Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 22 February, 05:20

Helsingborgs Dagblad - 22 jan 13 kl. 10:55

Tv-avtal skapar stabilitetEtt nytt tv-avtal för elitserien i speedway säkrar den administrativa driften av sporten fram till 2017. ? Självklart är vi nöjda. Vi är en av få sporter i Sverige som får betalt för att visa vår sport i tv. Jag tycker också att längden på avtalet visar för klubbarna ute i landet att Svemo (Svenska motorcykelförbundet) tänker långsiktigt vilket är mycket viktigt, säger Håkan Leeman, ordförande i Svemo..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Sverige, Svemo, Håkan Leeman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tv-avtal, skapar, stabilitet
DI - 16 jul 16 kl. 14:12

Löfven: Stabilitet viktigast

Om regeringen nu har kontroll i Turkiet är det viktigt att den fortsatta utvecklingen skapar stabilitet i landet, anser statsminister Stefan Löfven..

Kristianstadsbladet - 16 apr 12 kl. 18:47

Engagemang skapar stabilitet i Europa

Foto: Lasse Ottosson
Europaforum Hässleholm genomförs i år för tionde gången. Det har blivit Sveriges största arena och en årlig mötesplats där aktuella frågor diskuteras utifrån ett Europaperspektiv. På måndagen drog forumet i gång.

DI - 14 jan 20 kl. 14:45

Myt att januariavtalet skapar stabilitet

Återigen har det blivit tydligt att regeringen och dess stödpartier inte förfogar över en riksdagsmajoritet..

DI - 16 jan 20 kl. 15:09

Baylan positiv till Lernia-tillskott: ”Skapar stabilitet”

Regeringen har inte satt ned foten hur den ser på frågan om krisdrabbade Lernia ska får 450 Mkr i aktieägartillskott i….

SvD - 03 feb 15 kl. 23:00

Getinge: nÅr avtal med fda, pÅvverkar rÖrres -500 mln kr 2015

Getinges affärsområdet Medical Systems har ingått ett förlikningsavtal med amerikanska Food and Drug Administration (FDA). Detta frivilliga avtal skapar ett ramverk som ger FDA en försäkran om att Medical Systems kommer att slutföra de förbättringsåtgärder som för närvarande pågår för att stärka affärsområdets kvalitetsledningssystem..

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 11 kl. 15:09

Indien-avtal skapar tio nya jobb

Helsingborgsbaserade Smart refill har landat ett genombrottsavtal med Aircel, snabbväxande indisk mobiltelefonoperatör.? Det är vår största affär någonsin. Det handlar om ett tvåsiffrigt miljonbelopp, säger vd David Nilsson .?

Länstidningen i Jämtland - 27 apr 17 kl. 08:30

Missförstått avtal skapar oro i gruvfrågor

Det nya frihandelsavtalet med Kanada har skapat oro i gruvfrågan.
Det finns en oro för att kanadensiska gruvbolag ska kunna stämma Sverige – men det är en obefogad oro menar experterna..

Sydsvenskan - 13 feb 11 kl. 06:30

Omvärlden hoppas på stabilitet

Det egyptiska maktskiftet skapar inga säkerhetspolitiska konvulsioner i Mellanöstern. Egypten håller?
Det egyptiska maktskiftet skapar inga säkerhetspolitiska konvulsioner i Mellanöstern.

YLE - 29 jan 17 kl. 08:00

"Att kollektivt förfasa sig skapar gemenskap"

Inför premiären av hörspelen Sömn och Hunger träffar jag kriminologen Maria Normann för att diskutera brott och vår fascination över dem. Den skratt- och pratglada unga kvinnan har en liten baby på armen när hon öppnar dörren och motsvarar kanske inte min fantasibild av en hur en kriminolog ser ut. Sex säljer, brott säljer och särskilt de tillsammans Vad är det i brott och hemskheter som fascinerar?

SR - 16 aug 19 kl. 06:34

Hopp om stabilitet i Sudan med nytt avtal

På lördag ska ett avtal om övergångsstyre skrivas under i Sudan. Förhoppningen är att det ska bli början på en ny fas av stabilitet i landet efter månader av protester..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

”Vi behöver stöd för att bemöta det problem sexuella trakasserier utgör inom våra organisationer.”

Gustav Ekström och Matilda Byström, Lunds universitets studentkårer..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

46 000 år gammal lärka hittad närapå intakt

Forskare har artbestämt en uråldrig fågel som hittades nästan intakt i permafrost i Sibirien. Den internationella forskargruppen, varav flera är verksamma vid universiteten i Stockholm och Lund, har kommit fram till att det handlar om en berglärka (Erem.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kinhult tappar placeringar i Mexiko

Det går sådär för Marcus Kinhult i den pågående världstourtävlingen (WGC) i golf utanför Mexico City. Efter andra dagens spel har han tappat åtta placeringar, från en delad 55:e plats till en delad plats 63, efter att ha gått rundan på 74 slag – 3 över.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

USA: Iran sårade 110 i januariräd

Pentagon meddelar att antalet amerikanska soldater som sårades vid Irans raketattack mot en militärbas i Irak den 8 januari är högre än tidigare befarat. 110 personer fick lättare hjärnskador, enligt amerikanska försvaret – det vill säga betydligt fler.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Omstritt gruvprojekt får statligt bidrag

Ett brittiskt gruvbolag har fått en halv miljon kronor i bidrag från svenska staten för att utreda möjligheten att utvinna en värdefull metall ur marken kring Hörby i Skåne, rapporterar Sydsvenskan. Företaget Scandivanadiums planer på att bryta vanadin.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Kraftig ökning av virus i Sydkorea

142 nya fall av det nya coronaviruset har rapporterats i Sydkorea. Det innebär att totalt 346 personer har testats positivt för viruset i landet. Ytterligare en person har dessutom avlidit till följd av smittan.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Sarkofagfynd i Rom tros hylla första kungen

Sarkofagen är tom, men så sades Roms ene grundare och förste kung, Romulus, också ha stigit till himlen vid sin död. Ett slags gravkammare som har grävts ut i Roms hjärta tros vara en hyllning till honom. Kammaren bedöms vara en skengrav för att högtidl.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Bloomberg tar bort munkavlar

Den amerikanske presidentaspiranten Mike Bloomberg säger att kvinnor som ålagts med munkavle gällande anklagelser mot honom kan frigöras från tystnadsplikten om de kontaktar hans företag, rapporterar CNN. Bloomberg och hans företag har flera gånger ankl.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

120 dödade i militärräd i Niger

I en gemensam militär operation av nigeriska och franska soldater har 120 terrorister dödats, enligt ett uttalande från Nigers försvarsdepartement. Vid attacken i torsdags i Tillabériregionen sydvästra Niger, nära gränsen till Mali och Burkina Faso, tog.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Italiensk man död av coronaviruset

En 78-årig italiensk man har avlidit av det nya coronaviruset, skriver La Repubblica. Dödsfallet, som inträffade i regionen Veneto i nordöstra Italien, är det första som kopplas till viruset i Italien. – Skolor och företag stängs, man försöker att rekon.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.