BT > Nyheter

Tuesday, 20 October, 13:58

BT - 08 jan 13 kl. 07:40

Skolorna ett steg närmare nedläggning
Heta känslor svallade när ordföranden Lars Holmin delade ut ordet.
Den moderate samtalsledaren för Arbetsgruppen för Lärande och Välfärd i kommunen Roger Wilhelmsson talade för en nedläggning skulle stärka skolverksamheten i kommunen.
? Med det här förslaget får vi tre starka enheter i centralorten och tre starka enheter på landsbygden. Därmed så både säkras och stärks verksamheten.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Lars Holmin, Arbetsgruppen, Lärande, Välfärd, Roger Wilhelmsson, Kersti Skarland, Miljöpartiets, Fransson, Arne Fransson, Inga-Kersti Skarland, Mattias Remar, Skolupproret, Dalumskolan, Vegby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skolornaett , steg, närmare, nedläggning
BT - 08 jan 13 kl. 07:40

Skolorna steget närmare nedläggning

Heta känslor svallade när ordföranden Lars Holmin delade ut ordet. Den moderate samtalsledaren för Arbetsgruppen för Lärande och Välfärd i kommunen Roger Wilhelmsson talade för en nedläggning skulle stärka skolverksamheten i kommunen.
?

ÖstersundsPosten - 02 dec 15 kl. 17:08

Skolorna i Pilgrimstad och Fjällsta ett steg närmare nedläggning

Det har förvarnats om det länge men på onsdagen tog Bräcke kommun det första formella beslutet mot det som troligtvis kommer att resultera i en nedläggning av grundskolorna i både Pilgrimstad och Bräcke..

NT - 03 feb 14 kl. 07:32

Nedskärning ett steg närmare nedläggning

Nedskärningarna av deltidsbrand-kåren i Skärblacka kan vara första steget mot nedläggning. Deltidsbrandmännen tycker Skärblackaborna ska få veta det..

Barometern - 04 apr 19 kl. 14:44

Ett steg närmare anläggning för inkapsling av kärnbränsle i Oskarshamn

Miljödepartementet har nu fått in fler handlingar var det gäller planerna på att ta hand om och slutförvara det svenska kärnbränslet. Det innebär att man nu är ett steg närmare en inkapslingsanläggning i Oskarshamn..

ÖstersundsPosten - 24 sep 13 kl. 19:13

Ett steg närmare biogasanläggning

Östersunds kommun vill vara med och bygga och driva en anläggning i Sundsvall som ska producera biogas som fordonsbränsle. Det beslutade kommunstyrelsen under sitt sammanträde på tisdagen..

Helsingborgs Dagblad - 21 apr 17 kl. 16:42

Flera steg närmare parkouranläggning i Skånes Fagerhult

Målet: En färdig anläggning 2017..

DalaDemokraten - 03 feb 14 kl. 05:50

Ett steg närmare anläggning för gas

Säter Länsstyrelsens miljöprövning ger klartecken för produktion av biogas vid Pelles­berget. Det innebär att ytterligare ett steg tagits mot Dala Biogas planerade.

Skånskan - 13 mar 18 kl. 05:00

Byskolor hotas av nedläggning

Höör Under de kommande åren ska barn- och utbildningsnämnden spara cirka 21 miljoner kronor. Till följd av detta kan byskolorna i Tjörnarp och Gudmuntorp komma att stängas. ERWP.

Nya Wermlands Tidningen - 28 aug 13 kl. 23:12

Ett första steg mot nedläggning

Lundsbergs skola stänger i dag ? möjligen för alltid. Skolinspektionens generaldirektör Ann-Marie Begler tror att skolan får svårt att visa att den klarar kraven på en trygg och säker miljö.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.