Kristianstadsbladet > Nöje

Tuesday, 23 July, 04:05

Kristianstadsbladet - 13 dec 12 kl. 10:18

Handfasta råd kring snökaos och samhälleDu kommer från Norrbotten. Vi har snökaos härnere. Folk kör i 40 kilometer i timmen när snön yr, skapar onödiga köer, med folk som kör om och av.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
HuertaRonny Eriksson, Norrbotten, Ronny Eriksson, Ingmar Stenmark, Benneth Fagerlund, Martin Tallström, Eriksson, Sverige, Gärdet, Motala, Halmstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handfasta, rådkring , snökaosoch , samhälle
Dagensanalys.se - 03 jan 18 kl. 14:14

”Alla våra trender för 2018 utgår från en motsättning som uppstått i vår vardag och i vårt samhälle”

Accenture släpper nu Fjord Trends 2018, den elfte upplagan av Fjords årliga rapport över vilka digitala trender som kommer att förändra vårt arbetssätt och vardagsliv under det nya året. ”Alla våra trender för 2018 utgår från en motsättning som uppstått i vår vardag och i vårt samhälle – oavsett om det gäller ett skifte, en kollision eller att utvecklingen går åt olika håll. Det kan exempelvis handla om digitalt kontra fysiskt, människa kontra maskin, centraliserad kontra decentraliserad, hastighet mot hantverk, automatisering kontra kontroll, spårbarhet kontra anonymitet och så vidare.

YLE - 24 okt 14 kl. 09:51

Det galnaste program jag nånsin har gjort…

Så var det med den saken! Min radiodokumentär om galenskap blev gjord och jag tror att jag klarade mig med förståndet i behåll - men jag är inte helt säker …
(För hur kan man egentligen veta? Vet man när man har blivit galen?

YLE - 24 okt 14 kl. 09:51

Det galnaste program jag nånsin gjort

Så var det med den saken! Min radiodokumentär om galenskap blev gjord och jag tror att jag klarade mig med förståndet i behåll - men jag är inte helt säker. (För hur kan man egentligen veta?

Sydsvenskan - 11 dec 15 kl. 04:00

Farväl, du grymma värld

Vad betyder det att polisministern är landets mest synliga statsråd?Hur ska man förstå att nästan ingen kommer ihåg namnet på de ministrar som befolkar socialdepartementet?En nordisk forskargrupp med förankring på Malmö högskola har nyligen publicerat en engelskspråkig antologi på temat globaliseringen och välfärdsstaten: ”Social Transformations in Scandinavian Cities.

Barometern - 18 jun 14 kl. 07:23

Bra betyg för miljön

”Inget är så bra att det inte kan bli bättre när det gäller miljön. En av Sveriges främsta utmaningar är att arbeta mer med våra miljökvalitetsmål.” Miljöpolitik är ett komplext område, med många olika aspekter som ska hanteras och utvecklas.

Helsingborgs Dagblad - 23 sep 15 kl. 04:00

Naturnära hemma – utan växter

Som modestudent sträcker sig mitt modeintresse även till inredning, hemmets kläder. Under ett Stockholmsbesök i slutet av augusti besökte jag därför Formex-mässan, en tre dagar lång trendbonanza som resulterade i följande trendspaning: Att ta med naturen in är nästa stora grej. Det kan göras på många sätt, antingen genom att inkludera naturliga material som trä, sten, metaller och skinn i inredningen eller matcha höstens röda och gröna toner med den klassiska kombon svart och vitt för en uppdaterad, skandinavisk stil.

Trelleborgs Allehanda - 05 maj 17 kl. 00:01

Trelleborgare ska utbildas i krisberedskap

Vårt digitala samhälle gör oss allt mer sårbara för kriser. I nästa vecka ska trelleborgarna få handfasta råd om hur vi kan förbereda oss, om faran skulle vara framme..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.