Realtid > Ekonomi

Monday, 16 July, 05:02

Realtid - 28 nov 12 kl. 11:09

Financial Times närmare försäljning efter avhoppRona Fairhead kommer avgå som Vd för Financial Times-gruppen samt styrelsen för ägaren Pearsons skriver New York Times på sin hemsida..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Times, Fairhead, Vd, Financial Times, Pearsons, New York Times

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Financial, Times, närmare, försäljningefter , avhopp
Cornucopia - 17 jan 17 kl. 12:34

Alla siffror om musikstreaming - Apple Music betalar artisterna bäst

Financial Times har publicerat en artikel om streaming av musik, som är mycket läsvärd. Det framgår bland annat att Apple Music betalar artisterna bäst och att Spotify vill sänka ersättningen ca 10% till skivbolag och artister för att kunna uppnå lönsamhet inför börsnotering.
Som vanligt får skivbolagen största delen av kakan från streamingen, och därtill har de större bolagen fått ett betydande ägande i Spotify, vilket också ger dem en hävstång och mindre incitament att få bättre betalt för streamingen.

YLE - 01 jan 16 kl. 07:11

Vems sprit dricker du?

Det är inte ofta man kommer att tänka på vem som står bakom de bolag som tillverkar alkoholen vi stjälper i oss. Som global bransch är tillverkning och distribution av sprit, vin och öl starkt koncentrerad till ett fåtal multinationella bolag. När du beställer en Dry Martini vid bardisken frågar bartendern kanske vilken gin du vill ha i drinken.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - I förrgår: 15:39

Sagax ökar intäkterna och höjer vinstprognosen

Fastighetsbolaget Sagax hyresintäkter ökar med 20 procent och förvaltningsresultatet med 24 procent under första halvåret 2018. Som en följd av detta höjer nu bolaget prognosen för förvaltningsresultatet för helåret, visar bolagets halvårsrapport..

Realtid - I förrgår: 14:17

Kraftigt vinstlyft i D Carnegie

Vinsten i fastighetsbolaget D. Carnegie lyfter rejält. Resultatet efter skatt uppgick till 1,8 miljarder kronor jämfört med 700 miljoner kronor i fjol, visar halvårsrapporten.

Realtid - I förrgår: 14:43

Fina resultat från Hemsö

Fastighetsbolaget Hemsö levererade idag sin halvårsrapport som innehåller fina resultatsiffror. Bland annat ökar förvaltningsresultatet med 14 procent till 716 miljoner kronor. Bakom förbättringen ligger framförallt ett ökat driftnetto tack vare en större fastighetsportfölj..

Realtid - I förrgår: 15:10

Castellum ser ljust på framtiden

Under första halvåret ökade förvaltningsresultatet med 14 procent för Castellum som nu också tagit klivet in på fastighetsmarknaden i Helsingfors. “Framtiden ser ovanligt spännande ut”, kommenterar vd:n Henrik Saxborn halvårsrapporten..

Realtid - I förrgår: 13:53

Stendörren köper i Upplands-Väsby

Fastighetsbolaget Stendörren köper, fastigheten Glädjen i Upplands-Väsby av Starbo Holding, för 22,7 miljoner kronor..

Realtid - I förrgår: 12:38

Markus Lantz blir vd i ATS

De Peabägda bolaget ATS, har utsett Markus Lantz som ny vd i företaget. Markus Lantz, som redan idag har en tjänst på bolaget, tar över efter Bengt-Arne Ingelström som lämnar vd-posten men fortsätter som rådgivare i koncernen..

Realtid - I förrgår: 12:48

Capios styrelse nobbar franskt bud

Den franska vårdjätten Ramsay GDS har under fredagen lagt ett bud på den svenska vårdkoncernen Capio. Nu avvisar Capios styrelse det icke förankrade budet som uppgår till 48,50 kronor per aktie..

Realtid - I förrgår: 11:56

Stark tillväxt i TF Bank

Den nätbaserade nischbanken TF Banks rörelseintäkter ökade med 19 procent och rörelseresultatet med 12 procent under årets sex första månader, visar halvårsrapporten. "Trenden med stigande ränteintäkter väntas fortsätta under andra halvåret 2018, vilket gör att utsikterna för vinsttillväxten är positiva", kommenterar vd:n Mattias Carlsson..

Realtid - I förrgår: 11:14

Addnode och Acne Studios lyfter Creades

Sven Hagströmers investmentbolag Creades substansvärde ökar med med 13 procent, visar halvårsrapporten. Innehaven i noterade Addnode och onoterade Acne Studios står för de större lyften..

Realtid - I förrgår: 11:21

Oscar Properties resultat hamnade på rött

Fler av resultatsiffrorna i fastighetsbolaget Oscar Properties halvårsrapport för 2018 hamnade under minusstrecket. Detta trots att man sålt en av Norra Tornets dyraste lägenheter för 66 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.