HBL > Finland

Thursday, 23 January, 15:58

HBL - 18 jan 13 kl. 05:30

Inte fullt så dystertI slutet av februari samlas regeringen till sin halvtidsgranskning. Utgångspunkten är regeringsprogrammets skrivning om att statens finanser ska balanseras under mandatperioden.Skuldsättningen ska minska och underskottet i statsfinanserna pressas under en procent av BNP. Regeringen har beslutat om ett anpassningsprogram som är värt 4,6 miljarder euro, det består till hälften av utgiftsminskningar och till hälften av skattehöjningar. Hittills har tyngdpunkten i balanseringen legat på skattehöjningar, tyngdpunkten i nedskärningarna har lagts på åren 2014 och 2015.
Läs mer på HBL
Läs mer om:
BNP, EU, Finland, Greklands, Standard, AAA, Tyskland, Luxemburg, Roger Wessman, Etla, Berner, Finlands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inte fullt, , dystert
Nya Wermlands Tidningen - 27 jan 11 kl. 07:30

"Vi har fullt"

? Vi har fullt i vår fastighet, men oavsett vems lokaler det är, är det dystert när lokaler står tomma, säger Anders Jansson på Wermlandsfastigheter,.

Skånskan - 23 mar 17 kl. 07:34

Dystert besked för Österlen FF-spelare

FOTBOLL Det blir inget division 2-spel den här säsongen för Österlen FF:s Aleksandar Milutinovic. ERWP.fif(0)Milutinovic blev illa knäskadad i träningsmatchen mot IS Halmia för två veckor sedan (förlust med 0-1).

BT - 26 aug 11 kl. 08:55

Dystert, men Olsson är enda hoppet

Ibland upprepar sig idrottshistorien. Som inför friidrottarnas VM i Sydkorea. Det känns som för två decennier sedan.

Sydsvenskan - 31 mar 16 kl. 15:59

Dystert, Findus. Ännu ett skäl att satsa på den lilla orten.

Beskedet från Findus är en hård smäll. För Bjuv och Bjuvsborna naturligtvis, men också för Skåne som helhet. 450 anställda varslas om uppsägning när företaget lägger ner produktionen av färdigrätter och grönsaker på orten.

PrivataAffärer - 20 dec 18 kl. 07:00

Chefredaktören: Ett dystert år för bankerna

Läs även: Avanza är Årets Bank 2018 I år är det flera banker än tidigare som valt att tacka nej till att själva bidra med fakta till vår stora granskning Årets Bank. Bland annat storbankerna Swedbank, Nordea och flerfaldiga vinnaren Danske Bank. Det är lätt att förstå att bankernas pr-avdelningar har fullt upp med andra akuta arbetsuppgifter.

SVT Debatt - 13 jun 13 kl. 14:15

Israels isolering av Gaza är moraliskt förkastlig

ISRAEL/PALESTINA Snart tas en ny strategi fram för Sveriges utvecklingssamarbete med våra palestinska partners, där vi kommer att fokusera på statsbyggandet. Israels ockupation och expanderande israeliska bosättningar är de huvudsakliga hindren för tvåstatslösningen ? palestinierna å sin sida måste fördjupa reformpolitiken, motverka våld och fullt ut respektera de mänskliga rättigheterna.

SmålandsPosten - 18 mar 14 kl. 00:30

Försiktighet ingen given vinnarstrategi

Alliansregeringens tidigare reformiver kontrasterar rejält mot dagens intagna position. Inga fler skattesänkningar, och alla eventuella reformer måste finansieras fullt ut, är budskapet från regeringen. Det är svårt att inte se den nya profilen som regeringens, och för delen även oppositionens, strategi inför höstens val.

BT - 10 jul 14 kl. 08:38

Ljunggren: Tur att alla jomsvikingar ännu inte är döda

Matchen mellan Tyskland och Brasilien tittade jag på i ett TV-tält tillsammans med 14 tysklandsvänner. Jag var den ende brassen i sällskapet. Det gjorde förstås det hela rätt spännande, innan själva matchen börjat, men desto dystrare när tyskarna brassade på med en massa mål och sällskapet uppträdde hånfullt mot mig.

YLE - 23 nov 15 kl. 04:03

Mer psykoterapi och arbete ska hjälpa deprimerade

Regeringen har planer på att minska på problemet med att så många unga är sjukpensionerade på grund av depression. Tillgången till psykoterapi ska ökas och det ska bli möjligt för fler att jobba även om de inte är fullt arbetsföra. Antalet unga under 34 år som är sjukpensionerade på grund av depression har mer än fördubblats under de senaste tio åren.

Sydsvenskan - 01 jul 11 kl. 00:01

...?och rädda fisken i havet

När EU:s framtida fiskepolitik nu ska formas måste Sverige trycka på. Bort med subventionerna. Och varför inte utvidga de personliga, säljbara fiskekvoterna?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.