Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 02:05

Affärsvärlden - 28 feb 13 kl. 13:29

"Bonusfrågan har aldrig varit viktig för oss"Efter närmare ett års förhandlingar är Basel 3-paketet i hamn. Att bonusfrågan därför sätts i fokus gör Bankföreningens chefsekonom Johan Hansing "paff"..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Basel, Bankföreningens, Johan Hansing

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bonusfråganhar , aldrigvarit , viktigför oss
YLE - 13 sep 13 kl. 05:12

Vasa fortsätter med bonus trots kritik

Vasa stad fortsätter betala bonus åt anställda. Att stadsstyrelsen beslöt att inte betala ut några pengar 2014 tolkar stadens personaldirektör Leena Kaunisto som ett tillfälligt uppehåll. Så fort tiderna blir bättre fortsätter bonussystemet.

Regeringen - 05 mar 13 kl. 18:15

Bonusdiskussion präglade finansministermöte

Frågan om att reglera bankbonusar hamnade i fokus vid finansministrarnas möte i rådet för ekonomiska och finansiella frågor i Bryssel den 5 mars. Bonusfrågan behandlas som en del av paketet om nya regler för kapital- och likviditetskrav för banker och kreditinstitut. En klar majoritet av EU:s medlemsländer står bakom den kompromiss som rådet har nått med Europaparlamentet om de nya reglerna, men tekniska detaljer återstår att fullbordas.

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 13 kl. 11:19

Friluftsfrämjandets tipspromenad

I söndags var det åter igen dags för Friluftsfrämjandets tipspromenad Lunken. Den som lyckades bäst för dagen var Elsie Sjögren och på andre plats Bengt-Olle Andersson. Bonusfrågan vanns av Lennart Johansson.

YLE - 17 sep 17 kl. 06:25

Luddiga kriterier, massövervakning och tortyr - här är farorna med de nya underrättelselagarna

Ska Skyddspolisen få rätt att bryta sig in i din bil eller avläsa din datatrafik utan att någonsin berätta det för dig? Kan jakten på terrorister i själva verket leda till att du åker dit för alkohol- eller mutbrott? Vi listar de öppna och svåra frågorna i de nya underrättelselagarna.

YLE - 01 nov 12 kl. 05:49

Hemliga bonusar vid Åbo Akademi

En stor del av styrelsen vid Åbo Akademi har varit omedveten om de bonusutbetalningar som har gjorts till högsta ledningen. Enligt den enkät som Yle Fems Spotlight program har gjort fick många av styrelsemedlemmarna informationen via media. Det var i somras som Åbo Underrättelser tog upp frågan om de bonusar som betalas ut till högsta ledningen vid Åbo Akademi, sammanlagt fem personer med rektor Jorma Mattinen i spetsen.

PrivataAffärer - 10 aug 18 kl. 11:07

Hernhag: Fem aktier för en defensiv portfölj

Jim: Hej, Kan du nämna fem intressanta defensiva aktier? Tacksam om jag får ställa en bonusfråga, vad tror du om SBB och Brinova?
Marcus: Hej!

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Bygg- och fastighetsbranschen värderar IOT-säkerhet lägst - varför?

En ny rapport om IoT-säkerhet visar att bygg och fastighet är den bransch som värderar säkerhet av uppkopplade enheter lägst..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Efter förvärvet: Öresund har sålt i Ambea

Investmentbolaget Öresund har i onsdags förra veckan sålt nästan 1,2 miljoner aktier i omsorgsbolaget Ambea..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Förvärv lyfter Christian Berner

Teknikhandelsföretaget Christian Berner redovisar ett ebita-resultat om 14,7 miljoner kronor (7,7) för det tredje kvartalet 2018. Zander & Ingeström bidrog med 6,8 miljoner kronor till ebita-resultatet..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Börsplus: Köp Nilörn

Efter några kvartal med svag tillväxt tycks Nilörn ha repat sig. Fortsätter det på det viset kan aktien mycket väl bli mode igen och värderas upp något, menar analystjänsten SvD Börsplus som ger ett köpråd för aktien..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Halverat resultat i Studsvik

Studsvik, som är leverantör till kärnkraftsindustrin, redovisar ett svagt resultat för årets tredje kvartal..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Arjo under förväntan

Medicinteknikbolaget Arjos kvartalsrapport kom in under analytikernas förväntningar..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Bill Browder anmäler Nordea

Bill Browder, grundare av hedgefond-firman Hermitage Capital Management, har nu skickat in en anmälan till finländska myndigheter om att Nordea brustit i sitt arbete med att förhindra penningtvätt..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Tydligt lyft för Boliden

Stockholmsbörsen inledde veckan med högre indexnoteringar och de flesta sektorer noterades på plus i den inledande handeln..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Beijer Ref tappar trots stark rapport

Stockholmsbörsen har inlett veckan i svagt positiv tendens. Stöd kom från kraftiga uppgångar i Asien på signaler om stimulanser. Det var spridning mellan sektorerna där industribolag steg något mer än övriga..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Volvo splittrar analytikerkåren

Volvos rapport för det tredje kvartalet har fått flera analytiker att uppdatera sina estimat för fordonsjätten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.