Regeringen > Nyheter

Wednesday, 21 August, 11:07

Regeringen - 19 nov 12 kl. 17:11

Ansvarstagande parter skapar förutsättningar för ett konkurrenskraftigt SAS- En uppgörelse har nåtts, där parterna har visat mycket stort ansvar för SAS framtidsutsikter. Jag har förståelse för de svåra beslut och betydande uppoffringar som de anställda i SAS tvingats göra mot bakgrund av bolagets svåra situation. Den svenska regeringen, liksom de norska och danska, kommer nu att delta i en kreditfacilitet som ger stabilitet och skapar förutsättningar för bolaget att genomföra sin affärsplan. Nu inleds ett intensivt arbete för SAS och berörda parter att göra bolaget lönsamt och konkurrenskraftigt, säger finansmarknadsminister Peter Norman. Pressmeddelande: Ansvarstagande parter skapar förutsättningar för ett konkurrenskraftigt SAS
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
SAS, Peter Norman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ansvarstagande, parter, skapar, förutsättningarför ett , konkurrenskraftigt, SAS
BT - 30 maj 16 kl. 10:20

Malin Sundström: "Öppet landskap skapar förutsättningar för handel"

Ett öppet jordbrukslandskap skapar goda förutsättningar för entreprenörskap och därtill en möjlighet för handel att etablera sig på platser som kanske inte betraktas som helt naturliga i vardagstänket..

Magazin24 - 05 mar 13 kl. 09:57

S, V, MP: Vi skapar förutsättningar för kulturen att utvecklas

De rödgröna skriver om att de ser kulturfrågorna som betydande för utvecklingen i länet. Var vi människor väljer att leva och bo är beroende av många saker. Till exempel kan möjligheten till ett aktivt idrotts- eller kulturliv vara det som väger över i valet av bostadsort.

Blekinge Läns tidning - 29 sep 15 kl. 11:42

Kultur skapar förutsättningar för kreativitet och förändring

Kultur är inte en isolerad företeelse utan en grundläggande förutsättning för att ett samhälle ska fungera. Att politik, näringsliv och civilsamhälle samverkar och ser kulturens strategiska betydelse är en viktig pusselbit för Blekinges utveckling..

Ekonomistas - 17 jan 18 kl. 09:30

Kapitalbeskattningens förutsättningar

Idag presenteras SNS Konjunkturrådsrapport 2018, Kapitalbeskattningens förutsättningar. Den är skriven av mig (ordförande) och docenterna i nationalekonomi Spencer Bastani, Linnéuniversitetet och Åsa Hansson, Lunds universitet. Rapporten kan laddas ned på SNS hemsida (eller på min hemsida) där det även finns annat materiel, och rapporten presenteras även i en artikel på DN Debatt.

Barometern - 07 dec 13 kl. 12:04

Ge rätt förutsättningar

Skolan. ”Tvärtom, visar forskning, att betyg inte stimulerar vare sig motivation eller lärande, det gör inte heller ett auktoritärt skolsystem.” Ännu ett ras för svenska femtonåringars kunskaper i matematik, läsförståelse och naturkunskap.

YLE - 04 dec 15 kl. 13:29

Sipilä: Inga förutsättningar att nå ett samhällsfördrag

Statsminister Juha Sipilä meddelade på fredagen efter förhandlingar med arbetsmarknadsparterna att det inte finns förutsättningar för att nå ett samhällsfördrag. Regeringen kommer ändå inte att stänga dörren för en gemensam överenskommelse. - Jag har i dag träffat arbetsmarknadsparterna och det har visat sig att förutsättningar för att nå ett samhällsfördrag inte finns, sade Sipilä under under en snabbt sammankallad presskonferens på Villa Bjälbo på fredagen.

Barometern - 29 jul 13 kl. 07:47

Sämre förutsättningar för privat vård

Att det är svårt med läkarrekrytering i Kalmar län är inte något okänt. Ändå skapar man inte förutsättningar för entreprenörsdriven primärvård i glesbygd. Om förutsättningarna vore kostnads- och konkurrensneutrala så hade Sensia vårdcentral i Hultsfred funnits kvar i dag.

Västerbottens Folkblad - 14 maj 15 kl. 23:00

Ge oss rätt förutsättningar

Det är dags att börja uppvärdera vår kunskap. Ge oss rätt förutsättningar för att kunna utföra vårt yrke som sjuksköterskor, skriver Sineva Ribeiro och Charlotta Hellström. Dagligen kan vi läsa om bristen på erfarna sjuksköterskor och den kris det skapar i vården.

VA - 30 okt 18 kl. 13:37

Advokatens fem bästa tips - så skapar du goda förutsättningar för ett framgångsrikt företag

När du startar ett nytt företag finns det mycket att tänka på. Här ger experten Emma Dansbo, partner och advokat på advokatfirman Delphi, sina bästa tips på vad man som entreprenör bör tänka på för att redan från början skapa goda förutsättningar för att bygga ett framgångsrikt bolag. .

Nya Wermlands Tidningen - 14 dec 12 kl. 07:30

Politik som skapar förutsättningar för jobb

Vi vill ge den som är arbetslös chansen att rusta sig med nya kunskaper, skriver Lars Mejern Larsson och Eva-Lena Jansson..

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 28 maj 18 kl. 09:27

M riskerar näringslivets kompetensförsörjning

Debattartikel av gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström i Dagens nyheter den 28 maj 2018..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:09

Hallengren tar emot utredning om mäns våld mot kvinnor

Tisdag den 29 maj tar jämställdhetsminister Lena Hallengren emot utredningen ”Att bryta ett våldsamt beteende”. Utredningen handlar om våld mot närstående, där mäns våld mot kvinnor står för merparten..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:20

Sverige i FN:s säkerhetsråd - vecka 21

Veckan som gick i rådet: Libyen/UNSMIL, Demokratiska republiken Kongo, debatt om skydd av civila i väpnad konflikt, fredsprocessen i Mellanöstern, Centralafrikanska republiken, G5 Sahel, Burundi, Libanon, resolution om konflikt och svält..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:20

Remiss av SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering

Här kan du ta del av till vilka instanser Finansdepartementet har remitterat SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:25

Uppdrag att utbetala medel i enlighet med överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården

Regeringen uppdrar åt Kammarkollegiet att betala ut 980 000 000 kronor till landstingen enligt överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:37

ILO:s konvention om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare

I lagrådsremissen föreslås att riksdagen ska godkänna att Sverige ansluter sig till konventionen (nr 189) om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:20

Uppdrag angående inrättande av statsbidrag till regionala kvalitetsregistercentrum

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att under 2018 föreslå hur pengar ska tilldelas och statsbidrag följas upp. Förslaget ska utgå från redovisningen av uppdraget om förstudie om statsbidrag för regionala kvalitetsregistercentrum (S2017 /05729 /FS),.

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:42

Nordiska ministrar besöker Sollentuna

I morgon, den 29 maj, kommer bostadsminister Peter Eriksson att tillsammans med kollegor från de nordiska länderna besöka Dagmejans kvarter i Sollentuna. I kvarteret håller industriellt byggda flerbostadshus i trä att uppföras..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:44

Uppdrag att utveckla uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att utveckla den nationella uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet med inriktning mot väntetider..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.