Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 17 January, 14:14

Kristianstadsbladet - 05 feb 13 kl. 06:30

Allmänna utskottet förlängde avtaletKommunen har sedan i mars 2011 haft avtalet med Attendo individ och familj AB. Då det sträcker sig fram till december i år var frågan om att förlänga avtalet ytterligare två år eller göra en ny upphandling uppe i kommunstyrelsens allmänna utskott i förra veckan. Utskottet valde att förlänga avtalet med Attendo, som fått kritik från revisionsföretaget PWC.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Attendo, Bromöllas HVB, AB, PWC, Åke Hammarstedt, Hammarstedt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allmänna, utskottet, förlängde, avtalet
Regeringen - 17 mar 16 kl. 14:26

Humanitära nödsituationer och EU:s lagstiftning på Allmänna rådets dagordning

Allmänna rådet träffades den 15 mars. Utöver sedvanliga förberedelser inför Europeiska rådets möte senare i veckan behandlade Allmänna rådet EU:s humanitära nödhjälpsmekanism, avtalet om bättre lagstiftning. Utrikesminister Margot Wallström deltog i mötet för Sveriges räkning..

Regeringen - 01 mar 17 kl. 16:34

Allmänna rådet diskuterar utkast till slutsatser inför Europeiska rådet

EU-ledarnas nästa möte är det som upptar Allmänna rådets möte 7 mars. EU-ministrarna kommer då att förbereda Europeiska rådet genom att diskutera ett utkast till slutsatser. Ministrarna förväntas även behandla en rapport om den europeiska terminen och ordförandeskapet kommer att informera om genomförandet av det interinstitutionella avtalet om bättre lagstiftning..

Länstidningen i Jämtland - 13 jul 18 kl. 17:36

Gräv och Bygg Jämtland anmäls till allmänna reklamationsnämnden: Ska inte ha fullföljt uppdrag

Gräv och Bygg Jämtland anmäls till allmänna reklamationsnämnden efter att företaget enligt anmälan inte ska ha fullföljt sitt arbetsuppdrag. Det gäller ett uppdrag i Östersund om att anlägga en gräsmatta som det skrevs avtal om i augusti 2017, ett uppdrag som enligt avtalet skulle ha avslutats den sista september 2017..

YLE - 17 maj 16 kl. 11:46

Hangöstyrelsen inte redo att ta beslut om Fabriksudden-avtalet

Stadsstyrelsen i Hangö vill fundera innan den går vidare med frågan om avtalet med Regatta Resorts ska behandlas i fullmäktige eller inte. Ärendet bordlades på mötet i måndags (16.5) och ska tas upp på nytt under nästa möte den 6 juni.

Kristianstadsbladet - 03 okt 14 kl. 14:32

Allmän mönstring kan komma tillbaka

Stefan Löfven stängde dörren till svenskt Nato-medlemskap i sin regeringsförklaring - men debatten kommer leva vidare. Det är också möjligt att den allmänna värnplikten återuppstår i någon form, säger en försvarsexpert.
Stefan Löfvens ställningstagande mot ett svenskt Nato-medlemskap i regeringsdeklarationen är ingen nyhet, enligt Malena Britz, statsvetare på Försvarshögskolan med inriktning på nordiskt försvarssamarbete.

BT - 03 okt 14 kl. 14:32

Allmän mönstring kan komma tillbaka

Stefan Löfven stängde dörren till svenskt Nato-medlemskap i sin regeringsförklaring - men debatten kommer leva vidare. Det är också möjligt att den allmänna värnplikten återuppstår i någon form, säger en försvarsexpert. Stefan Löfvens ställningstagande mot ett svenskt Nato-medlemskap i regeringsdeklarationen är ingen nyhet, enligt Malena Britz, statsvetare på Försvarshögskolan med inriktning på nordiskt försvarssamarbete.

Dalarnas tidningar - 30 jan 14 kl. 05:32

Always Fitness bör häva avtalet

Gymet Always Fitness i Hedemora kräver att en kund ska fortsätta att betala månadsavgifter till och med september 2013 trots att hon sade upp avtalet i februari i fjol. Fel anser Allmänna Reklamationsnämnden, ARN, som rekommenderar Always Fitness att avstå de 1 743 kronor man kräver att kunden ska betala..

BT - 06 jan 15 kl. 17:51

Kvinna sprängde sig i Istanbul

En självmordsbombare har slagit till mot en polisstation i Istanbuls turistkvarter. Två poliser skadades när kvinnan sprängde sig i stadsdelen Sultanahmet, enligt turkiska tv-kanaler. Allmänna kommunikationer har stoppats och gator har spärrats av.

DI - 23 nov 15 kl. 18:11

Börsen: Stängde svagt nedåt

Stockholmsbörsen stängde svagt ned på måndagen, likt den allmänna börsutvecklingen i Europa. Oljepriset gick från minus till plus efter positiva nyheter från Saudiarabien, vilket minskade pressen på oljebolag..

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 14 kl. 14:36

Allmän mönstring kan komma tillbaka

Stefan Löfven stängde dörren till svenskt Nato-medlemskap i sin regeringsförklaring — men debatten kommer leva vidare. Det är också möjligt att den allmänna värnplikten återuppstår i någon form, säger en försvarsexpert..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.