SvD > Nyheter

Saturday, 23 March, 04:16

SvD - 27 okt 12 kl. 12:26

?Fel att Sverige har strypt ryskt bistånd??Stöd till demokratikämpar är avgörande.?.
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Felatt , Sverigehar , strypt, ryskt, bistånd
Affärsvärlden - 05 sep 11 kl. 13:26

Sverige mot ryskt gasberoende

Det svenska gasnätet i Skåne och på Västkusten försörjs i dag av gas från de danska gasfälten i Nordsjön. Men redan nästa år kan det komma att strömma rysk gas in i Sverige..

BT - 31 jul 14 kl. 16:58

USA-plan jagades in i Sverige

Det var ett amerikanskt spaningsflygplan som kränkte svenskt luftrum tidigare i somras, enligt nya uppgifter. Flygplanet ska ha motats in över Sverige av ryskt stridsflyg. - Om så var fallet och flygplanets besättning uppfattade sig om hotad av denna uppvaktning av jaktflyg så är det här en allvarlig flygincident, säger Wilhelm Agrell, professor i underrättelseanalys.

BT - 31 jul 14 kl. 17:38

Spaningsplan jagades in i Sverige

Det var ett amerikanskt spaningsflygplan som kränkte svenskt luftrum tidigare i somras. Flygplanet ska ha motats in över Sverige av ryskt stridsflyg. – Om så var fallet och flygplanets besättning uppfattade sig som hotad av denna uppvaktning av jaktflyg så är det här en allvarlig flygincident, säger Wilhelm Agrell, professor i underrättelseanalys.

Trelleborgs Allehanda - 11 okt 14 kl. 23:09

Sverige trea i Nations Cup


Felfria ritter av Henrik von Eckermann och Malin Baryard Johnsson säkrade tredjeplatsen för det svenska hopplandslaget i finalen i Nations Cup i Barcelona.Nederländerna vann finalen enkelt med totalt 0 fel. Sverige slutade på 8 fel, 4 fel fler än tvåan Kanada.

Kristianstadsbladet - 11 okt 14 kl. 23:09

Sverige trea i Nations Cup


Felfria ritter av Henrik von Eckermann och Malin Baryard Johnsson säkrade tredjeplatsen för det svenska hopplandslaget i finalen i Nations Cup i Barcelona.Nederländerna vann finalen enkelt med totalt 0 fel. Sverige slutade på 8 fel, 4 fel fler än tvåan Kanada.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Helsingborgs Dagblad - 11 okt 14 kl. 23:12

Sverige trea i Nations Cup

Felfria ritter av Henrik von Eckermann och Malin Baryard Johnsson säkrade tredjeplatsen för det svenska hopplandslaget i finalen i Nations Cup i Barcelona. Nederländerna vann finalen enkelt med totalt 0 fel. Sverige slutade på 8 fel, 4 fel fler än tvåan Kanada.

Alliansfritt Sverige - 26 feb 14 kl. 14:21

Allt som är fel med Sverige utspelade sig i en korsning i Stockholm idag

Strax efter lunch började det dyka upp hundratals, rentav tusentals, arbetslösa vid Arbetsförmedlingen på Sveavägen i Stockholm. Det tog inte lång tid innan de var så många att polis tillkallades. Orsaken ska ha varit en felaktig kallelse till en rekryteringsdag som enligt uppgift ska ha gått ut till tiotusentals arbetssökande.

Alliansfritt Sverige - 12 jan 11 kl. 08:17

Vems fel är utförsäkringarna?

NOTIS. Ulf Kristersson har hittat vems fel utförsäkringarna är - handläggarnas. Han är bara ansvarig för systemet som utförsäkrar folk.

Alliansfritt Sverige - 21 jun 11 kl. 21:00

Vems fel är Greklandskrisen? Palmes!

DUMT. Grekland är i kris. Vems är felet?

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.