Opinionen.se > Opinion

Friday, 23 February, 07:03

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Två SL-bussar har kört av vägen
Strax innan fem på onsdagseftermiddagen inträffade en svår trafikolycka på länsväg 280, i Finnby, utanför Stockholm. Enligt de första rapporterna ska två SL-bussar ligga i diket, samt flera personbilar.- En buss är enligt räddningstjänsten tom. Det är också tre personbilar inblandade i olyckan. Hittills har inga personskador inrapporterats, säger Stockholmspolisens presstalesman Sven-Erik Olsson, till Sveriges Nyheter.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
SL, Finnby, Stockholm, Stockholmspolisens, Sven-Erik Olsson, Sveriges Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, SL-bussarhar , körtav , vägen
ÖstersundsPosten - 17 mar 14 kl. 14:20

ÖPTV: Bussar kanade av vägen i centrala Östersund

Snöfallet orsakade problem för bussar och andra trafikanter i korsningen Kyrkgatan Gränsgatan..

Norrtelje Tidning - 02 feb 15 kl. 10:58

Bussar körde av vägen

Två bussar kanade av vägen under måndagsmorgonen..

YLE - 22 dec 15 kl. 04:00

Skärgårdsvägen kör inte skärgårdsvägen

I och med att upphandlingarna om busstransporten i skärgården avslutades förra veckan står det klart att Turun Linja-autoilijan Osakeyhtiö (TLO) övertar ansvaret för linjen Åbo-Pargas-Nagu-Korpo-Houtskär. Närings-, trafik- och miljöcentalen och Pargas stad valde i november att konkurrensutsätta linjen för första gången någonsin. Valet av TLO betyder att de grönvita Skärgårdsbussarna som trafikerat väg 180 sedan 1950-talet inte längre kommer att göra det.

Sydsvenskan - 15 sep 15 kl. 17:09

Vita bussar skulle vara en väldigt god civil olydnad

Hans Köhler skrev att det är dags att skicka vita bussar (4/9).Ja, det är dags att skicka vita bussar för att hämta flyktingar till Sverige. När vi ser hur människor behandlas på vägen hit, i Ungern och Danmark och andra länder, då är det lätt att känna så.

Kristianstadsbladet - 16 okt 13 kl. 18:25

Inställda tåg - bussar ersätter

Klockan 21-03 är tågen mellan Malmö och Växjö/Kalmar via Hässleholm inställda. Anledningen är ett växelfel i Höör som behöver repareras.
Trafikverket meddelar via ett pressmeddelande att de norrgående tågen ersätts med bussar från Eslöv hela vägen till Växjö och Kalmar medan resande i de södergående tågen hänvisas till nästa lämpliga avgång från Hässleholm mot Lund, Malmö och Danmark.

Uppsalanyheter.se - 20 aug 14 kl. 01:27

Bussar inställda efter stenkastning

Två av bussar i linjetafik utsattes för stenkastning vid Bandstolsvägen i Välsätra på tisdagskvällen, ingen person skadades men all busstrafik i området ställdes in.Två av bussar i linjetafik utsattes för stenkastning vid Bandstolsvägen i Välsätra på tisdagskvällen, ingen person skadades men all busstrafik i området ställdes in.   Två bussar trafikerande på linjerna tre och sju utsattes på tisdagskvällen för stenkastning.

Kristianstadsbladet - 20 jun 12 kl. 10:35

Thygessons Bussar slutar köra åt Skånetrafiken

Thygessons Bussar AB slutar att köra åt Skånetrafiken hösten 2013. Därmed förlorar man drygt 90 procent av sin nuvarande trafik. Brobyföretaget lämnade inte in något anbud i upphandlingen.

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 09:02

Pågatågen har gjort det sämre för oss på landet

Foto: Bosse Nilsson
Kan satsningen på Pågatågen betala sig?
Inställda tåg, dyra reparationer, extrapersonal och extrainsatta bussar så fort det kommer en snöflinga eller en dator som får strömavbrott. Vore kul att se en ekonomisk sammanställning av detta.

YLE - 30 sep 14 kl. 13:08

Bussar ersätter tåg mellan Karis och Åbo

Vr ersätter vissa tåg med bussar mellan Karis och Åbo i nästan fyra veckor. Ett tåg går inte alls under den här tiden. Intercitytågen som avgår klockan 22.

YLE - 01 jun 17 kl. 04:37

Hållplatsutropen kommer till bussar och spårvagnar i höst – "Lättnad för många"

Från och med i höst kommer hållplatsutrop att höras i alla bussar och spårvagnar i Helsingfors. Systemet kommer att fungera på samma sätt som i metrotågen och lokaltågen i dag. Ursprungligen var det meningen att hållplatsutropen skulle tas i bruk redan 2015-2016, men olika problem har lett till att tidtabellen har försenats.

Trelleborgs Allehanda - 18 sep 12 kl. 10:15

Glesare trafik när bussar och pågatåg samsas om resenärerna

Foto: Jan-Olle Persson
Bergkvarabuss tar över regiontrafiken på Söderslätt om ett år. När Pågatågen kommer till Trelleborg minskar antalet avgångar per dag.
Arriva har förlorat kontraktet om regiontrafiken i Trelleborg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.