Computer Sweden > IT

Tuesday, 26 March, 04:03

Computer Sweden - 15 feb 13 kl. 03:18

Blackberrys tidigare vd säljer ut sina aktierJim Balsillie som tidigare delade vd-posten med Mike Lazaridis har sålt ut de sista andelarna av sina aktier i Blackberry. .
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Balsillie, Mike Lazaridis, Blackberry

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blackberrystidigare vd , säljerut sina , aktier
IDG - 15 feb 13 kl. 03:18

Blackberrys tidigare vd säljer ut sina aktier

Jim Balsillie som tidigare delade vd-posten med Mike Lazaridis har sålt ut de sista andelarna av sina aktier i Blackberry..

Metro - 31 mar 14 kl. 10:04

Blackberrys omsättning rasar med 64 procent

Blackberry säljer färre telefoner och gör storförlust. Men vd är nöjd med företagets framsteg..

VA - 07 mar 11 kl. 08:43

Negativ fredagshandel

7 mars De amerikanska börserna noterade nedgångar på veckans sista handelsdag. Oförändrade timlöner i USA och stigande oljepriser sänkte sentimentet. Vid stängning var Dow Jones Industrial Average ned 0,7 procent till noteringen 12.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 18 timmar sedan

Brittiska Retn satsar svenskt – vill vara ip-porten till Kina


Den kinesiska marknaden blir allt mer intressant. När brittiska Retn etablerar sig i Sverige är det främst för att locka kunder som har verksamhet österut..

Computer Sweden - 18 timmar sedan

Uppgifter: EU-kommissionen vill inte stänga Huawei ute


Nej, EU-kommissionen faller inte till föga för USA:s påtryckningar om att förbjuda Huawei att vara med och bygga ut 5g i Europa. I stället vill man att EU-länderna samarbetar mer kring 5g-säkerhet..

Computer Sweden - 22 timmar sedan

Hård strid om samarbetet – Microsoft öser på för att knäcka Slacks framfart


Nu går Microsoft ut med ännu en stor uppdatering av samarbetsverktyget Teams. It-jätten går all in för att bryta Slacks utbredning på företagen. "De är vana att ha herravälde, men vad händer om Slack kommer in på företagen och blir navet?

Computer Sweden - Igår: 06:02

Bråk om uppdateringar skapar problem för vårdens id-tjänst


I spåren av det avbrutna samarbetet om ett gemensamt e-leg för offentlig sektor, Efos, har vården fått problem med sin e-id-lösning Siths. För att fungera med Windows 10 krävs nya versioner – men vem som ska leverera dem är oklart..

Computer Sweden - I förrgår: 07:01

Nu är det tjänster som gäller för hårdvarumaskinen Dustin


En överväldigade del av Dustins intäkter kommer fortfarande från hårdvara. Men nu är det tjänst som gäller, både på årets Dustin Expo och hos de bolag som återförsäljarjätten har köpt på sig..

Computer Sweden - 22 mar 19 kl. 15:53

Miljontals mobilsvar hos Tele2 kan avlyssnas


Tele2:s system för röstmeddelanden har mycket allvarliga säkerhetsbrister. Detta gör det möjligt för vem som helst att lyssna av andra telefoners mobilsvarsmeddelanden, avslöjar Dagens Nyheter..

Computer Sweden - 22 mar 19 kl. 14:00

Microsoft skakade liv i Clippy – bara för att direkt ha ihjäl honom igen


Nu i veckan såg det ut som om Microsoft plötsligt skulle ge nytt liv åt Clippy, den enerverande lilla digitala assistent som i form av ett gem med stora ögon dök upp i Office med jämna mellanrum för att fråga om han kunde hjälpa till..

Computer Sweden - 22 mar 19 kl. 13:19

Apple tappar andraplatsen på smartphones i Europa


Huawei ökade försäljningen i Emea-området med 74 procent under fjärde kvartalet och petar ner Apple från positionen som näst största leverantör. Särskilt starkt går Huawei i Europa..

Computer Sweden - 22 mar 19 kl. 10:49

Fem branscher ska granskas extra noga av Datainspektionen


Datainspektionen pekar ut fem branscher och ytterligare ett par verksamheter som ska prioriteras i deras granskningar under de närmaste två åren..

Computer Sweden - 22 mar 19 kl. 06:02

Skärpt säkerhetsskyddslag den 1 april – svenska företag illa förberedda


Om knappt två veckor träder en ny säkerhetsskyddslag i kraft. Men bara runt vart tionde större svenskt företag som omfattas av den uppger sig vara väl förberett..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.