Polisen > Nyheter

Thursday, 24 January, 07:27

Polisen - 25 sep 12 kl. 08:51

Så jobbar Polisen i trafikenI kampen mot rattfylleri arbetar Polisen på två fronter. Den ena är att så många trafikanter som möjligt ser att Polisen genomför kontroller och den andra är att Polisen står på platser där man vet att rattfyllerister åker..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Polisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , jobbar, Poliseni , trafiken
Polisen - 28 apr 15 kl. 10:58

Så jobbar polisen under valborg

Polisen jobbar för att Valborg precis som andra helger ska bli lugn med så lite våld på gator och i parker som möjligt. Detta sker i samverkan med flera aktörer i samhället och föräldrar och andra vuxnas deltagande är viktigt..

GöteborgsPosten - 17 okt 16 kl. 07:32

Så jobbar polisen efter skottlossningen

En man sköts mitt bland restauranggäster vid Brunnsparken i centrala Göteborg. Händelsen rubriceras som mordförsök och nu jobbar polisen vidare för att kunna gripa de misstänkta..

Polisen - 23 jul 16 kl. 10:29

Så jobbar polisen mot bostadsinbrott

Polisen fortsätter arbetet mot bostadsinbrotten. De senaste två veckorna har sju misstänkta inbrottstjuvar gripits vid fyra tillfällen. ”Uppmärksamma privatpersoner som snabbt larmat polisen och ett långsiktigt arbete från oss är två framgångsfaktorer”..

Polisen - 28 mar 12 kl. 16:00

Så jobbar Polisen mot narkotika

Narkotikabekämpningen pågår både i toppen på narkotikapyramiden och bland narkotikakonsumenterna. Med en grundlig utbildning i ryggen försöker Polisen i Västmanland upptäcka nya missbrukare innan det går för långt..

Polisen - 08 aug 14 kl. 16:24

Så jobbar Polisen med valrörelsen i Jönköpings län

Polisen ansvarar för ordning och säkerhet i samband med de offentliga möten som hålls runt om i länet under valrörelserna. I slutet av maj hölls valet till Europaparlamentet och den 14 september är det allmänna val till kommun, landsting och riksdag..

Polisen - 13 aug 14 kl. 10:57

Så jobbar Polisen med valrörelsen

Polisen ansvarar för ordning och säkerhet i samband med de offentliga möten som hålls runt om i länet under valrörelserna. Den 14 september är det allmänna val till kommun, landsting och riksdag..

Polisen - 22 aug 14 kl. 08:25

Så jobbar polisen i Halland med valrörelsen

Polisen ansvarar för ordning och säkerhet i samband med de offentliga möten som hålls runt om i länet under valrörelserna. I slutet av maj hölls valet till Europaparlamentet och den 14 september är det allmänna val till kommun, landsting och riksdag..

Polisen - 11 dec 17 kl. 10:08

Så jobbar polisen med överfallen i västra Örebro

I fredags attackerades tre personer på olika platser i västra Örebro då en person på cykel kommit bakifrån och slagit dem i huvudet. Polisen tror att det är samma person och har en uppfattning om vem det kan vara som utfört attackerna..

Magazin24 - 07 feb 11 kl. 13:37

Här övervakar polisen trafiken

Befinner sig i Västra Mälardalen under tre dagar denna vecka. Trafikpolisen i Västmanland är denna vecka på plats i Västra Mälardalen under tre av veckans sju dagar.
Förutom trafikpolisen så jobbar även närpolisen i länet med trafikövervakningen.

Magazin24 - 24 jan 11 kl. 11:06

Här övervakar polisen trafiken

I veckan kommer polisen att övervaka trafiken i Västra Mälardalen bland annat på tisdagen och lördagen. Under veckan kommer trafikpolisen att övervaka de större vägarna, riksvägarna och europavägarna och kontrollera hastighet och nykterhet i följande områden: Måndag 24 januari: Sala och Fagersta.
Tisdag 25 januari: Västerås och Västra Mälardalen.

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 22 feb 18 kl. 07:55

Nu flyttar vi till en ny polisen.se

Torsdagen den 22 februari släcker vi ner den här versionen av polisen.se och flyttar till en ny mobilanpassad webbplats..

Polisen - 21 feb 18 kl. 19:02

Polisen söker specifikt vittne till våldtäkt i Karlstad.

Tidigt på morgonen 11 februari anmäldes en våldtäkt som skett utomhus i närheten av biblioteket i Karlstad..

Polisen - 21 feb 18 kl. 13:10

Kritik mot beslag av Naloxon: ”Polisens primära uppgift är inte att beslagta medicin”

Sprutbytesmottagningen i Uppsala har i en artikel i Dagens medicin uppgett att polisen i Uppsala beslagtar Naloxon från missbrukare. Polisen har ingen primär uppgift att beslagta legalt innehav av medicin..

Polisen - 21 feb 18 kl. 11:35

Krafttag mot den öppna narkotikahanteringen

Polisen och Mölndals stad lanserar nu sitt nya medborgarlöfte med fokus på den öppna narkotikahanteringen i det offentliga rummet. Under året kommer en rad aktiviter bidra till att minska problemet med den öppna narkotikahanteringen..

Polisen - 21 feb 18 kl. 11:01

Lyckosam insats mot narkotikaförsäljning via nätet

En nationell polisinsats mot en fentanylsäljare fick ett mycket lyckat resultat i region Syd..

Polisen - 20 feb 18 kl. 13:05

Region Nord - så upplever medborgarna tryggheten i norr

Den senaste nationella trygghetsundersökningen från Brå visar att medborgarna i polisregion Nord till stor del känner sig trygga och att utsattheten för egendomsbrott mot hushåll har minskat..

Polisen - 20 feb 18 kl. 12:54

Man anhållen efter att ha onanerat framför unga tjejer

En man som misstänks för att ha onanerat framför flera unga tjejer i södra Stockholm är nu anhållen misstänkt för sexuellt ofredande..

Polisen - 20 feb 18 kl. 12:32

Två män anhållna efter explosion i Vårby gård

Två män har anhållits skäligen misstänkta för bland annat grovt vållande till annans död efter att en man avled då han hade plockat upp en handgranat i södra Stockholm..

Polisen - 20 feb 18 kl. 10:27

Skarpare åtgärder mot unga kriminella

För att mer effektivt kunna arbeta mot illegala vapen föreslår Polismyndigheten flera lagskärpningar. Det framgår av slutredovisningen av regeringsuppdraget om insatser mot illegala vapen och explosiva varor som lämnades in i dag..

Polisen - 20 feb 18 kl. 09:55

Borås: Medborgarlöfte klart för särskilt utsatta områden

Polisen, Borås stad och AB Bostäder i Borås gör en gemensam satsning för ökad trygghet och minskad brottslighet i de särskilt utsatta områdena i Borås..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.