Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 19 March, 02:21

Affärsvärlden - 28 feb 13 kl. 13:29

"Bonusfrågan har aldrig varit viktig för oss"Efter närmare ett års förhandlingar är Basel 3-paketet i hamn. Att bonusfrågan därför sätts i fokus gör Bankföreningens chefsekonom Johan Hansing "paff"..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Basel, Bankföreningens, Johan Hansing

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bonusfråganhar , aldrigvarit , viktigför oss
YLE - 13 sep 13 kl. 05:12

Vasa fortsätter med bonus trots kritik

Vasa stad fortsätter betala bonus åt anställda. Att stadsstyrelsen beslöt att inte betala ut några pengar 2014 tolkar stadens personaldirektör Leena Kaunisto som ett tillfälligt uppehåll. Så fort tiderna blir bättre fortsätter bonussystemet.

Regeringen - 05 mar 13 kl. 18:15

Bonusdiskussion präglade finansministermöte

Frågan om att reglera bankbonusar hamnade i fokus vid finansministrarnas möte i rådet för ekonomiska och finansiella frågor i Bryssel den 5 mars. Bonusfrågan behandlas som en del av paketet om nya regler för kapital- och likviditetskrav för banker och kreditinstitut. En klar majoritet av EU:s medlemsländer står bakom den kompromiss som rådet har nått med Europaparlamentet om de nya reglerna, men tekniska detaljer återstår att fullbordas.

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 13 kl. 11:19

Friluftsfrämjandets tipspromenad

I söndags var det åter igen dags för Friluftsfrämjandets tipspromenad Lunken. Den som lyckades bäst för dagen var Elsie Sjögren och på andre plats Bengt-Olle Andersson. Bonusfrågan vanns av Lennart Johansson.

YLE - 17 sep 17 kl. 06:25

Luddiga kriterier, massövervakning och tortyr - här är farorna med de nya underrättelselagarna

Ska Skyddspolisen få rätt att bryta sig in i din bil eller avläsa din datatrafik utan att någonsin berätta det för dig? Kan jakten på terrorister i själva verket leda till att du åker dit för alkohol- eller mutbrott? Vi listar de öppna och svåra frågorna i de nya underrättelselagarna.

YLE - 01 nov 12 kl. 05:49

Hemliga bonusar vid Åbo Akademi

En stor del av styrelsen vid Åbo Akademi har varit omedveten om de bonusutbetalningar som har gjorts till högsta ledningen. Enligt den enkät som Yle Fems Spotlight program har gjort fick många av styrelsemedlemmarna informationen via media. Det var i somras som Åbo Underrättelser tog upp frågan om de bonusar som betalas ut till högsta ledningen vid Åbo Akademi, sammanlagt fem personer med rektor Jorma Mattinen i spetsen.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Djurhälsovård – en marknad med stor potential

Svenska Intervacc listat på NASDAQ First North utvecklar nya vacciner för att möta det ökade behovet av god djurhälsa. En nyemission ska nu möjliggöra storskalig tillverkning av Strangvac, deras vaccin mot kvarka..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:41

Så kan du maxa pensionen när du är ung

Affärsvärlden - I förrgår: 10:50

Ericsson snyggar till förlustsiffrorna

Telekomtillverkaren Ericsson justerar sin omsättning och resultatet för 2016 och 2017 i en omräkning enligt en ny standard för redovisning kallad IFRS 15..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:33

Bostadsbyggandet bromsar in i USA

Bostadsbyggandet i USA sjönk 7,0 procent i februari, jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 1.236.000 bostäder..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:22

Goldman Sachs: Tre skäl till försiktighet i Atlas Copco

Det är jobbigt att behöva ha en neutral inställning till ett kvalitetsbolag som Atlas Copco, men optimisterna överskattar potentialen och med tanke på att riktkurser över 400 kronor blir en allt vanligare syn finns det flera skäl att vara försiktig..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:19

Politisk oro håller New York-terminer kring nollan

USA-terminerna låg kring nollan, med viss dragning uppåt, inför fredagens börsöppning. Den politiska osäkerheten, med personalturbulensen i Vita Huset i centrum, ledde till att dollarn försvagades mot yenen..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:00

Rolls-Royce växlar upp

Rolls-Royce vd Warren East har fått företaget på banan igen..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:53

Verkstad tynger fallande börs

Stockholmsbörsen sjönk under veckans sista handelsdag. Viss svaghet uppvisades på USA-marknaderna, men utdelning i Nordea tyngde samt även i viss mån generella nedgångar för industribolagen. Klädföretaget MQ föll efter en svag delårsrapport..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:41

Iapotek bekräftar köp av apoteksbolag

Aktietorgslistade Iapotek bekräftar köp av apoteksbolag, vilket bolaget indikerade redan förra veckan..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:38

USA kräver tak på stålexport för EU:s tullundantag

I samtal med företrädare för EU har USA krävt att europeiska länder ökar försvarsutgifterna och att EU accepterar kvoter på stål- och aluminiumexport till USA om unionen vill undantas från de planerade stål- och aluminiumtullarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.