Alingsås tidning > Nyheter

Wednesday, 23 May, 16:42

Liknande nyheter

Taggar: Biloch , bussari , halkolycka
GT - 15 okt 15 kl. 22:16

Kvinna skadad – vid årets första halkolycka

Blixthalkan har kommit till Västsverige. En kvinna skadades när hennes bil kanade av den isiga vägbanan utanför Sunne vid 20-tiden på torsdagen. – Det är förmodligen årets första halkolycka, säger Mats Moberg, räddningschef i Sunne till NWT.

Expressen - 09 nov 16 kl. 23:23

Ungt par har dött i halkolycka i Danmark

En 18-årig bilförare och hans 17-åriga flickvän omkom på onsdagen i en halkolycka vid Gundestrup på Fyn i Danmark.Parets bil körde rakt in ett träd och klövs i två delar..

Skånskan - 20 mar 18 kl. 07:00

S och V vill se fler bussar på helgerna

Sjöbo Socialdemokraterna och Vänsterpartiet vill att det ska gå fler bussar på helgerna. Partierna vill därför att kommunen tar reda på vad det kostar att köpa till fler avgångar till de närliggande storstäderna samt till byarna inom kommunen. ERWP.

Sydsvenskan - 18 maj 11 kl. 00:10

"Enbart bussar räcker inte"

När satsningar på spårvägar ställs mot satsningar på bussar skapas onödiga motsättningar. Det krävs investeringar i båda delarna för att möta de framtida behoven, skriver höga ansvariga tjänstemän i Malmö, Lund och Helsingborg.
Malmö, Lund och Helsingborg utreder alla spårvagnstrafik, samtidigt som det pågår många utvecklingsprojekt för bättre busstrafik.

BT - 20 okt 11 kl. 07:49

Halkolycka vid Annelundsmotet

En man fick klippas ut ur sin bil efter att ha åkt ner i väggrenen från påfarten till R40 mot Ulricehamn. Det var vid 06.45 på torsdagsmorgonen som mannens bil förlorade greppet, gled ner i väggrenen och träffade en stolpe.

Barometern - 06 jan 14 kl. 21:32

Bil började brinna efter halkolycka

En kvinna i 30-årsåldern råkade ut för en trafikolycka på riksväg 25 mellan Nybro och Trekanten under måndagsmorgonen. Det hala väglaget gjorde att hennes bil kasade av vägen och gled ner i diket. Där började den av oklar anledning att brinna.

Expressen - 24 dec 14 kl. 17:37

58-åring död efter misstänkt halkolycka

Av okänd anledning kom den 58-åriga kvinnans bil över på fel sida av vägen och kraschade rakt in i en annan bil. Kvinnan dog på plats - men de fyra i den andra bilen klarade sig undan med lindriga skador. – Första patrullen på plats pratade om att det var halt så det kan vara förklaringen, säger Steffen Østergård, vakthavande befäl vid polisen i Nordsjælland, till bt.

DN - 29 okt 15 kl. 23:00

Äldre par omkom i halkolycka

En man och en kvinna omkom när deras bil fick sladd i det hala väglaget och kolliderade med en mötande bil på E10 i trakten av Gällivare på torsdagen..

UT - 13 dec 15 kl. 10:20

Halkolycka på Falköpingsvägen

En bil som tappade fästet på Falköpingsvägen på söndagsmorgonen snurrade över i motsatt körbana och krockade med en annan bil. Räddningstjänsten varnar för mycket hala vägar..

Expressen - 08 jan 16 kl. 09:56

Ny halkolycka på E6 – bil körde av vägen

Snön och halkan fortsätter att ställa till det för trafikanterna på fredagsförmiddagen. Vid niotiden fick polisen larm om en bil som gått av vägen på E6 vid Landskrona i norrgående riktning..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 3 timmar sedan

testrubrik

test
test test.

Alingsås tidning - 2 timmar sedan

Test2

Nytt test med onlinepublicering kl 14.04.

Alingsås tidning - 11 timmar sedan

Lyckan avlastar andra förskolor

Förra veckan invigdes officiellt förskolan Lyckan.
Den nya förskolan har förhindrat att barngrupperna växer ytterligare på Herrljungas övriga förskolor.
– Framför allt har Eggvena och Hudene avlastats, berättar förskolechef Lena Barber.

Alingsås tidning - 11 timmar sedan

Herbert lämnar Alingsås

Den 8 juli sjösätts ångbåten Herbert vid Rysskajen i Trollhättan för att sedan ta sig genom Vänern upp till Dalslands kanal och 8 juli-11 augusti göra turer för allmänheten. – Det är en chans för oss att visa upp båten på sitt hemmavatten, säger Jonas Svantesson, ordförande i Mjörns Ångbåtsförening. I sommar fyller Dalslands kanal 150 år och ångbåten Herbert kommer att delta i firandet.

Alingsås tidning - 11 timmar sedan

Ny informativ folder om Retrovägen

Nu är den klar; den nya uppdaterade foldern om Retrovägen kompletterad med sevärdheter i Lerum, Jonsered och Partille.
– Vi har tagit fram ytterligare en sträcka mellan Nossebro och Göteborg på den östra sidan av sjön Mjörn och Aspen utefter gamla Stockholmsvägen, säger Lisbeth Svarén, ordförande i föreningen Retrovägen. Nytt för i år är att Retrovägen har fått ytterligare en alternativ sträckning från Nossebro till Göteborg via Alingsås, Lerum, Jonsered och Partille utefter gamla Stockholmsvägen.

Alingsås tidning - 21 timmar sedan

Man greps för olaga hot

Under tisdagseftermiddagen fick polisen larm om ett olaga hot i Herrljunga kommun. En misstänkt gärningsman greps under eftermiddagen och anhölls senare av åklagare..

Alingsås tidning - 21 timmar sedan

Rök från skogsbrand över Alingsås

Rök från en skogsbrand i Skepplanda spred sig över Alingsås under tisdagen och orsakade utryckningar för räddningstjänsten.
Räddningstjänsten fick på tisdagseftermiddagen larm om skogsbrand i Björkekärr, och även brand på Sidenvägen i centrala Alingsås. Några bränder rörde det sig dock inte om i något av fallen.

Alingsås tidning - Igår: 14:08

Webb-tv: Första spadtaget till nya skolan

På tisdagsförmiddagen togs de första spadtagen för nya Lindbladskolan i Vårgårda. Fem elever fick äran att hjälpa kommunalrådet och platschefen vid ceremonin. Se ett klipp på det här ovanför.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Storpublik tog del av dansexplosion

Estrad var fullsatt till bredden i lördags, då Kulturskolans elever bjöd på en sprakande dansföreställning.
Publiken bjöds på hela 23 dansnummer i lördags kväll, då Kulturskolans dansföreställning Big Bang! gavs i Estrad.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Namnet blir Lindbladskolan

Nu sätts punkten för diskussionen vad nya skola i Vårgårda ska ha för namn. Det blir Lindbladskolan!
Spadtaget för den nya skolan som ska ersätta Kesberg och Vårberg tas i dag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.