Alingsås tidning > Nyheter

Saturday, 19 January, 05:43

Alingsås tidning - 06 feb 13 kl. 09:11

Bil och bussar i halkolycka LÅNGARED: En personbil med släp har åkt i diket och två bussar har fått stopp. Det är mycket halt i Rudesjöbacken mittemellan Långared och Fly. Vägen har stängts av..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
LÅngared, Rudesjöbacken, Långared, Fly

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biloch , bussari , halkolycka
GT - 15 okt 15 kl. 22:16

Kvinna skadad – vid årets första halkolycka

Blixthalkan har kommit till Västsverige. En kvinna skadades när hennes bil kanade av den isiga vägbanan utanför Sunne vid 20-tiden på torsdagen. – Det är förmodligen årets första halkolycka, säger Mats Moberg, räddningschef i Sunne till NWT.

Expressen - 09 nov 16 kl. 23:23

Ungt par har dött i halkolycka i Danmark

En 18-årig bilförare och hans 17-åriga flickvän omkom på onsdagen i en halkolycka vid Gundestrup på Fyn i Danmark.Parets bil körde rakt in ett träd och klövs i två delar..

Skånskan - 20 mar 18 kl. 07:00

S och V vill se fler bussar på helgerna

Sjöbo Socialdemokraterna och Vänsterpartiet vill att det ska gå fler bussar på helgerna. Partierna vill därför att kommunen tar reda på vad det kostar att köpa till fler avgångar till de närliggande storstäderna samt till byarna inom kommunen. ERWP.

Alingsås tidning - 21 jun 18 kl. 09:00

Mc gled in under bil

En motorcyklist hamnade under en bil på Götaplan i Alingsås vid en halkolycka på onsdag eftermiddag. Enligt polisen klarade hen sig utan skador. Det var cirka kvart över fem som mc-föraren bromsade i det våta, hala väglaget och gled in under en framförvarande bil.

Sydsvenskan - 18 maj 11 kl. 00:10

"Enbart bussar räcker inte"

När satsningar på spårvägar ställs mot satsningar på bussar skapas onödiga motsättningar. Det krävs investeringar i båda delarna för att möta de framtida behoven, skriver höga ansvariga tjänstemän i Malmö, Lund och Helsingborg.
Malmö, Lund och Helsingborg utreder alla spårvagnstrafik, samtidigt som det pågår många utvecklingsprojekt för bättre busstrafik.

BT - 20 okt 11 kl. 07:49

Halkolycka vid Annelundsmotet

En man fick klippas ut ur sin bil efter att ha åkt ner i väggrenen från påfarten till R40 mot Ulricehamn. Det var vid 06.45 på torsdagsmorgonen som mannens bil förlorade greppet, gled ner i väggrenen och träffade en stolpe.

Barometern - 06 jan 14 kl. 21:32

Bil började brinna efter halkolycka

En kvinna i 30-årsåldern råkade ut för en trafikolycka på riksväg 25 mellan Nybro och Trekanten under måndagsmorgonen. Det hala väglaget gjorde att hennes bil kasade av vägen och gled ner i diket. Där började den av oklar anledning att brinna.

Expressen - 24 dec 14 kl. 17:37

58-åring död efter misstänkt halkolycka

Av okänd anledning kom den 58-åriga kvinnans bil över på fel sida av vägen och kraschade rakt in i en annan bil. Kvinnan dog på plats - men de fyra i den andra bilen klarade sig undan med lindriga skador. – Första patrullen på plats pratade om att det var halt så det kan vara förklaringen, säger Steffen Østergård, vakthavande befäl vid polisen i Nordsjælland, till bt.

DN - 29 okt 15 kl. 23:00

Äldre par omkom i halkolycka

En man och en kvinna omkom när deras bil fick sladd i det hala väglaget och kolliderade med en mötande bil på E10 i trakten av Gällivare på torsdagen..

UT - 13 dec 15 kl. 10:20

Halkolycka på Falköpingsvägen

En bil som tappade fästet på Falköpingsvägen på söndagsmorgonen snurrade över i motsatt körbana och krockade med en annan bil. Räddningstjänsten varnar för mycket hala vägar..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 15 minuter sedan

Chatt blev ljudinstallation

Under fredagseftermiddagen invigdes en helt ny ljudinstallation under gångtunneln vid Vårgårda station. Verket kallas ”20.21 till 22.

Alingsås tidning - 15 minuter sedan

Två häktade för fälgstölderna

Två män har häktats efter veckans stölder av fälgar från ett företag i Sollebrunn.
– Den ena erkänner och den andra förnekar, säger Hanna Granrud, åklagare, om männens inställning.
Det var vid 01-tiden på måndagen som polis fick larm om en pågående stöld av fälgar från ett återvinningsföretag strax utanför Sollebrunn.

Alingsås tidning - 16 timmar sedan

Drabbade tågresenärer får extra ersättning

Västtrafik kommer att ge de hårdast drabbade resenärerna vid torsdagskvällens tågstopp extra kompensation. Det lovar bolagets kommunikationsstrateg Kristian Lans.
En av dem, alingsåsaren Ann Koolman, lovordar tågpersonalens insats under de fyra timmarna i det mörka och kalla tåget.

Alingsås tidning - 17 timmar sedan

P-vakt angreps av tre personer

En parkeringsvakt blev vid 11-tiden på fredagen angripen av flera personer i samband med att en felparkerad bil på Järvägsgatan skulle bötfällas. Enligt de första uppgifterna från polisen ska tre personer ha gått till angrepp mot parkeringsvakten, vilken ska ha blivit angripen fysiskt och även fått ta emot hot. Både polis och väktare larmades till platsen.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Polisen söker nya volontärer

Sugen på att bli volontär hos polisen? Då har du en chans på tisdag då polisen informerar om sin volontärverksamhet.
Sedan några år tillbaka finns volontärarbete kopplat till polisen.

Alingsås tidning - Igår: 20:03

Stopp i tågtrafiken

Det är stopp i tågtrafiken mellan Stenkullen och Norsesund, vilket påverkar all trafik på Västra stambanan mellan Alingsås och Göteborg. Orsaken är ett fel på kontaktledningen, uppger Trafikverket. Tågtrafiken kan återupptas tidigast 22:00 torsdag kväll.

Alingsås tidning - Igår: 18:12

Inget avancemang för Od

Det blev förlust för Ods skola i torsdagskvällens kvartsfinal i den klassiska radiotävlingen Vi i femman. Daltstorpskolan från Tranemo kommun blev för svåra och slutresultatet skrevs till slut till 36-28. Marlene Fristedt Kuntzsch och Amandus Urdmark, som representerade Ods skola, kämpade väl men fick till slut ge sig i torsdagens kvartsfinal i Vi i femman.

Alingsås tidning - Igår: 13:05

Krock på Götaplan

Två bilar krockade på Götaplan i Alingsås vid 12.30-tiden på torsdagen. Enligt räddningstjänsten blev den ena bilen påkörd i sidan av den andra.

Alingsås tidning - Igår: 10:22

Buss ersätter tåg i helgen

På grund av banarbete ställs tågen in mellan Herrljunga och Borås till helgen och ersätts med buss, enligt särskild tidtabell. Det gäller tågtrafiken mellan klockan 07.00 och 15.

Alingsås tidning - Igår: 07:28

Brand i timmerbil

Ett av däcken på släpet till en timmerbil fattade eld på länsväg 1897, i höjd med Gisslatorp, vid midnatt natten till torsdagen. Elden spred sig till släpet och lasten men kunde snabbt släckas av räddningstjänsten. Ingen människa kom till skada.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.