Kristianstadsbladet > Inrikes

Friday, 24 May, 20:22

Kristianstadsbladet - 13 feb 13 kl. 17:42

Anhållen misstänkt för kobedrägeri
De 69 kor och tjurar som försvann från en gård i Södermanland i slutet av december blev inte stulna. Polisen misstänker i stället bedrägeri.I eftermiddags anhöll åklagaren en person misstänkt för försök till grovt bedrägeri, uppger Fredrik Wallén för TT. - Den person som gjorde stöldanmälan har hämtats in till förhör och är misstänkt för grovt bedrägeri, säger Sörmlandspolisens informationschef Fredrik Wallén till TT.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Södermanland, Fredrik Wallén, TT, Sörmlandspolisens, Leif GW Persson, SVT, Veckans, GW Persson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anhållen, misstänktför , kobedrägeri
UNT - 18 feb 14 kl. 18:35

Idrottsledare anhållen för bedrägeri

En idrottsledare i Göteborg har anhållits misstänkt för grovt bedrägeri och grov förskingring. Han misstänks ha lurat till sig pengar från en förening och anhölls efter ett förhör i dag, uppger TV4 Göteborg.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 18 feb 14 kl. 18:37

Idrottsledare anhållen för bedrägeri

En idrottsledare i Göteborg har anhållits misstänkt för grovt bedrägeri och grov förskingring. Mannen misstänks ha lurat till sig pengar från en förening han är engagerad i och anhölls efter ett förhör under tisdagen, uppger TV4 Göteborg..

Kristianstadsbladet - 18 feb 14 kl. 18:35

Idrottsledare anhållen för bedrägeri


En idrottsledare i Göteborg har anhållits misstänkt för grovt bedrägeri och grov förskingring. Mannen misstänks ha lurat till sig pengar från en förening han är engagerad i och anhölls efter ett förhör under tisdagen, uppger TV4 Göteborg.Kammaråklagare Daniel Larson vid Ekobrottsmyndigheten vill inte säga så mycket om utredningen, men säger att för att brottet ska bedömas som grovt är att förskingringen gäller minst 200 000 kronor.

NT - 18 feb 14 kl. 18:35

Idrottsledare anhållen för bedrägeri

En idrottsledare i Göteborg har anhållits misstänkt för grovt bedrägeri och grov förskingring. Mannen misstänks ha lurat till sig pengar från en förening han är engagerad i och anhölls efter ett förhör under tisdagen, uppger TV4 Göteborg..

BT - 18 feb 14 kl. 18:36

Idrottsledare anhållen för bedrägeri

En idrottsledare i Göteborg har anhållits misstänkt för grovt bedrägeri och grov förskingring. Mannen misstänks ha lurat till sig pengar från en förening han är engagerad i och anhölls efter ett förhör under tisdagen, uppger TV4 Göteborg. Kammaråklagare Daniel Larson vid Ekobrottsmyndigheten vill inte säga så mycket om utredningen, men säger att för att brottet ska bedömas som grovt är att förskingringen gäller minst 200 000 kronor.

SvD - 18 feb 14 kl. 18:35

Idrottsledare anhållen för bedrägeri

En idrottsledare i Göteborg har anhållits misstänkt för grovt bedrägeri och grov förskingring. Mannen misstänks ha lurat till sig pengar från en förening han är engagerad i och anhölls efter ett förhör under tisdagen, uppger TV4 Göteborg..

GöteborgsPosten - 18 feb 14 kl. 19:26

Idrottsledare i Göteborg anhållen för bedrägeri

En idrottsledare i Göteborg har anhållits misstänkt för grovt bedrägeri och grov förskingring. Det rör sig om flera hundra tusen kronor..

Sydsvenskan - 30 mar 16 kl. 12:04

”Döv” kvinna anhållen för bedrägeri efter pengainsamling

Kvinnan som samlade in pengar på stan greps av civilklädda poliser. Nu har hon anhållits, misstänkt för bedrägeri..

GöteborgsPosten - 13 feb 13 kl. 12:45

Anhållen för misstänkt kobedrägeri

Nyhetskanalen - 28 jul 12 kl. 11:53

Biljett Nu:s vd anhållen för falska Bruce-biljetter

Vd:n för företaget Biljett Nu sitter anhållen misstänkt för bedrägeri, uppger aftonbladet.se. Företaget har sålt biljetter som inte existerar till Bruce Springsteens två konserter på Ullevi i Göteborg.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 10:45

SMHI varnar för storm och kraftigt snöfall

Det blåser rejält i fjällen och stora mängder snö är på väg in över landet. En del besvär i trafiken kan väntas de närmaste dagarna. - Just nu har vi en del varningar utfärdade, säger SMHI:s meteorolog Marcus Sjöstedt.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 07:15

Regeringen vill utreda organdonation igen

Det råder stor brist på organ i Sverige, men ny lagstiftning som ska öka antalet donationer drar ut på tiden. Nu vill regeringen att frågan ska utredas på nytt, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Hösten 2015 presenterades en utredning om hur organ bättre kan tas till vara.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 06:27

Nu väntar slitsamma oxveckor

Utanför ruvar mörkret och det dröjer till nästa långhelg. När julen nu är undanstökad väntar den slitsamma perioden som i folkmun är känd som oxveckorna - ett uttryck från bondesamhället som överlevt in till våra dagar. Det är inte för inte som tiden mellan jul och påsk fått sitt namn.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 04:34

Bättre traumavård för flyktingar

Genom ett nytt projekt på Akademiska sjukhuset i Uppsala ska vården tidigare fånga upp nyanlända som upplevt krig, terror och tortyr och lider av trauman och psykisk ohälsa, rapporterar SR Ekot.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 02:11

Man skjuten i Rissne centrum

En skottskadad man har hittats i Rissne centrum i Sundbyberg. - Han är mycket allvarligt skadad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Den skadade mannen, som hittats utomhus, har förts med ambulans till sjukhus.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 21:32

Mannen som attackerade "ryska huset" häktad

En man i 40-årsåldern har häktats misstänkt för flera angrepp på ryska diplomatbyggnader i Stockholm under januari, skriver Expressen.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 21:01

Kvinna död i villabrand

Kvinnan hittades död i villan och ska ha varit ensam i huset, skriver polisen på sin hemsida. Larmet kom strax före klockan 19 på söndagen. Villan ska spärras av för teknisk undersökning men polisen har ingen misstanke om brott.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 20:54

Jägare försvunnen i Kramfors - spår på isen

En stor sökinsats pågår efter en jägare som saknas i Kramfors mellan Värsön och Byön i Storfjärden. Man har hittat skidspår på isen och en vak, uppger räddningstjänsten för SVT Västernorrland.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 18:40

Sjöstedt: Jag är besviken på Lars Ohly

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt är besviken på sin företrädare Lars Ohly. Den senare tänker lämna partiet efter att ha portats från dess arrangemang efter anklagelser om att han sexuellt ofredat kvinnor. - Jag är besviken på Lasse och jag vet att han är besviken på sig själv.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 17:54

"Alliansregering ska driva Natomedlemskap"

Moderatledaren Ulf Kristersson har kursen fast inställd på Natomedlemskap. - En Alliansregering under min ledning kommer metodiskt att fortsätta närmandet till Nato, med fullt medlemskap som uttalat mål, säger han.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.