DN > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 11:17

Liknande nyheter

Taggar: Gammal, Iphone, giftigasti , test
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Gammal Iphone giftigast

Alla mobiltelefoner är giftiga. Det framkom i ett test gjort av den amerikanska miljöorganisationen Ecology, uppger SVT.Telefonerna innehöll samtliga olika miljögifter, men värst var en äldre modell av Iphone.

DN - 31 aug 13 kl. 11:39

Värdecheck för gammal Iphone

Apple sjösatte på fredagen att ett inbytesprogram i USA som innebär att de som äger en Iphone kan lämna in den i en av företagets butiker för att få rabatt på en ny Iphone..

IDG - 19 jan 12 kl. 08:15

Skräm liv i gammal Iphone

Whitedoor heter en ny hackad version av iOS som ger äldre iPhone- och iPod Touchmodeller tillgång till många av nyheterna som kommit i senare versioner..

IDG - 24 apr 13 kl. 21:25

Gammal iPhone lika populär som ny

Enligt en ny undersökning är bara varannan såld iPhone av den allra senaste modellen. .

IDG - 30 apr 13 kl. 14:24

Apple slopar support för gammal Iphone

Om drygt en månad slutar Apple att tillhandahålla reservdelar till den allra första modellen av iPhone från 2007..

IDG - 22 jul 13 kl. 20:00

Många väljer gammal iPhone framför ny

Enligt en ny rapport står iPhone 5 endast för hälften av Apples mobilförsäljning..

IDG - 18 okt 13 kl. 20:20

Gammal iPhone såld för 12 800 kronor

Den allra första modellen av iPhone har blivit ett samlarobjekt..

E24 - 01 nov 13 kl. 14:38

Gammal Iphone förklädd i plast

Nya Iphone 5s och 5c..

IDG - 23 jun 14 kl. 20:00

Gammal iPhone såld för 100 000 kronor

Den allra första modellen av iPhone har blivit något av ett samlarobjekt..

Nyheter 24 - 12 sep 13 kl. 13:11

Här tror de att iPad Mini är den nya iPhone 5SLåg bakom twerkfail

LOS ANGELES. På tisdagskvällen presenterades Apples två senaste iPhones. Budgetversionen iPhone 5C i pastellfärger och den nya guldglänsande iPhone 5S.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Arbetsförmedlingen hjälper företagen med ny videotjänst

För småföretag är det en stor utmaning att rekrytera arbetskraft med rätt kompetens. Arbetsförmedlingens nya videorekryteringsverktyg hjälper företagen att hitta rätt personal. Men samtidigt varnar forskare för att ytlighet går före kompetens.

DN - 13 timmar sedan

Fiberbolag skadade 48 fornlämningar

Fiberbolaget IP Only har anmälts av länsstyrelsen i Sörmland för att ha skadat 48 fornlämningar medan de grävt för att lägga fiberkablar, skriver SVT Nyheter Sörmland..

DN - 15 timmar sedan

Uppgift: Nordea kopplas tillpenningtvätt

Ekobrottsmyndigheten i Sverige har fått dokument som påstås visa att banken Nordea kan ha brutit mot reglerna för penningtvätt. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters med hänvisning till en talesman för myndigheten..

DN - 16 timmar sedan

Carl Johan von Seth: Därför sätter Italiens nya budget skräck i Europa

Italiens regeringspartier enades på måndagen om ett budgetförslag som har skickats för påseende till EU-kommissionen. Det blir startskottet för en dragkamp mellan Bryssel och Rom. Här är budgetdebaclet i fem punkter..

DN - 16 timmar sedan

Varningen: ”Kina kan stå inför berg med skulder”

Kina kan stå inför ett skuldberg med jättelika kreditrisker, varnar kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's. I förlängningen hotar det den globala finansiella stabiliteten. .

DN - 23 timmar sedan

Högre andel äldre riskerar fattigdom

Sverige har lägst andel personer som lever i allvarlig materiell fattigdom i Europa, enligt ny statistik. Samtidigt har Sverige en högre andel äldre som riskerar att hamna i fattigdom jämfört med flera andra länder..

DN - 22 timmar sedan

EU förbereder sig för hård Brexit

BRYSSEL. EU-länderna uppmanas att öka sina förberedelser för att Storbritannien kraschar ut ur EU den 29 mars nästa år. Förväntningarna på att EU-toppmötet denna vecka ska leda till genombrott i Brexitförhandlingarna har drastiskt sjunkit..

DN - Igår: 10:23

Fortsatt avmattning på fastighetsmarknaden

Fastighetsmarknaden fortsätter att mattas av. Antalet sålda småhus sjönk med två procent det tredje kvartalet i år jämfört med samma period förra året, enligt Lantmäteriet.  – Det beror bland annat på amorteringskravet som infördes i våras, säger Dennis Lindén på Lantmäteriet.

DN - Igår: 08:40

Den svåra vägen till Brexit – i fyra ronder

På onsdag träffas EU:s stats- och regeringschefer – och kanske, kanske kommer de överens med Storbritanniens premiärminister Theresa May om ett Brexitavtal. Men det är bara den första ronden i matchen. De riktigt hårda ronderna väntar ännu för May.

DN - Igår: 07:56

Miljardförlust för byggjätten NCC

Byggföretaget NCC gör preliminärt en miljardförlust för det tredje kvartalet. Bolaget tvingas nu avveckla viss verksamhet för att vända trenden, meddelar koncernchefen Tomas Carlsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.