BT > Nyheter

Wednesday, 20 January, 20:25

BT - 16 nov 12 kl. 12:31

Han var målet för den stora polisinsatsen på Dammsvedjan
? Jag känner mig påpassad. Det känns som vissa får för sig att jag har en påse skarpladdade granater om de ser mig med en kasse från Ica, säger Carl-Henrik Gotby som var målet för veckans stora polisinsats på Dammsvedjan.
BT har tidigare berättat om pådraget med kraftigt beväpnad piketpolis, efter larm om att Gotby setts gå från en parkerad bil med något som kunde vara ett skjutvapen.
?
Läs mer på BT
Läs mer om:
Dammsvedjan, Ica, Carl-Henrik Gotby, Gotby, Henrik Gotby, BT, Borås, Henrik Gotbys, Hilti

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han var måletför den stora , polisinsatsen, Dammsvedjan
BT - 09 dec 14 kl. 13:30

Äldre man påkörd på Dammsvedjan

En fotgängare har blivit påkörd på riksväg 41 på Dammsvedjan. En lätt lastbil har kört på en äldre man på Dammsvedjan. Den påkörde mannen har fått en öppen benfraktur och är förd till sjukhus.

Sydsvenskan - 09 nov 12 kl. 06:30

Målet i Södertälje skjuts upp

Södertälje-målet, som tas om på grund av jäv, kom aldrig i gång som planerat i går.Även två av de nya nämndemännen kan vara jäviga, hävdar advokaterna.Jan Karlsson, advokat för en av de åtalade, lämnade sent på onsdagen in en invändning om jäv.

BT - 25 jul 12 kl. 15:05

Just nu: Bilolycka vid Dammsvedjan - sex personer inblandade

En bilist har blivit påkörd bakifrån av en annan bil vid rondellen på Dammsvedjan. Larmet inkom 14.52.

BT - 25 jul 12 kl. 15:05

Bilolycka vid Dammsvedjan - fem personer till sjukhus

En bilist blev påkörd bakifrån av en annan bil vid rondellen på Dammsvedjan. Larmet inkom 14.52.

BT - 14 nov 12 kl. 15:04

Polisinsats på Dammsvedjan

Ett stort pådrag med tungt beväpnad polis har dragits samman på Dammsvedjan efter larm om att en man synts med skjutvapen. Minst ett vittne såg mannen gå in i en fastighet och en bit därifrån har polis samlats under eftermiddagen - bland annat tungt beväpnade piketpoliser med hjälmar och sköldar. En förhandlare från Göteborg ska också ha tillkallats.

BT - 14 nov 12 kl. 15:04

Stor polisinsats på Dammsvedjan

Ett stort pådrag med tungt beväpnad polis har dragits samman på Dammsvedjan efter larm om att en man synts med skjutvapen. Minst ett vittne såg mannen gå in i en fastighet och en bit därifrån har polis samlats under eftermiddagen ? bland annat tungt beväpnade piketpoliser med hjälmar och sköldar.

BT - 14 nov 12 kl. 15:04

TV: Insatsen på Dammsvedjan avbruten - ingen med vapen hittad

Strax efter 17 avslutade polisen den stora insatsen på Dammsvedjan efter larmet om att en man synts med skjutvapen. Det är fortfarande oklart om någon person hade ett vapen. Se tv-klipp från händelsen längst ned i artikeln.

BT - 14 nov 12 kl. 15:04

TV: Piketinsatsen på Dammsvedjan avbruten - ingen med vapen hittad

Strax efter 17 avslutade polisen den stora insatsen på Dammsvedjan efter larmet om att en man synts med skjutvapen. Det är fortfarande oklart om någon person hade ett vapen. Se tv-klipp från händelsen längst ned i artikeln, och även bildspel.

BT - 02 jun 13 kl. 21:51

Kristineberg och Dammsvedjan strömlöst

Ett strömavbrott har drabbat Krisitineberg, Dammsvedjan och ett område ut mot Kråkered nu under söndagskvällen. Delar av hushållen har fått tillbaka strömmen, men fortsatta störningar kan ske under kvällen. Borås Elnät håller just nu på att felsöka avbrottet.

BT - 02 jun 13 kl. 21:51

Strömmen tillbaka på Kristineberg och Dammsvedjan

Ett strömavbrott drabbade Kristineberg, Dammsvedjan och ett område ut mot Kråkered nu under söndagskvällen. Vid 22.30-tiden hade samtliga hushåll fått strömmen tillbaka.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.