BT > Nyheter

Wednesday, 20 February, 10:10

Liknande nyheter

Taggar: Här är cykeln, högst, prioriterad
Skånskan - 02 maj 17 kl. 05:00

Fler ska stimuleras att ta cykeln till jobbet

Skåne Cyklandet i Skåne ska öka med 56 procent fram till 2030. Det hoppas Region Skåne, som har antagit en cykelstrategi, som visar hur cykling som ett eget trafikslag ska kunna stärkas. ERWP.

Sydsvenskan - 22 sep 15 kl. 04:00

Sex enkla åtgärder för att säkra cykelvägen mellan Lund och Malmö

Att cykla är miljövänligt och bra för hälsan. Samhället måste uppmuntra cykling och underlätta för cykling på cykelbanor. Det kan ju inte vara meningen att cyklister ska behöva överge cykelbanan och köra på bilvägen, så som Anders Sigrell skrev i förra veckan.

BT - 23 nov 12 kl. 21:58

?Viktigt med sammanhängande stråk?

Miljonsatsning ska ge bättre cykel- och gångvägar i Borås. ? Det här är en prioriterad fråga för Borås stad, säger kommunalrådet Ulf Olsson (S).

Skånskan - 10 dec 18 kl. 14:16

Cykelparkering på Qpoolens tak

Hässleholm Cykelparkeringen på marken kanske var belamrad, eller så rör det sig om ett konstprojekt. För högst upp på Qpoolens tak har någon parkerat en röd damcykel. – Det är första gången någon sätter en cykel på taket, men det är inte första gången någon hittar på bus, säger Darko Vuleta, ställföreträdande arbetsledare centrum.

YLE - 14 mar 16 kl. 18:36

19-åring lägger av efter skandalen: ”Jag vill bara leva i lugn och ro”

Hon riskerade en livstidsavstängning efter att ha ertappats med en motor i cykeln under VM. Nu har Femke van den Driessche bestämt sig för att lägga av. Det var i januari som den högst oväntade nyhetsbomben briserade i mitt under U23-VM i cyclocross.

Skånskan - 09 dec 16 kl. 14:00

Politiker kan prioritera om cykelväg

Löddeköpinge Allt fler cyklister tar sig till ERWP.fif(3)– Den ingår i den cykelplan vi tidigare tagit fram. Där finns den med som prio tre, säger Johan Ericsson (M), ordförande i tekniska nämnden.

YLE - 14 aug 12 kl. 09:42

Efterlysningen 14.8

I efterlysningen den här veckan. Bortskänkes 3 länstolar med limträramar av björk. Bör kläs om eller tvättas.

Kristianstadsbladet - 25 mar 14 kl. 06:16

Lättare tramp med elcykel

Ta elcykeln till jobbet. Backar och motvind? Med den lilla elmotorns hjälp forcerar du alla hinder - utan att bli utpumpad på kuppen.

BT - 25 mar 14 kl. 06:16

Lättare tramp med elcykel

Ta elcykeln till jobbet. Backar och motvind? Med den lilla elmotorns hjälp forcerar du alla hinder - utan att bli utpumpad på kuppen.

Kristianstadsbladet - 30 maj 14 kl. 01:32

Svenskar vill få ta med cykel på tåg


Att inte kunna ta med cykeln på tåg retar svenskar mer än övriga européer. Det visar en opinionsmätning från EU-kommissionen där 26 000 personer i 26 EU-länder fått ange vad som är bra och dåligt i de nationella tågsystemen.Av 1 000 svenskar är 15 procent nöjda över möjligheterna att ta med cykeln ombord - lägst i EU, enligt Sydsvenskan.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Halfvarsson ångrar VM-video: "Det är illa"

Calle Halfvarsson valde att inleda skid-VM genom att rappandes klanka ner på de norska skidåkarna i en musikvideo på NRK:s humorsida Ramm. - Jag står inte bakom det här själv. Jag ber om ursäkt till alla som tar illa vid sig, säger han.

BT - 15 minuter sedan

Budgestöverskottet väntas minska

Riskgälden sänker prognosen för BNP-tillväxten för 2019 från 1,9 procent till 1,6 procent, vilket innebär en försvagning av statsfinanserna.(TT).

BT - 45 minuter sedan

JUST NU: Larm om trafikolycka i Sjuhärad

SOS har mottagit ett larm om en trafikolycka i Svenljunga kommun. Olyckan ska ha inträffat på väg 154. .

BT - 45 minuter sedan

Vård: Kvinnor i Västra Götaland får vänta längst på canceroperation: ”Lotteri”

Kvinnor i Västra Götaland, som drabbats av bröstcancer, får vänta längst i Sverige på operation. Bara 27 procent av patienterna opereras inom det angivna målet på 28 dagar. Det visar en ny rapport från Cancerfonden..

BT - 30 minuter sedan

Beskedet: Då väntas upprustningen vid Kongresshuset vara klar

Det skulle vara klart till invigningen av kongresshuset, men blev försenat. Till våren väntas upprustningen på Akademiplatsen vara färdig..

BT - 1 timme sedan

Expert: Swedbanks agerande är skrämmande

Det är osannolikt att Swedbank inte såg signaler på att en misstänkt omfattande penningtvätt pågick, anser Louise Brown vid Transperancy International Sverige. - Oavsett om man har vetat om det eller inte är det väldigt skrämmande, säger hon.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Krånglande teknik i många skolor

Den digitaliserade skolan dras med många vardagsproblem i form av teknikproblem. Samtidigt är tillgången till support begränsad. Fyra av tio lärare vittnar om att krånglande teknik bromsar deras arbete minst en gång i veckan.

BT - 1 timme sedan

Swedbank faller som en sten

Stockholmsbörsen öppnar svagt nedåt under onsdagen. Efter några minuters handel har OMXS-index tappat 0,2 procent. Storbanken Swedbank faller som en sten efter gårdagens nyhet i SVT om misstänkt inblandning i penningtvättshärvan kring Danske Bank.

BT - 1 timme sedan

Volleybollspelare dopad - stängs av fyra år

En volleybollspelare i ett lag i elitserien stängs av från all tränings- och tävlingsverksamhet i fyra år efter att ha testats positivt för en förbjuden substans, skriver klubben i ett pressmeddelande.(TT).

BT - 1 timme sedan

Magdalena Forsberg klar för "Let's dance"

Första namnet till årets "Let's dance" är avslöjat. I vår får tittarna följa skidkytten och längdskidåkaren Magdalena Forsbergs resa på dansgolvet. - Jag har alltid tyckt att det ser väldigt kul ut, säger hon i TV4:s "Nyhetsmorgon".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.