Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:28

Kristianstadsbladet - 05 okt 12 kl. 10:00

Vd i kommunalt bolag slutarUppsägningsbrevet är daterat den 27 september, och stämplades in på kommunhuset i onsdags. Enligt avtal har Krafft tre månaders uppsägningstid, vilket gör att han är kvar året ut..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Krafft, Östra Göinge, Industrifastighetsaktiebolag, IFAB, Percy Eriksson, Eriksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vd i kommunalt, bolag, slutar
Skånskan - 24 apr 19 kl. 13:00

Tvångsinlösen av aktier i kommunalt bolag

HÖRBY Hörby kommun ska göra Hörby Industrifastighets AB till ett helägt kommunalt bolag.
De externa aktieägarna erbjuds därför att lösa in sina aktier – annars väntar tvångsinlösen. Ett sockrat bud har gått ut till aktieägarna.

Vimmerby Tidning - 16 feb 12 kl. 08:21

Kommunalt bolag byggde svart

Det kommunala bolaget Astrid Lindgrens Näs har gjort ett tillbygge utan att ha bygglov.
? Det är ett svartbygge och vi kommer att behandla saken utifrån det.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Chef för kommunalt bolag brände 72 milj

En tidigare chef för ett kommunalt bolag i Rättviks kommun misstänks för flera allvarliga brott, bland annat mutbrott.På ett halvår ska mannen ha gjort av med 72 miljoner kronor av bolagets kapital. En stor del av pengarna har återinvesterats men de har även gått till en resa och inköp av utrustning som inte har redovisats till styrelsen.

DI - 03 dec 14 kl. 17:04

Tidigare vd för kommunalt bolag åtalas

På en fastighetsmässa i Cannes i mars 2010 köpte den tidigare vd:n för ett kommunalt bolag i Göteborg sex flaskor mousserande vin, ostbrickor, sparris och parmesanost för 76,08 euro med bolagets kreditkort. Nu åtalas han misstänkt för bedrägeri..

LV - 30 sep 16 kl. 15:00

"Inte ultimat av ett kommunalt bolag"

Kommunfullmäktiges antagande av detaljplanen för Långholmen 1 och 3 i Västervik kan innebära att Stadshotellet blir av med delar av sin högt värderade utsikt från sjätte våningen. Nu hoppas hotelldirektör Stina Porsgaard att Bostadsbolaget tar till sig Stadshotellets synpunkter. – Det känns inte ultimat av ett kommunalt bolag att bygga igen en 20-miljonersinvesteirng, säger hon..

Barometern - 25 mar 17 kl. 10:28

AB Glasriket har blivit ett helägt kommunalt bolag

Glasbruken är på väg att kliva ur sitt ägande i AB Glasriket. Marknadsföringsbolaget blir ett helägt kommunalt bolag med kommunikatören Henrik Karlsson som ensam anställd..

Jönköpingsnytt - 05 jun 17 kl. 12:23

Elmia blir helägt kommunalt bolag

Elmia AB föreslås bli ett helägt kommunalt bolag. Minoritetsägarna i Elmia AB har tagit initiativ till att överlåta samtliga sina andelar i Elmia AB till Jönköpings Rådhus AB..

Nerikes Allehanda - 13 okt 17 kl. 05:00

Nytt förslag för krisdrabbad hemvård – lägg verksamheten i ett kommunalt bolag: "Örebros hemvård 140 miljoner dyrare än den borde vara"

Hemvården i Örebro är dyr och inte speciellt effektiv. Dessutom går den med förlust. Nu föreslår en ny rapport att hela hemvården läggs i ett kommunalt bolag.

NSD - 21 maj 18 kl. 15:00

Luleå utreder nytt kommunalt bolag

Luleå kommun utreder bildandet av ett nytt kommunalt bolag..

Nyhetskanalen - 11 apr 12 kl. 09:30

M-politiker i Malmö lämnar kommunalt bolag efter bilaffär

Malmö stads bolag Visabs försäljning av en bil till bolagets moderate ordförande Håkan Fäldt slutar med Fäldts avgång. Visab, som äger 1 300 av kommunens bilar, får inte sälja begagnade fordon till privatpersoner. Men Fäldts privata företag fick köpa ut en bil, varpå politikern målade över företagets namn i registreringshandlingen och satte dit sitt eget.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Ryska strålningsmätare stängdes av efter smäll

Fyra ryska sensorer som mäter radioaktiv strålning i atmosfären slutade sända data bara dagar efter explosionen i Archangelsk. Analytiker sätter frågetecken för en rad underliga sammanträffanden..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Blue Bird tackar för stöttning

Bandet skänker gaget för att stötta jazzklubben. ”Tacksamt och glädjande, samtidigt som det är trist när musiker inte får betalt för att spela”, säger anrika Blue Birds ordförande Marianne Koper..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Oavgjort för Nilsson Lindelöfs United

En kalldusch i form av ett snyggt distansskott och en missad straff. Manchester United var det klart bättre laget i första halvlek men fick trots ledning och spelövertag bara med sig 1–1 från bortamötet med Wolverhampton..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

HBO släpper "Westworld"-spel i VR

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Hoppfulla investerare lyfte Wall Street

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Estlands president går hårt åt finansminister

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Skåne: En död i olycka mellan personbil och lastbil

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Man död efter skottlossning i Stocksund

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Två kort för att pendla på sommaren

Att pendla över två län kan vara krångligt. Även om det bara är en station över gränsen det rör sig om. Sommarkort från både Skånetrafiken och Blekingetrafiken har krävts..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Sverige: Konfirmandernas larm – prästen tittade på barnporr

En präst utreds av Svenska kyrkan efter en konfirmationsresa. Enligt konfirmanderna tittade prästen på barnporr på bussen – något som fångades på film, enligt uppgifter till TT. Jag kommer att polisanmäla det här, säger församlingens kyrkoherde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.