Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 20 July, 03:02

Affärsvärlden - 28 feb 13 kl. 13:29

"Bonusfrågan har aldrig varit viktig för oss"Efter närmare ett års förhandlingar är Basel 3-paketet i hamn. Att bonusfrågan därför sätts i fokus gör Bankföreningens chefsekonom Johan Hansing "paff"..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Basel, Bankföreningens, Johan Hansing

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bonusfråganhar , aldrigvarit , viktigför oss
YLE - 13 sep 13 kl. 05:12

Vasa fortsätter med bonus trots kritik

Vasa stad fortsätter betala bonus åt anställda. Att stadsstyrelsen beslöt att inte betala ut några pengar 2014 tolkar stadens personaldirektör Leena Kaunisto som ett tillfälligt uppehåll. Så fort tiderna blir bättre fortsätter bonussystemet.

Regeringen - 05 mar 13 kl. 18:15

Bonusdiskussion präglade finansministermöte

Frågan om att reglera bankbonusar hamnade i fokus vid finansministrarnas möte i rådet för ekonomiska och finansiella frågor i Bryssel den 5 mars. Bonusfrågan behandlas som en del av paketet om nya regler för kapital- och likviditetskrav för banker och kreditinstitut. En klar majoritet av EU:s medlemsländer står bakom den kompromiss som rådet har nått med Europaparlamentet om de nya reglerna, men tekniska detaljer återstår att fullbordas.

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 13 kl. 11:19

Friluftsfrämjandets tipspromenad

I söndags var det åter igen dags för Friluftsfrämjandets tipspromenad Lunken. Den som lyckades bäst för dagen var Elsie Sjögren och på andre plats Bengt-Olle Andersson. Bonusfrågan vanns av Lennart Johansson.

YLE - 17 sep 17 kl. 06:25

Luddiga kriterier, massövervakning och tortyr - här är farorna med de nya underrättelselagarna

Ska Skyddspolisen få rätt att bryta sig in i din bil eller avläsa din datatrafik utan att någonsin berätta det för dig? Kan jakten på terrorister i själva verket leda till att du åker dit för alkohol- eller mutbrott? Vi listar de öppna och svåra frågorna i de nya underrättelselagarna.

YLE - 01 nov 12 kl. 05:49

Hemliga bonusar vid Åbo Akademi

En stor del av styrelsen vid Åbo Akademi har varit omedveten om de bonusutbetalningar som har gjorts till högsta ledningen. Enligt den enkät som Yle Fems Spotlight program har gjort fick många av styrelsemedlemmarna informationen via media. Det var i somras som Åbo Underrättelser tog upp frågan om de bonusar som betalas ut till högsta ledningen vid Åbo Akademi, sammanlagt fem personer med rektor Jorma Mattinen i spetsen.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Bra rapporter stärker, Betsson klar vinnare

Stockholmsbörsen fortsatte sin resa norrut under torsdagen då en knippe starka rapporter gav nytt bränsle för uppgång..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Starka rapporter lyfter index

Stockholmsbörsen drog uppåt efter öppning under onsdagen. Kursrusning i bolag som Swedish Match, ABB, SKF och Nordea efter starka rapporter lyfte index..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

SEB: Teknikkonsultens estimat och aktiekurs ska upp

Teknikkonsultens rapport för det andra kvartalet var "mycket stark" och det bör leda till höjda prognoser i analytikerledet..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

ABG: För hög värdering i rapportrusaren - aktien ska ned 35 procent

ABG håller fast vid sin negativa uppfattning gällande livekasinoleverantören Evolution Gaming och menar att bolaget är övervärderat om man lyfter blicken och antar ett långsiktigt perspektiv på saken..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Fler arbetstimmar stärker Swecos resultat

Teknikkonsulten Sweco resultat andra kvartalet gynnades av att kvartalet innehöll fler arbetstimmar, jämfört med motsvarande kvartal i fjol, eftersom påskhelgen inföll under första kvartalet i år..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Swedish Match spår ljusare tider

Swedish Match redovisar ett kvartal över analytikernas förväntningar och spår att valutavinden vänder under det kommande halvåret. Etbleringen av det tobaksfria snuset Zyn i USA går betydligt bättre än väntat..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Carnegie: Ansträngd värdering i fastighetsbolaget - sälj

Fastighetsbolagets 14-procentiga kursuppgång sedan årsskiftet har gjort att aktien ser ansträngt värderad ut..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Bättre än väntat för Epiroc

Gruvutrustningsbolaget Epiroc, som nyligen knoppades av från Atlas Copco, ser "att efterfrågan fortsätter att vara god i början tredje kvartalet"..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Kone sämre än väntat

Kones rapport för årets andra kvartal kom in under analytikernas förväntningar. Men det finländska hissbolaget upprepar ändå sina prognoser för helåret 2018..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Rapportlyft på börsen

Stockholmsbörsen stiger med draghjälp från en rad positiva överraskningar i tunga delårsrapporter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.