IDG > IT

Tuesday, 13 November, 06:04

IDG - 08 okt 12 kl. 17:43

Därför använder Apple patent som vapenFram till 2006 var Apple väldigt sparsamma med att ansöka om patent. Sedan lärde man sig en dyrbar läxa av Creative. .
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Apple, Creative

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför använder, Apple, patentsom , vapen
YLE - 06 okt 16 kl. 10:19

Våld vardag för polisen - men polisen använder sällan vapen själv

Polisen i Finland är rätt återhållsam vad gäller bruk av våld. En kartläggning, som Polisyrkeshögskolan har gjort på uppdrag av Polisstyrelsen, visar till exempel att polisen allt mer sällan använder vapen. Polisen utsätts ändå själv ofta för våld.

YLE - 22 sep 14 kl. 04:23

Var tredje värnpliktig använder opålitligt vapen

Trots militära felrapporter, en allvarlig skottskada och ett kritiskt utlåtande från Centralkriminalpolisens laboratorium är det lätta maskingeväret 7,62 KvKK 62 fortsättningsvis i bruk hos Försvarsmakten. I dagens läge är det kring en tredjedel av de värnpliktiga som använder vapnet under sin tjänstgöringstid. I militära kretsar har det lätta maskingeväret ett dåligt rykte.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya larmrapporter: Nu använder IS kemiska vapen

Enligt brittiska organisationerna, Conflict Armament Research, CAR, och Sahan research är det nu bekräftat att IS har börjat använda kemiska vapen.LÄS MER: Så många svenska kvinnor har anslutit sig till terrorgrupperUppgifterna grundas på tre tillfällen förra månaden där två attacker skedde i norra Syrien och involverade en granat som läckte mörkgul vätska och luktade starkt, enligt CNN.– Teamet som undersökte platsen fick huvudvärk och blev illamående av att vara nära ämnet.

DI - 04 feb 16 kl. 17:21

Två miljoner handlare använder Apple Pay

Apple Pay är nu möjligt att använda på fler än två miljoner platser i världen med en rad kedjor på ingång. Det enligt uppgifter direkt från företaget, skriver Bloomberg..

IDG - 29 okt 14 kl. 05:36

"Böter för företag som använder Apple Pay"

Turerna kring Apple Pay i USA fortsätter och nya uppgifter hävdar att återförsäljare som är medlemmar i MCX kan bötfällas om de tar betalt med Apple Pay..

Sydsvenskan - 03 jun 15 kl. 18:35

IS använder vatten som vapen i Irak

Islamiska staten har stängt flera luckor i en damm i Eufratfloden i Ramadi i Anbarprovinsen för att lättare kunna attackera irakiska regeringstrupper nedströms om staden, som intogs av jihadistgruppen nyligen.Vattnet har letts om till fördel för IS-rebeller på slagfältet omkring Ramadi, och taktiken hotar nu att leda till torka i södra Irak. Nivåerna i floden ligger på oroande låga nivåer, enligt en regeringstalesperson.

Helsingborgs Dagblad - 03 jun 15 kl. 18:35

IS använder vatten som vapen i Irak

Islamiska staten har stängt flera luckor i en damm i Eufratfloden i Ramadi i Anbarprovinsen för att lättare kunna attackera irakiska regeringstrupper nedströms om staden, som intogs av jihadistgruppen nyligen.Vattnet har letts om till fördel för IS-rebeller på slagfältet omkring Ramadi, och taktiken hotar nu att leda till torka i södra Irak. Nivåerna i floden ligger på oroande låga nivåer, enligt en regeringstalesperson.

Nyteknik - 08 sep 16 kl. 15:28

Så många använder Apple Music

Apples musiktjänst har lockat till sig två miljoner nya användare sedan i juni. Men trots en stark tillväxt är det fortfarande långt kvar innan man kan mäta sig med Spotify..

IDG - 04 feb 16 kl. 14:58

Apple-patent visar tryckkänsligt touch id


Apple har sökt patent på en ny version av touch id som använder tryckkänslighet för utökad funktionalitet..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Terrororganisationen IS använder svenska vapen"Svensk vapenexportSvenska Freds

Anna EkNyheter24 Sprider skräck i Mellanöstern
LÄS MER:"Sekunder senare skär han halsen av honom" som visade att IS till stor del använder sig av amerikansktillverkade vapen, men Svenska freds menar att även svenska vapen tillverkade i Bofors används i IS aggressiva krig som drivit miljontals människor på flykt.  Förmodligen raketgevär
– Ofta dyker det upp svenska vapen där det funnits en amerikansk närvaro och vapen lämnats kvar. Framför allt handlar det om granatgeväret Carl Gustaf och pansarskottet AT4.

Fler nyheter från IDG

IDG - 10 timmar sedan

Nu kan Siri Shortcuts styra din bil


Lås upp din Volkswagen med Siri..

IDG - 12 timmar sedan

Nu kommer stöd för mus och tangentbord till Xbox


Nästa vecka släpper Microsoft mus- och tangentbordsstöd till Xbox One. Till att börja med gäller det fjorton spel, bland annat Fortnite och War Thunder..

IDG - 13 timmar sedan

Ipad Pro isärplockad – aningen lättare att laga


Både batteriet och usb-c-porten är lättare att byta ut än tidigare..

IDG - 14 timmar sedan

Sätt färg på tillvaron: Oneplus 6T släpps i Thunder Purple


Thunder Purple-designen sätter färg på Oneplus annars dystra färgskala och släpps senare i veckan..

IDG - 13 timmar sedan

Vad händer Microsoft? Windows 10 är nu 35 dagar försenad.


Den senaste uppdateringen av Windows 10 är kraftigt försenad. Oss veterligen har det aldrig hänt tidigare att det dröjt så lång tid till en relansering..

IDG - 14 timmar sedan

Nästa it-konsultbolag är nu redo för börsen


Konsultbolaget CAG är nu redo att börsnoteras. Om exakt en månad ska handeln vara igång, och det är hungern efter fler förvärv som lockar bolaget att ta in nytt kapital..

IDG - 16 timmar sedan

Ljudförbättringar i nya Macar


Apple har gjort en liten ändring i de senaste Macmodellerna som gör ljudet i Macen mer flexibelt..

IDG - 19 timmar sedan

Grattis! Github fyller 100 miljoner


Utvecklingsgruppernas kelgris nummer ett, Github, fyller 100 miljoner kodförråd. Sedan Microsoft köpte Github har populariteten inte minskat – tvärtom..

IDG - 18 timmar sedan

Östersund en nyckel när CGI tar hem 300 miljoners-affär


Konsultjätten CGI har förnyat sitt åtagande hos Bankgirot. Det nya avtalet beräknas vara värt 300 miljoner kronor..

IDG - 19 timmar sedan

Alibabas nya handelsrekord – 281 miljarder på en enda dag


Alibabas tionde upplaga av Singles Day innebar ännu ett nytt rekord. Totalt omsattes 281 miljarder kronor igår..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.