HBL > Ekonomi

Sunday, 21 April, 00:47

HBL - 10 jan 13 kl. 07:53

Därför bemöter staten Telia Soneras muthärva med lugnSvenska regeringen uppmanar nu de mutmisstänkta cheferna i Telia Sonera att stiga åt sidan medan finska staten fortsätter att hålla god min. Finland har större förståelse för de metoder som krävs då man gör affärer i tidigare öststater, säger en person med insyn i telekombranschen.De senaste uppgifterna om Telia Soneras misstänkta mutbrott i Uzbekistan fick Sveriges finansmarknadsminister Peter Norman att tala klarspråk. ? Jag är bekymrad över den uppkomna situationen.
Läs mer på HBL
Läs mer om:
Telia Soneras, Telia Sonera, Uzbekistan, Sveriges, Peter Norman, Norman, Normans, Sverige, Heidi Hautala, Solidium, Solidiums, Kari Järvinen, Järvinen, Finland, Hbl, Telia Soneras Uzbekistanaffär, Anders Narvinger, Dagens, Michael Treschow, Unilever, Göran Persson, Nordeas, Marie Ehrling

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför bemöter, staten, Telia, Soneras, muthärvamed , lugn
Corren - 19 okt 16 kl. 21:00

Krock när klanen möter staten

"Vi bemöter människor som kommer till Sverige som om alla är svenskar..

Kristianstadsbladet - 10 dec 13 kl. 08:00

Så bemöter rektorn synpunkterna

Skolans rektor har en annan bild och bemöter kritiken mot utbildningen.
– Enskilda betyg är inte möjligt att kommentera då vi inte vet förutsättningar, omständigheter eller orsaker. Skolverkets regler kring betygsättning följs, kommenterar Maria Lundkvist, som är tillförordnad rektor på Praktiska i Kristianstad.

SmålandsPosten - 02 jan 14 kl. 07:36

Tänk på hur du bemöter folk

Tänk på hur du bemöter folk. Handlingar skapar effekt som ringar på vatten. Den du stämplar som dum är förmodligen smart nog att förstå att han eller hon är illa omtyckt .

SN - 26 mar 16 kl. 14:18

Älvsjö AIK bemöter hård kritik

Hårda ord och bristande bemötande efter allsvensk kvalmatch. Nu bemöter Älvsjö AIK kritiken..

UNT - 29 jan 13 kl. 17:20

Ambulanschef bemöter kritik

Ambulansen lider inte av för hög arbetsbelastning. Det menar avdelningschef vid Tierps ambulansstation, Fredrik Arenstig, som nu bemöter kritiken efter söndagens artikel i UNT..

Hela Gotland - 05 jun 13 kl. 13:38

Förskolechefen bemöter kritiken

Förskolechef Gitte Daun bemöter kritiken från föräldrarna på förskolan Humlan..

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 13 kl. 01:33

Norman bemöter Nuonkritik

Finansmarknadsminister Peter Norman bemöter i Svenska Dagbladet kritiken om att regeringen borde stoppat Vattenfalls köp av energibolaget Nuon. Med facit i hand kan konstateras att priset för Nuon var för högt, skriver Norman, som inte tycker att det ingick i statens ägarroll att ingripa..

Trelleborgs Allehanda - 26 jul 13 kl. 01:30

Norman bemöter Nuonkritik


Finansmarknadsminister Peter Norman bemöter i Svenska Dagbladet kritiken om att regeringen borde stoppat Vattenfalls köp av energibolaget Nuon.Med facit i hand kan konstateras att priset för Nuon var för högt, skriver Norman, som inte tycker att det ingick i statens ägarroll att ingripa. - Anförtror vi inte styrelserna att fatta de affärsmässiga besluten kan vi lika gärna vara utan bolagen och driva all gemensam verksamhet direkt via departementen..

Opinionen.se - 26 jul 13 kl. 01:35

Norman bemöter Nuonkritik

Finansmarknadsminister Peter Norman bemöter i Svenska Dagbladet kritiken om att regeringen borde stoppat Vattenfalls köp av energibolaget Nuon. Med facit i hand kan konstateras att priset för Nuon var för högt, skriver Norman, som inte tycker att det ingick i statens ägarroll att ingripa. ?

Kristianstadsbladet - 26 jul 13 kl. 01:30

Norman bemöter Nuonkritik


Finansmarknadsminister Peter Norman bemöter i Svenska Dagbladet kritiken om att regeringen borde stoppat Vattenfalls köp av energibolaget Nuon.Med facit i hand kan konstateras att priset för Nuon var för högt, skriver Norman, som inte tycker att det ingick i statens ägarroll att ingripa. - Anförtror vi inte styrelserna att fatta de affärsmässiga besluten kan vi lika gärna vara utan bolagen och driva all gemensam verksamhet direkt via departementen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.