BT > Nyheter

Wednesday, 20 January, 02:34

BT - 08 jan 13 kl. 21:00

Man skållad vid arbetsplatsolyckaEn 47-åring man skadades allvarligt i en arbetsplatsolycka i Mjölby på tisdagen.
Mannen hamnade i en maskin där stora kärl tvättas. Han blev skållad och i maskinen fanns också lut, uppger polisen för Corren.se
Varför mannen, som arbetade som inhyrd, föll i maskinen är oklart. Han ska ha legat i den i några minuter innan andra anställda hörde skrik.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Mjölby, Corren, Universitetssjukhuset, Linköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man skålladvid , arbetsplatsolycka
Corren - 08 jan 13 kl. 20:35

Man blev skållad i arbetsplatsolycka

En 47-årig man vårdas på sjukhus efter att ha blivit skållad vid en arbetsplatsolycka i Mjölby..

NT - 08 jan 13 kl. 21:03

Skållad vid arbetsplatsolycka

En 47-åring man skadades allvarligt i en arbetsplatsolycka i Mjölby på tisdagen. Mannen hamnade i en maskin där stora kärl tvättas. Han blev skållad och i maskinen fanns också lut, uppger polisen för Corren.

Expressen - 08 jan 13 kl. 21:15

47-åring man skållad vid arbetsplatsolycka

En 47-åring man skadades allvarligt i en arbetsplatsolycka i Mjölby på tisdagen. Mannen hamnade i en maskin där stora kärl tvättas. Han blev skållad och i maskinen fanns också lut, uppger polisen för Corren.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Man skållad vid arbetplatsolycka

En 47-årig man vårdas för allvarliga skador efter en arbetsplatsolycka i Mjölby under tisdagseftermiddagen.Mannen, som jobbar som mekaniker, blev skållad efter att ha hamnat i en större tvättmaskin som bland annat rengör stora kärl, skriver Corren.Hur olyckan kunde ske är ännu inte känt..

GöteborgsPosten - 14 maj 14 kl. 13:45

Man skållad på raffinaderi

På en arbetsplatsolycka i Arendal skållades en man av hett vatten..

GöteborgsPosten - 12 jan 16 kl. 12:44

Man skållad av ånga - slang brast på industri

Vid 09.52 larmas det om en arbetsplatsolycka på Preemraff i Lysekil. En person ska ha fått het ånga över sig..

SvD - 01 mar 16 kl. 23:00

UNHCR: Europa står inför självförvållad kris

Europa står på gränsen till en självförvållad humanitär katastrof med 24 000 flyktingar och migranter fast i Grekland, oroligheter i Calais-djungeln och asylpolitiken i totalt kaos. Det varnade FN:s flyktingkommissariat UNHCR på tisdagen..

GT - 20 jun 16 kl. 14:57

"Situationen är i hög grad självförvållad"

Stampen kan inte skylla på att det är branschen som är utsatt för en kris, utan situationen är i hög grad självförvållad, säger Stefan Melesko, docent i medieekonomi. Nu hänger allt på fordringsägarna. - Det som skapar utrymme för att agera är hur mycket rekonstruktören kan pressa fordringsägarna att skriva ner sina krav, säger Melesko..

DN - 10 feb 18 kl. 12:07

Michael Winiarski: Lagen en självförvållad pr-katastrof som isolerar Polen

Analys. På rekordkort tid har Polen lyckats med att göra sig till ovän med två grannländer och sin viktigaste bundsförvant. Den nya lag som kriminaliserar uttalanden om att det fanns polacker som var delaktiga i Nazitysklands förintelse av landets judar är en självförvållad pr-katastrof..

YLE - 03 jun 18 kl. 09:10

”Självförvållad” tysk skrällförlust förstörde Manuel Neuers comeback mellan stolparna: ”Har ingen chans om vi spelar så där”

Stjärnmålvakten Manuel Neuers glädjande comeback råkade i skuggan av Tysklands floppresultat borta mot Österrike. Chefstränaren Joachim Löw menade att 1–2-förlusten var självförvållad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.