ÖstersundsPosten > Nyheter

Thursday, 23 November, 12:08

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Tidlös turbulens i bärskogenParterna har förändrats men konflikten är tidlös. ? Det är samma argument nu som då. Stadsborna kunde inte bete sig. De skräpade ner och trampade sönder tallplantor, säger Anna Stens, forskare vid Umeå Universitet..
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Anna Stens, Umeå Universitet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidlös, turbulensi , bärskogen

Fler nyheter från ÖstersundsPosten

ÖstersundsPosten - 5 minuter sedan

Vaktmästarens tips till publiken inför ÖFK:s vintermatch på Jämtkraft arena: "Klä er varmt om fötterna"

Gräset är grönare på andra sidan läktarna på Jämtkraft arena, för där har snöröjningen pågått hela natten. – Traktorförarna har varit här och sopat hela natten, och runt omkring planen, innanför r....

ÖstersundsPosten - 15 minuter sedan

Inställda flyg och förseningar på Åre Östersund flygplats på grund av snövädret

Flygen går inte som vanligt på grund av väderläget. Flera flyg har ställts in och flera avgångar och ankomster är försenade..

ÖstersundsPosten - 15 minuter sedan

Stillastående lastbil söder om Hoting

Larmet kom in strax innan 11.00 på torsdagen..

ÖstersundsPosten - 30 minuter sedan

Unga ishockeyspelare från Östersund lirade med gamla damer och herrar

På onsdagskvällen hade unga idrottare och äldre pensionärer i Torvalla gemensam fysisk aktivitet. – Det var trevligt. Men man blev trött i armen, sa 81-åriga Karin Linnarsson..

ÖstersundsPosten - 30 minuter sedan

Efter snöovädret – kvällens tävlingar på Bergsåker inställda: "Djurskyddet måste gå först"

Torsdagskvällens trav på Bergsåker har ställts in. Efter försök att rädda banan togs det tunga beslutet. – Det är det snabba väderomslaget som ställt till det, säger Jens Berglund, travbanechef, till Travsport.

ÖstersundsPosten - 30 minuter sedan

Kungen av snöskottning på läktaren

Många meter läktare ska skottas rena från snö inför helgens skidskyttepremiär. Bakom ena snöslungan finns en nestor på området, Bengt Nilsson från Frösön..

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

DEBATT: Pär Jönsson (M): Norrlands inflytande minskar i riksdagen

Sverige är på grund av den stora flyktingströmmen (främst 2015) ett av de länder i Europa som växer mest i befolkning. Samtidigt är det endast tre-fyra kommuner i Norrland som ökar befolkningen, om....

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

INSÄNDARE: Orimligt att tvingas betala "stickavgift" vid vaccinering på hälsocentral

Nu har årets influensavaccinationer dragit i gång - men med olika priser vid olika hälsocentraler, så se upp! Vissa grupper i riskzon, rekommenderas att även ta vaccination mot lunginflammation (pn....

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Hemtjänsten i Bräcke i beredskapsläge inför snökaoset: "Vi har bunkrat upp med vatten och spadar"

Efter flera larm om ett kommande snöoväder i Jämtlands län under torsdagen kom så snökaoset till stora delar av länet. I hemtjänsten i Bräcke kommun försatte man sig i beredskapsläge för att vara så förberedda som möjligt..

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Här är länsborna mest skuldsatta – se listan kommun för kommun

En ny rapport från Riksbanken visar att invånarna i 246 av landets 290 kommuner har ökat sin skuldkvot sedan 2010. Så även invånarna i Jämtlands län där skuldkvoten har ökat i landets samtliga kommuner under de senaste 7 åren. Det rapporterar Nyhetsbyrån Siren med hänvisning till Riksbanken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.