IDG > IT

Saturday, 22 September, 11:28

IDG - 08 okt 12 kl. 17:43

Därför använder Apple patent som vapenFram till 2006 var Apple väldigt sparsamma med att ansöka om patent. Sedan lärde man sig en dyrbar läxa av Creative. .
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Apple, Creative

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför använder, Apple, patentsom , vapen
YLE - 06 okt 16 kl. 10:19

Våld vardag för polisen - men polisen använder sällan vapen själv

Polisen i Finland är rätt återhållsam vad gäller bruk av våld. En kartläggning, som Polisyrkeshögskolan har gjort på uppdrag av Polisstyrelsen, visar till exempel att polisen allt mer sällan använder vapen. Polisen utsätts ändå själv ofta för våld.

YLE - 22 sep 14 kl. 04:23

Var tredje värnpliktig använder opålitligt vapen

Trots militära felrapporter, en allvarlig skottskada och ett kritiskt utlåtande från Centralkriminalpolisens laboratorium är det lätta maskingeväret 7,62 KvKK 62 fortsättningsvis i bruk hos Försvarsmakten. I dagens läge är det kring en tredjedel av de värnpliktiga som använder vapnet under sin tjänstgöringstid. I militära kretsar har det lätta maskingeväret ett dåligt rykte.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya larmrapporter: Nu använder IS kemiska vapen

Enligt brittiska organisationerna, Conflict Armament Research, CAR, och Sahan research är det nu bekräftat att IS har börjat använda kemiska vapen.LÄS MER: Så många svenska kvinnor har anslutit sig till terrorgrupperUppgifterna grundas på tre tillfällen förra månaden där två attacker skedde i norra Syrien och involverade en granat som läckte mörkgul vätska och luktade starkt, enligt CNN.– Teamet som undersökte platsen fick huvudvärk och blev illamående av att vara nära ämnet.

DI - 04 feb 16 kl. 17:21

Två miljoner handlare använder Apple Pay

Apple Pay är nu möjligt att använda på fler än två miljoner platser i världen med en rad kedjor på ingång. Det enligt uppgifter direkt från företaget, skriver Bloomberg..

IDG - 29 okt 14 kl. 05:36

"Böter för företag som använder Apple Pay"

Turerna kring Apple Pay i USA fortsätter och nya uppgifter hävdar att återförsäljare som är medlemmar i MCX kan bötfällas om de tar betalt med Apple Pay..

Sydsvenskan - 03 jun 15 kl. 18:35

IS använder vatten som vapen i Irak

Islamiska staten har stängt flera luckor i en damm i Eufratfloden i Ramadi i Anbarprovinsen för att lättare kunna attackera irakiska regeringstrupper nedströms om staden, som intogs av jihadistgruppen nyligen.Vattnet har letts om till fördel för IS-rebeller på slagfältet omkring Ramadi, och taktiken hotar nu att leda till torka i södra Irak. Nivåerna i floden ligger på oroande låga nivåer, enligt en regeringstalesperson.

Helsingborgs Dagblad - 03 jun 15 kl. 18:35

IS använder vatten som vapen i Irak

Islamiska staten har stängt flera luckor i en damm i Eufratfloden i Ramadi i Anbarprovinsen för att lättare kunna attackera irakiska regeringstrupper nedströms om staden, som intogs av jihadistgruppen nyligen.Vattnet har letts om till fördel för IS-rebeller på slagfältet omkring Ramadi, och taktiken hotar nu att leda till torka i södra Irak. Nivåerna i floden ligger på oroande låga nivåer, enligt en regeringstalesperson.

Nyteknik - 08 sep 16 kl. 15:28

Så många använder Apple Music

Apples musiktjänst har lockat till sig två miljoner nya användare sedan i juni. Men trots en stark tillväxt är det fortfarande långt kvar innan man kan mäta sig med Spotify..

IDG - 04 feb 16 kl. 14:58

Apple-patent visar tryckkänsligt touch id


Apple har sökt patent på en ny version av touch id som använder tryckkänslighet för utökad funktionalitet..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Terrororganisationen IS använder svenska vapen"Svensk vapenexportSvenska Freds

Anna EkNyheter24 Sprider skräck i Mellanöstern
LÄS MER:"Sekunder senare skär han halsen av honom" som visade att IS till stor del använder sig av amerikansktillverkade vapen, men Svenska freds menar att även svenska vapen tillverkade i Bofors används i IS aggressiva krig som drivit miljontals människor på flykt.  Förmodligen raketgevär
– Ofta dyker det upp svenska vapen där det funnits en amerikansk närvaro och vapen lämnats kvar. Framför allt handlar det om granatgeväret Carl Gustaf och pansarskottet AT4.

Fler nyheter från IDG

IDG - 18 timmar sedan

Så skapade Apple de nya urtavlorna till Series 4


Eldslågor, vatten, rök och vätskor – Apple ville visa upp den större, mer heltäckande skärmen i Series 4 och gick handgripligen till väga..

IDG - 19 timmar sedan

Huawei delade ut powerbanks till köande Iphone-kunder


Kunder som köade för att få lägga händerna på en ny Iphone utanför Apple Store i Singapore fick en trevlig (?) överraskning..

IDG - 20 timmar sedan

T2-chippet kräver ny metod för att rädda data från trasiga Macar


Apples egna servicetekniker behöver ny utrustning för att kunna hjälpa ägare av nya Macbook Pro och Imac Pro att inte förlora sina data om datorn går sönder..

IDG - 21 timmar sedan

Alibaba utvecklar en AI-krets för neurala nätverk


Den kinesiska e-handelsgiganten Alibaba planerar att utveckla en egen AI-krets..

IDG - 22 timmar sedan

Full hårddisk kan stoppa Windows 10


Om du inte har tillräckligt med hårddiskutrymme kan den uppdatering av Windows 10 som släpps i oktober ställa till problem. Microsoft glömde lägga med en varning..

IDG - Igår: 10:48

Iphone XS isärplockad – men inte av Ifixit


Den första isärplockningen av Iphone XS är här, och för ovanlighetens skull kommer den inte från Ifixit utan nederländska Fixjeiphone..

IDG - Igår: 11:00

Lavin av smarta prylar från Amazon – här är de hetaste släppen


Det blev massor av ny hårdvara på Amazons event under gårdagen, inklusive en mikrovågsugn och en väggklocka..

IDG - Igår: 10:10

Nu står streaming för 75 % av musikindustrins samlade intäkter i USA


Betalande prenumeranter står för den största delen av intäkterna..

IDG - Igår: 09:52

Sex råd för att slippa bli inlåst av mjukvaruföretagens licensvillkor


Att komma i konflikt med ett mjukvaruföretag om licensavtal kan bli dyrt. IDG Expert Networks Rasmus Larsson tipsar om hur företag kan undvika att bli inlåst..

IDG - Igår: 09:52

Säljstart för Iphone XS idag – redan i händerna på de första kunderna


Idag börjar butiker runt om i värden sälja två av de nya Iphone-modellerna och Apple Watch Series 4 som visades förra onsdagen, även i Sverige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.