Alingsås tidning > Nyheter

Saturday, 18 August, 12:59

Liknande nyheter

Taggar: Biloch , bussari , halkolycka
GT - 15 okt 15 kl. 22:16

Kvinna skadad – vid årets första halkolycka

Blixthalkan har kommit till Västsverige. En kvinna skadades när hennes bil kanade av den isiga vägbanan utanför Sunne vid 20-tiden på torsdagen. – Det är förmodligen årets första halkolycka, säger Mats Moberg, räddningschef i Sunne till NWT.

Expressen - 09 nov 16 kl. 23:23

Ungt par har dött i halkolycka i Danmark

En 18-årig bilförare och hans 17-åriga flickvän omkom på onsdagen i en halkolycka vid Gundestrup på Fyn i Danmark.Parets bil körde rakt in ett träd och klövs i två delar..

Skånskan - 20 mar 18 kl. 07:00

S och V vill se fler bussar på helgerna

Sjöbo Socialdemokraterna och Vänsterpartiet vill att det ska gå fler bussar på helgerna. Partierna vill därför att kommunen tar reda på vad det kostar att köpa till fler avgångar till de närliggande storstäderna samt till byarna inom kommunen. ERWP.

Alingsås tidning - 21 jun 18 kl. 09:00

Mc gled in under bil

En motorcyklist hamnade under en bil på Götaplan i Alingsås vid en halkolycka på onsdag eftermiddag. Enligt polisen klarade hen sig utan skador. Det var cirka kvart över fem som mc-föraren bromsade i det våta, hala väglaget och gled in under en framförvarande bil.

DN - 1 timme sedan

Ytterligare en bil hittad efter brokollapsen i Genua

Räddningspersonal fortsätter arbetet med att genomsöka rasmassorna efter kollapsen av Morandibron. På lördagen meddelade räddningstjänsten att ytterligare en bil hittats, rapporterar nyhetsbyrån Reuters. .

Sydsvenskan - 18 maj 11 kl. 00:10

"Enbart bussar räcker inte"

När satsningar på spårvägar ställs mot satsningar på bussar skapas onödiga motsättningar. Det krävs investeringar i båda delarna för att möta de framtida behoven, skriver höga ansvariga tjänstemän i Malmö, Lund och Helsingborg.
Malmö, Lund och Helsingborg utreder alla spårvagnstrafik, samtidigt som det pågår många utvecklingsprojekt för bättre busstrafik.

BT - 20 okt 11 kl. 07:49

Halkolycka vid Annelundsmotet

En man fick klippas ut ur sin bil efter att ha åkt ner i väggrenen från påfarten till R40 mot Ulricehamn. Det var vid 06.45 på torsdagsmorgonen som mannens bil förlorade greppet, gled ner i väggrenen och träffade en stolpe.

Barometern - 06 jan 14 kl. 21:32

Bil började brinna efter halkolycka

En kvinna i 30-årsåldern råkade ut för en trafikolycka på riksväg 25 mellan Nybro och Trekanten under måndagsmorgonen. Det hala väglaget gjorde att hennes bil kasade av vägen och gled ner i diket. Där började den av oklar anledning att brinna.

Expressen - 24 dec 14 kl. 17:37

58-åring död efter misstänkt halkolycka

Av okänd anledning kom den 58-åriga kvinnans bil över på fel sida av vägen och kraschade rakt in i en annan bil. Kvinnan dog på plats - men de fyra i den andra bilen klarade sig undan med lindriga skador. – Första patrullen på plats pratade om att det var halt så det kan vara förklaringen, säger Steffen Østergård, vakthavande befäl vid polisen i Nordsjælland, till bt.

DN - 29 okt 15 kl. 23:00

Äldre par omkom i halkolycka

En man och en kvinna omkom när deras bil fick sladd i det hala väglaget och kolliderade med en mötande bil på E10 i trakten av Gällivare på torsdagen..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 4 timmar sedan

Krockade med älg

Klockan 22.20 under fredagen inträffade en trafikolycka i Bälinge, Alingsås. En bilist körde på en älg på E20.

Alingsås tidning - 4 timmar sedan

Misstänkt grovt rattfylleri

Klockan 19 under fredagskvällen stoppade polisen en man i 30-års åldern på Stockholmsvägen i Vårgårda. Mannen misstänks för grovt rattfylleri. Han är nu hörd, släppt och har fått lämna prover.

Alingsås tidning - 7 timmar sedan

Döms till fängelse för kvinnomisshandel

En 33-årig man fälls för att ha misshandlat och hotat sin hustru under sommaren. Mannen döms nu till fängelse i fyra månader.
Det var under av juni som polis larmades till en lägenhet i centrala Alingsås efter misstankar om att en kvinna utsattes för våld där.

Alingsås tidning - 15 timmar sedan

M vill ha tuffare tag

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson var fredagskvällens huvudperson vid Vårgårda Möte. Blir han statsminister efter valet väntar hårdare tag.
– Vi vill öka möjligheterna att pröva utvisning ur landet för de utländska medborgare som bryter mot samhällskontraktet.

Alingsås tidning - 20 timmar sedan

Krock i korsning

En personbil och en lätt lastbil krockade vid halv fem-tiden i eftermiddags i korsningen Grude väg 182 i Annelund.  Två personer, en förare i vardera fordon, var inblandade i kollisionen. Personen i personbilen, som var vaken och kontaktbar på platsen, är förd med ambulans till sjukhus.

Alingsås tidning - 20 timmar sedan

31-åring häktad för bilrånet

En 31-årig man har häktats misstänkt för den uppmärksammade stölden av en bil från en äldre kvinna i Herrljunga under förra veckan.
Det var vid lunchtid på fredagen i förra veckan blev överfallen och angripen av en man på bensinstationen på Ringleden i Herrljunga. Gärningsmannen slog kvinnan och stal sedan hennes bil.

Alingsås tidning - 23 timmar sedan

Tätare turer igen

Några tågavgångar i vårt område får nya tider när kollektivtrafiken i Västra Götalandsregionen återgår till ordinarie tidtabell med tätare turer på måndag den 20 augusti.
Samtidigt genomförs förändringar av trafiken där det behövs. Västtrafik uppmanar resenärerna att söka i Reseplaneraren.

Alingsås tidning - Igår: 08:32

Omhäktad för brand

Den 24-åring som misstänks för branden på sommarhemmet vid Jämnesjön har nu omhäktats av Skaraborgs tingsrätt.
Det var tidigt på måndagsmorgonen den 23 juli som en av byggnaderna på sommarhemmet brann ner till grunden. En 24-årig från Varatrakten greps en vecka senare, misstänkt för att ha anlagt branden och dessutom för att ha försökt tända på en intilliggande byggnad.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Katternas beskyddare bjuder in

Mitt inne i skogen, där grusvägen tar slut, ligger Råmossens katthem. Här bor ett 40-tal katter som annars hade lämnats vind för våg.
På lördag bjuder deras beskyddare, Marianne Wilund, in till öppet hus.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Kristersson (M) – ny i Tångahallen

I kväll är det dags för en av den här valrörelsens två nykomlingar att frågas ut vid Vårgårda möte i Tångahallen – Moderatledaren Ulf Kristersson. 54-årige Kristersson valdes till partiledare så sent som i höstas och tillträdde den 1 oktober 2017. Han är emellertid inte ny i politiken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.