Opinionen.se > Opinion

Friday, 22 February, 14:03

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Två SL-bussar har kört av vägen
Strax innan fem på onsdagseftermiddagen inträffade en svår trafikolycka på länsväg 280, i Finnby, utanför Stockholm. Enligt de första rapporterna ska två SL-bussar ligga i diket, samt flera personbilar.- En buss är enligt räddningstjänsten tom. Det är också tre personbilar inblandade i olyckan. Hittills har inga personskador inrapporterats, säger Stockholmspolisens presstalesman Sven-Erik Olsson, till Sveriges Nyheter.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
SL, Finnby, Stockholm, Stockholmspolisens, Sven-Erik Olsson, Sveriges Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, SL-bussarhar , körtav , vägen
ÖstersundsPosten - 17 mar 14 kl. 14:20

ÖPTV: Bussar kanade av vägen i centrala Östersund

Snöfallet orsakade problem för bussar och andra trafikanter i korsningen Kyrkgatan Gränsgatan..

Skånskan - 15 mar 18 kl. 14:54

Bussar ersätter tåg på Bron

Öresund Öresundsbron kommer att vara avstängd under helgen på grund av underhållsarbete. ERWP.fif(0)Trafikverket utför ett planerat underhållsarbete på Öresundsbron under tiden 17–18 mars.

Norrtelje Tidning - 02 feb 15 kl. 10:58

Bussar körde av vägen

Två bussar kanade av vägen under måndagsmorgonen..

Corren - 19 okt 18 kl. 06:35

Kustpilen ersätts av bussar

Bussar ersätter tågen under fredagsmorgonen och -förmiddagen..

YA - 20 apr 18 kl. 21:05

FN-mötet på Backåkra stoppar tågen på Österlen

Tågtrafiken mellan Ystad och Simrishamn stoppas några gånger under lördagen och söndagen för polisinsatsen i samband med det stora FN-mötet på Backåkra. Bussar ersätter tågen..

YLE - 22 dec 15 kl. 04:00

Skärgårdsvägen kör inte skärgårdsvägen

I och med att upphandlingarna om busstransporten i skärgården avslutades förra veckan står det klart att Turun Linja-autoilijan Osakeyhtiö (TLO) övertar ansvaret för linjen Åbo-Pargas-Nagu-Korpo-Houtskär. Närings-, trafik- och miljöcentalen och Pargas stad valde i november att konkurrensutsätta linjen för första gången någonsin. Valet av TLO betyder att de grönvita Skärgårdsbussarna som trafikerat väg 180 sedan 1950-talet inte längre kommer att göra det.

Sydsvenskan - 15 sep 15 kl. 17:09

Vita bussar skulle vara en väldigt god civil olydnad

Hans Köhler skrev att det är dags att skicka vita bussar (4/9).Ja, det är dags att skicka vita bussar för att hämta flyktingar till Sverige. När vi ser hur människor behandlas på vägen hit, i Ungern och Danmark och andra länder, då är det lätt att känna så.

Alingsås tidning - 02 jun 18 kl. 10:21

Bussar ersätter tåg trots inställt banarbete

Västtrafik kör inga tåg alls mellan Vårgårda och Göteborg i helgen. Bussar ersätter.
SJ-tågen har drabbats av ett elfel i Partille som gör att trafiken mellan Göteborg och Stockholm dras med förseningar.

Uppsalanyheter.se - 20 aug 14 kl. 01:27

Bussar inställda efter stenkastning

Två av bussar i linjetafik utsattes för stenkastning vid Bandstolsvägen i Välsätra på tisdagskvällen, ingen person skadades men all busstrafik i området ställdes in.Två av bussar i linjetafik utsattes för stenkastning vid Bandstolsvägen i Välsätra på tisdagskvällen, ingen person skadades men all busstrafik i området ställdes in.   Två bussar trafikerande på linjerna tre och sju utsattes på tisdagskvällen för stenkastning.

Skånskan - 31 aug 18 kl. 08:49

Banarbete ställer in tågen

Skåne Ett underhållsarbete påverkar tågen på sträckan mellan Malmö och Trelleborg i helgen.Från lördag den 1 september klockan 16.00 till och med söndag kväll klockan 18.

Kristianstadsbladet - 16 okt 13 kl. 18:25

Inställda tåg - bussar ersätter

Klockan 21-03 är tågen mellan Malmö och Växjö/Kalmar via Hässleholm inställda. Anledningen är ett växelfel i Höör som behöver repareras.
Trafikverket meddelar via ett pressmeddelande att de norrgående tågen ersätts med bussar från Eslöv hela vägen till Växjö och Kalmar medan resande i de södergående tågen hänvisas till nästa lämpliga avgång från Hässleholm mot Lund, Malmö och Danmark.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.