BT > Nyheter

Saturday, 05 December, 06:57

BT - 17 okt 12 kl. 15:55

Ny lekplats i Ramnaparken
Lekplatsen i Ramnaparken är en av de lekplatser som kommunen kommer att rusta upp nästa år. Totalt ska sex-sju lekplatser renoveras 2013.
I Ramnaparken kommer lekplatsen också att flyttas till ett nytt läge. Här finns det planer på nya lekredskap från en dansk firma som skapar klätterställningar, djur och andra fantasifulla redskap i trä.
Att åtgärda den lekplatsen ingår som en del i (S), (V), (MP) och (Vägvalets) budget för 2013.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Ramnaparken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny lekplatsi , Ramnaparken
BT - 04 apr 14 kl. 07:52

Test: Ny lekplats får toppbetyg

Den gamla lekplatsen var gammal och uttjänt. Se tv-klipp och bildspel i artikeln! Nu står en ny och lite annorlunda attraktion på plats i Ramnaparken.

BT - 19 aug 14 kl. 10:01

Ramnaparken en närmast bortglömd pärla

Rolf Haglund skrev den 4 augusti om Metrokvintetten i Ramnaparken. Tänk om Borås stad, nu när Textilmuseet är klart ville satsa även på Ramnaparken och inte minst Borås museum. Det är en pärla, som tyvärr satsas alldeles för lite på.

BT - 07 dec 14 kl. 19:57

Julstämning i Ramnaparken trots iskallt regn

Julmarknaden i Ramnaparken är en pålitlig tradition som troget lockar folkskaror. Trots särdeles ruggigt adventsväder var det gott om besökare under lördagen i parken. Man kunde tro att ett ånglok ställts upp i något hörn i parken, för det stod en tydlig doft av stenkolsrök över alla bodar och stugor i parkområdet.

BT - 12 jul 11 kl. 13:33

Succé för Baloo & Co i Ramnaparken

Djungelboken i Ramnaparken har varit en solklar succé. Över 2 000 har sett sommarens föreställningar. Klicka på länken för att se bildspel.

BT - 05 dec 11 kl. 19:30

Brand i timmerstuga i Ramnaparken och bilbrand på Dalbogatan

Räddningstjänsten larmades på måndagskvällen till Ramnaparken där det brann i en byggnad intill Ramnakyrkan. Branden ska ha startat i en moped som stod intill byggnaden. Det var i ett av husen nedanför Ramnakyrkan som det brann.

BT - 24 aug 13 kl. 18:32

Stämningsfylld dag i Ramnaparken

Stämningsfull folkmusik, snurrande spinnrockar och vackra folkdräkter fyllde Ramnaparken på lördagen under årets Slöjd- och spelmansstämma. ? Det är mycket buskspel, det är väldigt roligt, säger Mikael Eriksson, spelman från Hökerum.

BT - 12 aug 18 kl. 20:37

Allsången i Ramnaparken växer: ”Vi kör nästa år igen”

Allsång, konsert och så lite avslutande dans på kvällen. Sommarsöndagarna i Ramnaparken har hittat sin form. Då har också publiken hittat dit..

BT - 01 sep 18 kl. 10:56

Skördefesten flyttar till Ramnaparken: ”Perfekt miljö”

På lördag går den årliga skördefesten av stapeln. Uppemot 2000 personer väntas delta i festligheterna i Ramnaparken..

BT - 21 jun 19 kl. 16:50

Nya traditioner på midsommar i Ramnaparken

Det traditionella midsommarfirandet i Ramnaparken fick ett nytt inslag då Hembygdsföreningen Westergyllen bjöd in den syriska kulturföreningen att visa upp sina traditionella sånger och danser..

BT - 25 jul 19 kl. 12:53

Därför är vattenfallet i Ramnaparken avstängt: ”Dykare kan bli aktuellt”

Frågetecken har väckts angående det avstängda vattenfallet i Ramnaparken. Den stora fjärrledningen mellan Sobacken och Ryaverket är främsta orsaken. – Vi hoppas kunna sätta igång det till hösten, säger Rebecca Wårfors, landskapsingenjör vid Borås stad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.