BLT > Nöje

Wednesday, 21 August, 11:19

BLT - 07 dec 12 kl. 09:00

Frej Larsson intar Ronneby med Maskinen och pansarvagnenFrej Larsson är hemma i Ronneby igen.
Som nybliven vattentornsägare och som ena halvan av succéduon Maskinen.
I kväll kommer hela taket att lyfta på Ron i Ronneby.
Och om tre år köper han hela Soft Center och bygger ett Sagan om ringen-hotell.
Läs mer på BLT
Läs mer om:
Larsson, Ronneby, Maskinen, Ron, Soft Center, Sagan, Larssons, Musik Direkt, Mr Freeze, Blekinge, Norrköping, Slagsmålsklubben, Härstorpsjön, Vieryd, Frejsan, Dobbidoo, Johan, Frej Larsson, Herbert Munkhammar, TT, Ulrik Munther, Klickmonstret, Artisten, Melissa Horn, Metro, , Kalle Moréus, Maskinens, Frej, Robocops, Stureplan, Sverige, Uppsala, Labyrint, Petter, Sylvester Stallone, Rambo, AI, Gyllene Tider, Nyligen, Ronnebys, Larsson Stiftelsen, Billie, Lars Lindquist, Bräkne-Hoby, Frejs, Golden Best, Idol, Cornelius Vreeswjiks, Unni, Chechen, Klara, Tosiabonna, Finland, You, Tosia, Sveriges, Tower, Powers, Strawberry

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frej, Larsson, intar, Ronnebymed , Maskinenoch , pansarvagnen
Blekinge Läns tidning - 21 dec 15 kl. 18:24

Frej Larsson gör ny låt – om Sölvesborg

Musikern och provokatören Frej Larsson från Ronneby vill stjäla uppmärksamhet från SD-ledaren Jimmie Åkesson, genom att spela in en musik och video om, och i, dennes hemstad Sölvesborg..

Blekinge Läns tidning - 12 apr 16 kl. 16:58

Frej Larsson kommer till Ronneby

Stadsfesten växer och startar en dag tidigare. Anledningen är att Frej Larsson spelar på en av krogarna vid torget..

DN - 01 maj 16 kl. 21:00

Frej Larsson: Jag vet hur man klarar sig på botten

Frej Larsson har fått hela Sverige att festa till ”Alla som inte dansar är våldtäktsmän” och retat upp myndigheter och mäklare. Men det är inte bara en lek. För tusentals följare symboliserar han fullkomlig frihet.

DN - 01 maj 16 kl. 21:00

Frej Larsson: Jag vet hur man klarar sig på botten

Frej Larsson har fått hela Sverige att festa till ”Alla som inte dansar är våldtäktsmän” och retat upp myndigheter och mäklare. Men det är inte bara en lek. För tusentals följare symboliserar han fullkomlig frihet.

Sydöstran - 20 maj 16 kl. 07:26

Frej Larsson bakom Sveriges EM-låt

Artisten Frej Larsson från Ronneby ligger bakom den officiella fotbolls-EM-låten för svenska herrlandslaget, tillsammans med rapparen Joy M'Batha..

Sydöstran - 22 okt 16 kl. 09:14

Frej Larsson ordnar fest i tornet

Rapparen, samhällsdebattören och underhållaren Frej Larsson älskar sitt vattentorn i Ronneby. Nu öppnar han upp för en riktig fest i den unika miljön..

Expressen - 29 okt 18 kl. 10:52

I dag kommer domen mot artisten Frej Larsson

Artisten Frej Larsson från Ronneby åtalades i augusti för hot mot tjänsteman.Det är texten i en låt samt ett Instragraminlägg som ligger till grund för åtalet.På måndagen meddelas domen..

BLT - 22 jan 19 kl. 14:34

Frej Larsson skriver på för bokningsbolag

Rapparen, och numera även författaren, från Ronneby Frej Larsson, har skrivit kontrakt med bokningsbolaget United Stage..

DN - 26 feb 18 kl. 18:41

Frej Larsson utreds för hot mot polis

Frej Larsson är misstänkt för olaga hot alternativt hot mot tjänsteman efter ett inlägg artisten gjort på Instagram. Det misstänkta hotet riktas mot en chef inom polisen som beslutade om ett tillslag mot Frej Larssons fest på Kägelbanan. Frej Larsson nekar själv till brott..

Expressen - 26 feb 18 kl. 20:02

Frej Larsson misstänks för hot mot tjänsteman

Frej Larsson misstänks för olaga hot alternativt hot mot tjänsteman, enligt Dagens Nyheter. Artisten ska ha uttalat det misstänkta hotet via ett inlägg på Instagram, enligt DN. Frej Larsson nekar till brott.

Fler nyheter från BLT

BLT - I förrgår: 00:00

Ska man skratta eller gråta? Naima Chahboun låter språket svindla

Dikterna rör sig snabbt och svindlande, det är kul! Tills någon börjar gråta. Recensenten Anna Hallberg är glad att poeten Naima Chahboun är tillbaka..

BLT - 17 aug 19 kl. 00:00

Sårbarheten skiner igenom i poesin från den småländska gruvorten

Poeten Adam Westmans ordkarga diktsamling ”Taberg” är en krypterad uppväxtberättelse om brödraskap i skuggan av den småländska gruvan Taberg. Recensenten Andrés Stoopendaal kan inte låta bli att resonera kring ordknapphetens betydelse för tolkningsmöjligheterna..

BLT - 16 aug 19 kl. 17:43

Måleri med hela kroppen som verktyg

Nu är väggmålningen på Hjorthöjden helt slutförd. Konstnären och arkitekten Johan Stenbeck pustar ut: ”Det är ett måleri där man använder hela kroppen som verktyg”, säger han. Nu lämnar han över verket till invånarna i bostadsområdet, och alla andra..

BLT - 16 aug 19 kl. 00:00

Debutantpristagarens andrabok infriar löftet om ett stort författarskap

Thom Lundbergs ”Föreställningar” är en avancerad lek med identiteter. En fortsättning på ett författarskap som redan med debuten ”För vad sorg och smärta” lovade mycket, ett löfte som infrias med råge, tycker recensenten Christian Swalander..

BLT - 15 aug 19 kl. 19:00

Nya ”The boys” – Lika blodig som briljant

En råare och blodigare superhjälteserie får man leta efter. Men ”The boys” är utan motstycke en av de mer originella serierna just nu..

BLT - 15 aug 19 kl. 14:02

Blekingeförfattaren ger ut thriller på engelska

Karlskronaförfattaren Stefan Malmströms roman ”Hjärntvättad” är nu på väg till den internationella marknaden. I september kommer den ut på engelska..

BLT - 15 aug 19 kl. 00:00

Drogdöden började med smärtlindring

I reportageboken ”En amerikansk epidemi” visar Jonas Cullberg det brutala resultatet av opioidläkemedlens härjningar i USA. Det är en närgången och mycket angelägen bok i vår tid, anser litteraturkritikern Jimmy Vulovic..

BLT - 15 aug 19 kl. 05:00

Malena Olsson sätter fokus på ålen

För femte gången genomför nu konstnären Malena Olsson Wägga Artepelag. Det är en tematisk utställning som under en helg skapar om Väggavarvets lokaler i Karlshamn. I år är temat ålen..

BLT - 14 aug 19 kl. 11:25

Trovärdigt om ung stockholmare som vill bli reklamens Gordon Gekko

Romanen ”Lögnen” är en initierad roman om den unge stockholmaren Herman Hell, som vill bli reklamens svar på Gordon Gekko. Det går inte enligt plan – men recensenten Per-Axel Svensson trivs i Hermans sällskap..

BLT - 12 aug 19 kl. 15:50

Elin Olofssons 1920-talskvinnor dansar ingen charleston

Med liv och lust skildrar Elin Olofsson i sin hittills bästa roman ”Herravälde” hur tre kvinnor bemästrar de kärva villkor livet trasslat in dem i. Recensenten Christian Swalander läser om ett annan sorts 1920-tal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.