Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 26 May, 11:47

Helsingborgs Dagblad - 24 feb 13 kl. 07:10

101-årig maratonlöpare tar farvälFauja Singh log brett och viftade med Hongkongs flagga när han fullbordade tiokilometerssträckan på Hongkong Marathon. Tiden, drygt en och en halv timme, är inte illa, med tanke på att han har fyllt 101 år. Singh är brittisk medborgare, född i Indien och anses som världens äldste maratonlöpare, även om bristen på födelseattest gör att rekordet inte godkänns av Guinness rekordbok..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Singh, Hongkongs, Hongkong Marathon, Indien, Guinness

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 101-årig, maratonlöpare, tar, farväl
NT - 24 feb 13 kl. 06:59

101-årig maratonlöpare tar farväl

Fauja Singh log brett och viftade med Hongkongs flagga när han fullbordade tiokilometerssträckan på Hongkong Marathon. Tiden, drygt en och en halv timme, är inte illa, med tanke på att han har fyllt 101 år..

Sydsvenskan - 23 feb 13 kl. 15:51

TV: Sista loppet för 101-årig maratonlöpare

Världens äldsta maratonlöpare har nu beslutat sig för att springa sitt sista lopp. Fauja Singh som är 101 år gammal säger att han trots sin höga ålder fortfarande är ung i sinnet..

Västerbottens Folkblad - 23 feb 13 kl. 22:11

Sista loppet för 101-årig maratonlöpare

Världens äldsta maratonlöpare har nu beslutat sig för att springa sitt sista lopp. Fauja Singh som är 101 år gammal säger att han trots sin [...].

Resume - 26 maj 15 kl. 09:47

Trötta maratonlöpare får gratisåk

På lördag går Stockholm Marathon av stapeln för 37:e gången. 20 532 löpare från 101 nationer är anmälda till årets lopp. Men alla löpare kommer inte i mål, därför erbjuder Taxi 020 gratis skjuts till utmattade maratonlöpare..

Aftonbladet - 24 feb 13 kl. 11:38

101-årig maraton-löpare tar farväl

Trelleborgs Allehanda - 24 jan 13 kl. 10:01

Världens äldste maratonlöpare slutar


Den brittiske maratonlöparen Fauja Singh slutar. Det hade inte varit någon nyhet om det inte vore för hans ålder - 101 år. Hans sista lopp blir i Hongkong i februari, några veckor före 102-årsdagen.

Kristianstadsbladet - 24 jan 13 kl. 10:01

Världens äldste maratonlöpare slutar


Den brittiske maratonlöparen Fauja Singh slutar. Det hade inte varit någon nyhet om det inte vore för hans ålder - 101 år. Hans sista lopp blir i Hongkong i februari, några veckor före 102-årsdagen.

BT - 24 feb 13 kl. 07:43

Maratonlöparen slutare efter 101 år

Fauja Singh log brett och viftade med Hongkongs flagga när han fullbordade tiokilometerssträckan på Hongkong Marathon. Tiden, drygt en och en halv timme, är inte illa, med tanke på att han har fyllt 101 år. Singh är brittisk medborgare, född i Indien och anses som världens äldste maratonlöpare, även om bristen på födelseattest gör att rekordet inte godkänns av Guinness rekordbok.

Kristianstadsbladet - 01 jun 12 kl. 10:00

Tips från mästaren

Den bästa svenska maratonlöparen genom tiderna, Kjell-Erik Ståhl höll i går föreläsning i Yllan. Han blandade berättelser från sitt löparliv med bra tips till de som ska springa Startskottet den 6:e juli.
Kjell-Erik Ståhl smällde av startskottet för den första uppladdningskvällen inför stadsloppet den 6:e juli.

Expressen - 10 maj 13 kl. 18:04

Fru och barn dog - då började han springa

I 80-årsåldern var indiern Fauja Singh "mer död än levande" sedan hans familj gått bort. Då fann han tröst i löpningen. I februari blev han världens äldsta maratonlöpare ?

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Rättegång mot hockeyprofil i oktober

För ett par veckor sedan väcktes åtal mot den person med koppling till Svenska ishockeyförbundet som anklagas för sexuellt ofredande av en kvinna. Nu står det klart att rättegången kommer att hållas den 21 oktober, då huvudförhandling i målet är inplane.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Brand på Åhléns i Stockholm – varuhuset utryms

Det brinner på varuhuset Åhléns i centrala Stockholm. Personalen har utrymts, skriver polisen. – Det var vår egen brandbil som såg att det kom rök från taket.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

HIF dementerar uppgifterna om miljonbud: "Rent rykte"

Chefsscouten förnekar att Serie A-klubb bjudit tolv miljoner för Armin Gigovic..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Besöken inom psykiatrin har ökat

Alltfler har behövt vård inom psykiatrin. Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har kartlagt utvecklingen inom barn-, ungdoms- och vuxenpsykiatrin, och funnit att antalet besök ökat med 920 000 totalt för hela landet mellan 2016 och 2019. Besöken inom ba.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nya beslutet: Visir till alla i nära omvårdnad i Ängelholm

Men inga fler covid-19-fall på äldreboenden har konstaterats..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Viceminister avgår i protest mot Cummings

Douglas Ross, Storbritanniens biträdande Skottlandsminister, avgår. Beslutet är en protest mot hanteringen av stormen kring premiärminister Boris Johnsons närmaste rådgivare Dominic Cummings – som brutit mot landets virusrestriktioner. "Jag är själv pap.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Rymdprofessorn ska få Fransson friad – hävdar laboratoriemiss

Brottaren har övergivit sabotageteorin – hävdar brister i laboratoriemiss i dagens förhandling..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Lagrådet kritiserar regeringens glesbygdsskatt

Regeringen sviker en viktig princip för skattepolitiken i sitt förslag om lägre skatt för människor i 76 glest befolkade kommuner, anser Lagrådet. Skatteregler bör vara lika för alla, enligt Lagrådet. Förslaget drevs fram av regeringens samarbetspartner.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Uppgifter: Henrik Larsson till Feyenoord

Förre HIF-tränaren uppges vara aktuell för nytt jobb i nederländska storklubben..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Karlsson och Northug i tv-utmaning

Den ena är mitt uppe i en framgångsrik karriär, den andra har nyligen avslutat sin. Nu ska skidstjärnorna Frida Karlsson och Petter Northug samarbeta – i tv-programmet "Vem kan slå Anja och Foppa". – Petter har alltid varit bäst på att snacka, så han fi.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.