Sydsvenskan > Nyheter

Saturday, 16 February, 22:20

Sydsvenskan - 27 dec 12 kl. 06:30

Byinvigning, buller och BieberbesökSkattesagskommissionen.Arbetet med att utreda om borgerliga politiker försökte påverka Köpenhamns skattetjänstemän i ärendet om Helle Thorning-Schmidts (S) man Stephen Kinnock tuffar på. Förhören med politiker, spinndoktorer och skattetjänstemän är schemalagda fram till 24 maj. Men kommissionen måste inte vara klar förrän i mars 2014.KommunvalValet den 19 november är en viktig politisk temperaturmätare inför det folketingsval som måste utlysas allra senast 2015.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Bieberbesök, Köpenhamns, Helle Thorning-Schmidts, Stephen Kinnock, Köpenhamn, Odense, Venstre, Lundby Efterskole, Præstø, Cityringen, Marmormolen, Nordhavnen, FN, Blå Planet, Metro, Öresundstågsstationen, Amager, Malmö, Frank Jensen, Birgitte Nyborg1, Borgen, DR1, Birgitte Nyborg, Søren Kierkegaard, Kierkegaard, Assistens Kirkegard, HC Andersen, Trier, CannesMaj, Lars, Triers, Nymphomaniac, Cannes, Carmen, Kongelige, Warhols, Melodi Grand Prix, Fashion Festival, Cooking, Cohen, Esrum Kloster, Bieber, Ink Festival, Direction, Springsteen, Street Band, Marathon31, Ramazotti, Ono, Louisiana, Jovi, Mode, Jazz Festival, Williams, Opera, Waters, Wall, Pride, Christiansborgs, Kahlo, Royal, ARoS, Margrethes, Henriks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byinvigning, bulleroch , Bieberbesök
BT - 11 apr 11 kl. 16:16

Buller hot mot bläckfiskar

Buller är ett hot mot livet i havet. Bläckfiskar kan dö om de utsätts för lågfrekvent ljud från exempelvis oljeborrning, visar en ny studie. Sedan tidigare är det känt att delfiner och andra valarter riskerar att drabbas av fysiska och beteendemässiga förändringar när de utsätts för buller i havet.

Trelleborgs Allehanda - 16 nov 12 kl. 10:15

Störande buller inte från hamnen

Arkivbild: Tomas Nyberg
Det buller som en boende på Östergatan störts av kommer inte från utbyggnaden av hamnen. Det menar länsstyrelsen som lämnar klagomålet utan åtgärd.
Det är en trelleborgare på Östergatan som klagat på buller som skulle komma från stenhanteringen vid utbyggnaden av Trelleborgs hamn.

Barometern - 02 aug 13 kl. 08:04

Buller från tåg ska minskas

När trafiken snart rullar i?gång på järnvägslinjen Emmaboda-Karlskrona kan det innebära problem för de som bor utmed sträckan. Därför kommer Trafikverket att utföra vissa åtgärder för att minska bullret hos de som bor nära järnvägen.

Alliansfritt Sverige - 17 jun 14 kl. 11:24

Nytt moderat bostadsförslag: mer buller

Att bo i bullriga bostäder är inget som någon vill. Särkilt inte om man ägnar stor del av sin tid med att tillskansa sig kunskap som är viktig för ens framtida yrkesliv. Trots detta verkar Moderaterna tro att bygga just studentlägenheter i bullriga miljöer som är lösningen på den monumentala bostadsbrist som vi har i Sverige.

Kristianstadsbladet - 28 jul 11 kl. 06:30

Buller stör sommarlugnet i Knislinge

Foto: Johanna Wallin
Ljuden från Knislingeortens Lagerhusförening ett återkommande problem.
Att kunna njuta av sköna sommardagar på altanen är inte aktuellt för en som bor i närheten: ? Det går inte att vara där ute.

Magazin24 - 18 mar 13 kl. 09:33

Buller i lekrum måste åtgärdas

Efter en inspektion på förskolan Solbacken i Köping måste kommunen åtgärda buller. I februari 2012 genomförde Arbetsmiljöverket en inspektion hos förskolan Solbacken i Köping.
Vid kontrollen uppdagades det att ett personalen upplevde problem med buller i och i närheten ett stort lekrum.

SmålandsPosten - 07 okt 13 kl. 07:03

Samordnade regler för buller ger fler bostäder

?Bostadsbyggandet i Sverige har under lång tid legat på en allt för låg nivå. Med runt 20 000 nybyggda bostäder per år byggs det just nu lika lite som under krisen på 1990-talet.

Trelleborgs Allehanda - 14 nov 13 kl. 15:10

Buller och skuggor ska inventeras

Foto: Fredrik Sandberg/TT
Trelleborg kan få en karta där buller och skuggningar från vindkraftverk ritats in. Det föreslår kommunstyrelsen som hade uppe frågan på sitt senaste sammanträde.
Det är med anledning av ett medborgarförslag som kommunstyrelsen diskuterat en karta där alla vindkraftverk i kommunen ritas in liksom deras bullerpåverkan.

YLE - 28 mar 14 kl. 04:44

Bostäder istället för buller i Malm

Mindre buller om flygfältet i Malm läggs ner. Flygfältet fick rött ljus av staten, nu är det klart att flygplanen slutar surra över Malm senast 2020. Istället ska det bli bostäder för tusentals Helsingforsare.

SmålandsPosten - 14 okt 14 kl. 09:05

Tusentals Växjöbor utsätts för högt buller

Tusentals personer i Växjö utsätts för buller som överstiger gränsvärdena.
Nu lovar kommunen att satsa på bullerdämpande åtgärder.
– Bullret ska tas på allvar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.