Polisen > Nyheter

Saturday, 19 January, 09:43

Polisen - 04 feb 13 kl. 11:46

Fråga Polisen om inbrottHur skyddar man sig mot inbrott? Och vilken typ av spår letar Polisen efter när de kommer till en brottsplats? Onsdag den 6 februari svarar erfarna poliser på dina frågor om inbrott. Följ frågestunden på Polisens nationella Facebook-sida..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Polisen, Polisens, Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fråga, Polisenom , inbrott
Hela Gotland - 05 dec 18 kl. 10:41

POLISEN: Inbrott på Visbyskola i natt

Under natten till onsdagen ska någon eller några personer ha gjort inbrott på en skola i Visby..

Polisen - 11 mar 11 kl. 10:15

Vid pågående brott, larma polisen på 112!

Den senaste tiden har det skett flera inbrott där människor observerat brottet men kontaktat polisen först i efterhand när tjuvarna försvunnit. Nu vill Polisen uppmärksamma att pågående inbrott (och andra pågående allvarligare brott) bör larmas via 112..

Polisen - 28 dec 12 kl. 12:50

Flera inbrott i källarförråd

Polisen i Jämtlands län har uppmärksammat att i Östersund ökar inbrott och stöld ur vind- och källarförråd. Från den 15 december fram till dagens datum har det anmälts 22 inbrott..

Polisen - 28 dec 12 kl. 12:50

Flera inbrott i källarförråd

Polisen i Jämtlands län har uppmärksammat att i Östersund ökar inbrott och stöld ur vind- och källarförråd. Från den 15 december fram till dagens datum har det anmälts 22 inbrott..

Polisen - 28 mar 13 kl. 15:38

Arbete mot inbrott gav gott resultat

Polisens arbete med att minska antalet inbrott i bostäder har gett goda resultat. Under 2012 minskade antalet anmälda inbrott med 15 procent. Polisen lyckades även gripa 270 personer i Stockholms län..

Polisen - 27 jan 17 kl. 10:52

Inbrott med låsslunga har nästan upphört efter gripanden

En rad inbrott med samma tillvägagångssätt har nystats upp och flera domar har fallit. Sedan polisen kom inbrottsligan på spåren har inbrott med låsslunga minskat drastiskt i Stockholmsområdet..

Polisen - 21 dec 11 kl. 13:22

Se upp för inbrott i jul!

Julen är här och med den ökar risken att utsättas för inbrott. Polisen i Blekinge uppmanar nu allmänheten att vara vaksamma. Ta hjälp av grannar, tänd lysena och låt en bil stå kvar på uppfarten om ni planerar att resa iväg..

Polisen - 16 dec 11 kl. 13:01

Polisen i Stockholms län prioriterar inbrott

Inbrott i bostäder riktar sig mot vanliga människor och lämnar enskilda och familjer med djupa sår. Brotten slår även ekonomiskt mot samhället. Stockholmspolisen prioriterar därför dessa brott - men vi behöver din hjälp med att förebygga och lösa dem..

Polisen - 28 dec 11 kl. 09:44

Polisen satsar mot inbrott

En viktig del av Polisens satsning mot mängd- och seriebrott handlar om att minska antalet inbrott i bostäder. Detta är en viktig prioritering eftersom bostadsinbrott drabbar många människor, och brotten upplevs ofta som kränkande..

Polisen - 28 dec 11 kl. 09:44

Polisen satsar mot inbrott

En viktig del av Polisens satsning mot mängd- och seriebrott handlar om att minska antalet inbrott i bostäder. Detta är en viktig prioritering eftersom bostadsinbrott drabbar många människor, och brotten upplevs ofta som kränkande..

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 22 feb 18 kl. 07:55

Nu flyttar vi till en ny polisen.se

Torsdagen den 22 februari släcker vi ner den här versionen av polisen.se och flyttar till en ny mobilanpassad webbplats..

Polisen - 21 feb 18 kl. 19:02

Polisen söker specifikt vittne till våldtäkt i Karlstad.

Tidigt på morgonen 11 februari anmäldes en våldtäkt som skett utomhus i närheten av biblioteket i Karlstad..

Polisen - 21 feb 18 kl. 13:10

Kritik mot beslag av Naloxon: ”Polisens primära uppgift är inte att beslagta medicin”

Sprutbytesmottagningen i Uppsala har i en artikel i Dagens medicin uppgett att polisen i Uppsala beslagtar Naloxon från missbrukare. Polisen har ingen primär uppgift att beslagta legalt innehav av medicin..

Polisen - 21 feb 18 kl. 11:35

Krafttag mot den öppna narkotikahanteringen

Polisen och Mölndals stad lanserar nu sitt nya medborgarlöfte med fokus på den öppna narkotikahanteringen i det offentliga rummet. Under året kommer en rad aktiviter bidra till att minska problemet med den öppna narkotikahanteringen..

Polisen - 21 feb 18 kl. 11:01

Lyckosam insats mot narkotikaförsäljning via nätet

En nationell polisinsats mot en fentanylsäljare fick ett mycket lyckat resultat i region Syd..

Polisen - 20 feb 18 kl. 13:05

Region Nord - så upplever medborgarna tryggheten i norr

Den senaste nationella trygghetsundersökningen från Brå visar att medborgarna i polisregion Nord till stor del känner sig trygga och att utsattheten för egendomsbrott mot hushåll har minskat..

Polisen - 20 feb 18 kl. 12:54

Man anhållen efter att ha onanerat framför unga tjejer

En man som misstänks för att ha onanerat framför flera unga tjejer i södra Stockholm är nu anhållen misstänkt för sexuellt ofredande..

Polisen - 20 feb 18 kl. 12:32

Två män anhållna efter explosion i Vårby gård

Två män har anhållits skäligen misstänkta för bland annat grovt vållande till annans död efter att en man avled då han hade plockat upp en handgranat i södra Stockholm..

Polisen - 20 feb 18 kl. 10:27

Skarpare åtgärder mot unga kriminella

För att mer effektivt kunna arbeta mot illegala vapen föreslår Polismyndigheten flera lagskärpningar. Det framgår av slutredovisningen av regeringsuppdraget om insatser mot illegala vapen och explosiva varor som lämnades in i dag..

Polisen - 20 feb 18 kl. 09:55

Borås: Medborgarlöfte klart för särskilt utsatta områden

Polisen, Borås stad och AB Bostäder i Borås gör en gemensam satsning för ökad trygghet och minskad brottslighet i de särskilt utsatta områdena i Borås..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.