IDG > IT

Saturday, 20 April, 00:52

IDG - 08 okt 12 kl. 17:43

Därför använder Apple patent som vapenFram till 2006 var Apple väldigt sparsamma med att ansöka om patent. Sedan lärde man sig en dyrbar läxa av Creative. .
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Apple, Creative

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför använder, Apple, patentsom , vapen
YLE - 06 okt 16 kl. 10:19

Våld vardag för polisen - men polisen använder sällan vapen själv

Polisen i Finland är rätt återhållsam vad gäller bruk av våld. En kartläggning, som Polisyrkeshögskolan har gjort på uppdrag av Polisstyrelsen, visar till exempel att polisen allt mer sällan använder vapen. Polisen utsätts ändå själv ofta för våld.

YLE - 22 sep 14 kl. 04:23

Var tredje värnpliktig använder opålitligt vapen

Trots militära felrapporter, en allvarlig skottskada och ett kritiskt utlåtande från Centralkriminalpolisens laboratorium är det lätta maskingeväret 7,62 KvKK 62 fortsättningsvis i bruk hos Försvarsmakten. I dagens läge är det kring en tredjedel av de värnpliktiga som använder vapnet under sin tjänstgöringstid. I militära kretsar har det lätta maskingeväret ett dåligt rykte.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya larmrapporter: Nu använder IS kemiska vapen

Enligt brittiska organisationerna, Conflict Armament Research, CAR, och Sahan research är det nu bekräftat att IS har börjat använda kemiska vapen.LÄS MER: Så många svenska kvinnor har anslutit sig till terrorgrupperUppgifterna grundas på tre tillfällen förra månaden där två attacker skedde i norra Syrien och involverade en granat som läckte mörkgul vätska och luktade starkt, enligt CNN.– Teamet som undersökte platsen fick huvudvärk och blev illamående av att vara nära ämnet.

DI - 04 feb 16 kl. 17:21

Två miljoner handlare använder Apple Pay

Apple Pay är nu möjligt att använda på fler än två miljoner platser i världen med en rad kedjor på ingång. Det enligt uppgifter direkt från företaget, skriver Bloomberg..

IDG - 29 okt 14 kl. 05:36

"Böter för företag som använder Apple Pay"

Turerna kring Apple Pay i USA fortsätter och nya uppgifter hävdar att återförsäljare som är medlemmar i MCX kan bötfällas om de tar betalt med Apple Pay..

Sydsvenskan - 03 jun 15 kl. 18:35

IS använder vatten som vapen i Irak

Islamiska staten har stängt flera luckor i en damm i Eufratfloden i Ramadi i Anbarprovinsen för att lättare kunna attackera irakiska regeringstrupper nedströms om staden, som intogs av jihadistgruppen nyligen.Vattnet har letts om till fördel för IS-rebeller på slagfältet omkring Ramadi, och taktiken hotar nu att leda till torka i södra Irak. Nivåerna i floden ligger på oroande låga nivåer, enligt en regeringstalesperson.

Helsingborgs Dagblad - 03 jun 15 kl. 18:35

IS använder vatten som vapen i Irak

Islamiska staten har stängt flera luckor i en damm i Eufratfloden i Ramadi i Anbarprovinsen för att lättare kunna attackera irakiska regeringstrupper nedströms om staden, som intogs av jihadistgruppen nyligen.Vattnet har letts om till fördel för IS-rebeller på slagfältet omkring Ramadi, och taktiken hotar nu att leda till torka i södra Irak. Nivåerna i floden ligger på oroande låga nivåer, enligt en regeringstalesperson.

Nyteknik - 08 sep 16 kl. 15:28

Så många använder Apple Music

Apples musiktjänst har lockat till sig två miljoner nya användare sedan i juni. Men trots en stark tillväxt är det fortfarande långt kvar innan man kan mäta sig med Spotify..

IDG - 04 feb 16 kl. 14:58

Apple-patent visar tryckkänsligt touch id


Apple har sökt patent på en ny version av touch id som använder tryckkänslighet för utökad funktionalitet..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Terrororganisationen IS använder svenska vapen"Svensk vapenexportSvenska Freds

Anna EkNyheter24 Sprider skräck i Mellanöstern
LÄS MER:"Sekunder senare skär han halsen av honom" som visade att IS till stor del använder sig av amerikansktillverkade vapen, men Svenska freds menar att även svenska vapen tillverkade i Bofors används i IS aggressiva krig som drivit miljontals människor på flykt.  Förmodligen raketgevär
– Ofta dyker det upp svenska vapen där det funnits en amerikansk närvaro och vapen lämnats kvar. Framför allt handlar det om granatgeväret Carl Gustaf och pansarskottet AT4.

Fler nyheter från IDG

IDG - 11 dec 18 kl. 10:13

Klarna ger stöd för Apple Pay


Klarnas kortkunder kan nu betala med mobilen eller med klockan..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:30

Konverteringsfeber får Knowit att köpa ny digitalbyrå


Konsultbolaget Knowits digitalbyrådel fortsätter att växa med förvärv..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:30

It-jättarna fördömer ny anti-krypteringslag – "underminerar mänskliga rättigheter"


Apple, Google, Microsoft , Facebook och flera andra it-bolag dömer ut Australiens nya lag som ger långtgående befogenheter för polisen att ta del av krypterade data..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:35

Swish ligger nere – går inte att göra betalningar


Betalappen Swish gick ner under tisdagsmorgonen – vilket innebär att kunder inte kan genomföra betalningar..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:02

Google+ läckte data från 52 miljoner användare


En ny API-bugg i Google+ öppnade privata data för 52 miljoner användare. Utvecklare hade tillgång till personuppgifterna under en hel vecka..

IDG - 11 dec 18 kl. 06:02

Inte bara finmekanik – hundra utvecklare krävs för att driva svenska succéklockan


Klockföretaget Daniel Wellington har på bara ett par år vuxit till ett globalt företag som omsätter över tre miljarder kronor. En nyckel i det här har varit en storsatsning på teknik och inte minst på molnet..

IDG - 11 dec 18 kl. 06:06

Webbens viktigaste säkerhetsprotokoll uppgraderat – här är nyheterna i TLS 1.3


Säkerhetsprotokollet TLS är nu officiellt släppt i den nya versionen 1.3. Nyheterna inkluderar flera åtgärder som förbättrar både säkerhet och prestanda..

IDG - 10 dec 18 kl. 16:28

Tre gick lottlöst ur den stora frekvensauktionen


Det första steget av auktionen i 700 MHz-bandet är nu avslutat och det blev ett hårt slag för Tre som inte lyckades ta hem något frekvenstillstånd..

IDG - 10 dec 18 kl. 15:48

Kinesisk domstol går på Qualcomms linje – säljstopp för äldre Iphone i Kina


Qualcomm verkar ha vunnit en åtminstone tillfälligt viktig seger mot Apple i Kina – en domstol har stoppat försäljningen av många Iphone-modeller..

IDG - 10 dec 18 kl. 15:48

Mozilla "djupt oroliga" över att Microsoft dödar Edge


Microsoft överger webbläsaren Edge till förmån för en ny Chromium-baserad webbläsare. Detta oroar Mozilla som blir det enda kvarvarande alternativet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.