BT > Nyheter

Tuesday, 11 December, 16:36

Liknande nyheter

Taggar: Här är cykeln, högst, prioriterad
Skånskan - 02 maj 17 kl. 05:00

Fler ska stimuleras att ta cykeln till jobbet

Skåne Cyklandet i Skåne ska öka med 56 procent fram till 2030. Det hoppas Region Skåne, som har antagit en cykelstrategi, som visar hur cykling som ett eget trafikslag ska kunna stärkas. ERWP.

Sydsvenskan - 22 sep 15 kl. 04:00

Sex enkla åtgärder för att säkra cykelvägen mellan Lund och Malmö

Att cykla är miljövänligt och bra för hälsan. Samhället måste uppmuntra cykling och underlätta för cykling på cykelbanor. Det kan ju inte vara meningen att cyklister ska behöva överge cykelbanan och köra på bilvägen, så som Anders Sigrell skrev i förra veckan.

BT - 23 nov 12 kl. 21:58

?Viktigt med sammanhängande stråk?

Miljonsatsning ska ge bättre cykel- och gångvägar i Borås. ? Det här är en prioriterad fråga för Borås stad, säger kommunalrådet Ulf Olsson (S).

Skånskan - Igår: 14:16

Cykelparkering på Qpoolens tak

Hässleholm Cykelparkeringen på marken kanske var belamrad, eller så rör det sig om ett konstprojekt. För högst upp på Qpoolens tak har någon parkerat en röd damcykel. – Det är första gången någon sätter en cykel på taket, men det är inte första gången någon hittar på bus, säger Darko Vuleta, ställföreträdande arbetsledare centrum.

YLE - 14 mar 16 kl. 18:36

19-åring lägger av efter skandalen: ”Jag vill bara leva i lugn och ro”

Hon riskerade en livstidsavstängning efter att ha ertappats med en motor i cykeln under VM. Nu har Femke van den Driessche bestämt sig för att lägga av. Det var i januari som den högst oväntade nyhetsbomben briserade i mitt under U23-VM i cyclocross.

Skånskan - 09 dec 16 kl. 14:00

Politiker kan prioritera om cykelväg

Löddeköpinge Allt fler cyklister tar sig till ERWP.fif(3)– Den ingår i den cykelplan vi tidigare tagit fram. Där finns den med som prio tre, säger Johan Ericsson (M), ordförande i tekniska nämnden.

YLE - 14 aug 12 kl. 09:42

Efterlysningen 14.8

I efterlysningen den här veckan. Bortskänkes 3 länstolar med limträramar av björk. Bör kläs om eller tvättas.

Kristianstadsbladet - 25 mar 14 kl. 06:16

Lättare tramp med elcykel

Ta elcykeln till jobbet. Backar och motvind? Med den lilla elmotorns hjälp forcerar du alla hinder - utan att bli utpumpad på kuppen.

BT - 25 mar 14 kl. 06:16

Lättare tramp med elcykel

Ta elcykeln till jobbet. Backar och motvind? Med den lilla elmotorns hjälp forcerar du alla hinder - utan att bli utpumpad på kuppen.

Kristianstadsbladet - 30 maj 14 kl. 01:32

Svenskar vill få ta med cykel på tåg


Att inte kunna ta med cykeln på tåg retar svenskar mer än övriga européer. Det visar en opinionsmätning från EU-kommissionen där 26 000 personer i 26 EU-länder fått ange vad som är bra och dåligt i de nationella tågsystemen.Av 1 000 svenskar är 15 procent nöjda över möjligheterna att ta med cykeln ombord - lägst i EU, enligt Sydsvenskan.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Corazza Bildt får nytt EU-uppdrag

Den moderata EU-parlamentarikern Anna Maria Corazza Bildt har utsetts till Europaparlamentets samordnare för barns rättigheter, framgår av ett pressmeddelande. Uppdraget innebär att Corazza Bildt ska arbeta för att barns rättigheter främjas och skyddas i Eruopaparlamentets politik och lagstiftning.(TT).

BT - 15 minuter sedan

FI: "Ingriper när brister är allvarliga"

SvD har i en rad artiklar granskat Finansinspektionens (FI) tillsynsarbete när det gäller penningtvätt. Nu bemöter FI kritiken i ett pressmeddelande. "Vi ingriper när bristerna är allvarliga.

BT - 45 minuter sedan

"Okej" lott för U21-landslaget

Sverige får möta Italien, Irland och Island på vägen mot U21-EM 2021. Även Armenien och Luxemburg ingår i sexlagsgruppen. - Spontant känns det som en okej grupp.

BT - 30 minuter sedan

Visades i Efterlyst – frikänns för fula åldringsrånet

Besvärande bevisning. Men inte tillräcklig. Nu frikänns den misstänkte 27-åringen för det hänsynslösa åldringsrånet på Trandared..

BT - 30 minuter sedan

Maxat värre när Smoke ring sisters sjunger in julen på Borås Stadsteater

Stundtals framför trion Smoke rings sisters julsånger som om de vore ystra vårsånger. Tisdagens konsert var växlingsrik och full av energi..

BT - 45 minuter sedan

JUST NU: Larm om brand i lägenhet i Borås

Räddningstjänsten har ryckt ut till Hässleholmen efter en misstänkt brand. .

BT - 45 minuter sedan

Adventsjakten 1 är avgjord – hon vann restaurangbesöket

Det var extra svårt den här gången, men som vanligt lyckades många BT-läsare klura ut vilka som dolde sig bakom skäggen. Bland de rätta svaren har vi dragit tio vinnare..

BT - 45 minuter sedan

Arnaldur Indriðasons nya deckare är en underhållande historielektion

Arnaldur Indriðason fortsätter att skildra andra världskrigets Island med en rapp deckare. Recensenten Joel Sjöö tackar för lektionen..

BT - 1 timme sedan

Man begärd häktad för granatattack

En 24-årig man har begärts häktad misstänkt för en granatattack mot en restaurang i Nyköping i augusti, skriver Södermanlands Nyheter. Mannen, som varit efterlyst och anhållen i sin frånvaro sedan slutet av november, greps i lördags kväll i Stockholmsområdet. Han misstänks för försök till mord.

BT - 1 timme sedan

Modi-allierad blir Indiens centralbankschef

Den indiska regeringen har utsett Shaktikanta Das till ny chef över landets centralbank. Shaktikanta Das har tidigare varit senior medarbetare vid finansdepartementet och beskrivs som allierad till premiärminister Narendra Modi.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.