvaltningen i världen väntas i framtiden ske med hjälp av robotar. Ett finländskt företag som skryter med automatiska placeringar har redan inlett sin verksamhet, men en koll visar att det åtminstone tills vidare är människor som fattar besluten där. Konsultföretaget Deloitte uppskattar att vart fjärde finansjobb i Finland kan försvinna på fem år till följd av ökad automatisering.

Dagensanalys.se - 13 jan 19 kl. 18:54

Accenture fortsätter bygga datakunskap genom förvärv

Globala konsultföretaget Accenture har köpt ännu ett så kallat data intelligence company. Företaget Knowledgent (konstigt namn) är specialister på maskininlärning och AI samt hjälper företag i sina digitala transformationer. Företaget har runt 300 anställda som alla har titeln ”informationists” som skapar datastrategier, arkitekturer och plattformar för ledningen.

Expressen - 15 feb 19 kl. 17:49

Therese Johaugs val – trotsar polisens varning

Säkerhetspolisen har vid flertalet tillfällen varnat för Huawei.Men Therese Johaugs samarbete med det kinesiska telekomföretaget fortsätter som vanligt.– Vi har alltid haft en bra relation och jag förhåller mig till vårt avtal, säger hon till TV2.

Alingsås tidning - 21 sep 17 kl. 14:50

Prisas för sin banbrytande teknik

Nyligen fick Swedish Hydro Solutions patent på sin banbrytande teknik att rena vatten med krabbskal. Nu prisas Alingsåsföretaget i en nationell idé- och entreprenörstävling.
I veckan presenterade Swedbank vinnarna i sin tävling Swedbank rivstart.

YLE - 13 mar 15 kl. 04:04

Österbottningar trotsar ryska krisen

I Ryssland har så gott som alla finländska företag stoppat sina investeringsprogram på grund av den ekonomiska krisen. Det enda undantaget är den österbottniska fönstertillverkaren Skaala som i går öppnade sin första fabrik i S:t Petersburg. – Vi fattade beslutet redan för fyra år sen, säger Skaalas koncernchef Markku Hautanen.

YLE - 07 mar 17 kl. 18:42

Sjundeå konkurrensutsätter maten och städningen

Politikerna i fullmäktige i Sjundeå förde en lång diskussion om konkurrensutsättningen av maten och städningen på sitt möte i måndags (6.3). Efter omröstning godkände fullmäktige till sist att en privat aktör får ta över städningen och matservicen i kommunen från och med i höst.

Dagensanalys.se - 14 feb 18 kl. 10:25

Tobii går framåt med fortsätter förlora pengar

Det svenska eyetracking-företaget Tobii har enligt deras VD Henrik Eskilsson haft ett händelserikt år. Man har ökat försäljningen, men samtidigt pumpat in stora summor i utvecklingsarbete. Resultatet för 2017 blir därför totalt en förlust på 186 miljoner kronor, men framtiden ser trots det ljus ut.

Dagens PS - 24 apr 19 kl. 11:00

Investera i teknik som hjälper diabetes- och cancerpatienter

Över 425 miljoner människor i världen varav 500 000 i Sverige har i dag diabetes och många risker att får nervskador i fötter som en följd av sin sjukdom. Nu har småsparare chansen att investera i en banbrytande teknik som kan hjälpa miljoner personer att upptäcka tidiga tecken på nervskador innan de blir permanenta. #event-id { position: relative; padding-bottom:90%; } #event-id iframe {border:1px solid #ccc; position: absolute; width: 100%; height: 100%; overflow-y:scroll !

YLE - 22 jan 17 kl. 16:46

"Chempolis omsätter mindre än en grillkiosk och har aldrigt byggt en enda anläggning"

Bioföretaget Chempolis i Uleåborg har stigit till rubrikerna som ett av de företag som statsminister Juha Sipilä (C) har intressen i. Det att Chempolis var med på en handelsresa till Indien tillsammmans med statsministern har väckt kritik, liksom också att statsägda Fortum så sent som i fjol satsade sex miljoner euro i företaget. Ylejournalisten Jyri Hänninen har försökt gräva fram sanningen om Chempolis.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Abortklinik i Missouri får fem dagar till

Missouris myndigheter beslutade i fredags att inte förnya tillståndet för den sista abortkliniken i Missouri. Men nu har en lokal domstol förhindrat beslutet från att träda i kraft och gett kliniken i Saint Louis tillåtelse att hålla öppet i fem dagar till, fram till fredag..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Ny skottlossning i Västerås

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ja till Ryssland i Europarådet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Akutmottagning i Piteå lex Maria-anmäls

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

David Rossander, 90 år

I dag den 25 juni fyller David Rossander, Tollarp, år. .

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Kongo-Kinshasa: 1 500 döda av ebola

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

"Ibra" och Rooney i MLS all star-lag

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Två döms för bilhoppande i Falkenberg

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Brand i container med hushållssopor

Räddningstjänsten ryckte ut till Gamlegården i Kristianstad sent på måndagskvällen..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Allsångskvällarna tillbaka i Immeln

Snart är det dags för allsångskvällar vid Immeln. Den 3 och den 17 juli är det dags för artister och sångsugna att samlas för skönsjungande kvällar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.