Kristianstadsbladet > Inrikes

Tuesday, 18 February, 17:53

Kristianstadsbladet - 20 sep 12 kl. 12:25

Från Grand Hotel till gruvan
Tillväxtverkets sparkade chef Christina Lugnet har fått nytt jobb av näringsminister Annie Lööf (C). Lugnet ska samordna gruvnäringens expansion på flera platser i mellersta och norra Sverige. Frågor som omfattas av uppdraget är att sammanställa behovet av bland annat bostäder och infrastruktur. Slutredovisning ska ske senast vid utgången av 2014, enligt ett pressmeddelande från regeringen.Lugnet tvingades lämna jobbet som generaldirektör för Tillväxtverket efter avslöjandet om myndighetens vidlyftiga personalfest med middag på finkrogen Grand Hotel i Stockholm..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Grand Hotel, Christina Lugnet, Annie Lööf, Sverige, Tillväxtverket, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Från Grand, Hoteltill , gruvan
Nyhetskanalen - 20 sep 12 kl. 12:39

Lugnet från Grand Hotel till gruvan

Tillväxtverkets sparkade chef Christina Lugnet har fått nytt jobb av närings- minister Annie Lööf (C). Lugnet ska samordna gruvnäringens expansion på flera platser i mellersta och norra Sverige. Frågor som omfattas av uppdraget är att sammanställa behovet av bland annat bostäder och infrastruktur.

Skånskan - 06 nov 18 kl. 16:47

Lundaspelen och Grand Hotel i ett unikt samarbete

lUND I år firar Lundaspelen 40 år och det innebär att det kommer att bli större än någonsin tidigare. I år höjer man känslan av service ett snäpp genom att volontärerna får gå en snabbkurs av självaste Grand Hotel.Det är 10 000 gäster som checkar in i Lund den 26 december.

Affärsvärlden - 17 mar 14 kl. 11:46

Rasta avyttrar Grand Hotel

Rasta Group avyttra hotellrörelserna, Grand Hotel Opera i Göteborg och Grand Hotel Garden i Malmö..

SvD - 06 nov 16 kl. 14:34

Grand Hotel efter kritiken: ”Vi borde sagt nej till SD”

Efter kritikstormen mot Grand Hotel som upplät sina lokaler till en hårt omdebatterad SD-gala i fredags gör hotellet nu en pudel. I ett pressmeddelande skriver Grand Hotel att de försökte komma ur kontraktet när de förstod vilka gästerna var. ”I efterhand kan vi konstatera att vi aldrig borde tagit bokningen.

Sydsvenskan - 06 nov 16 kl. 14:28

Grand Hotel: Borde nekat prisgalan

Grand Hotel i Stockholm ångrar att man lät Sverigedemokraterna hålla den omdiskuterade prisgalan. SD kontrar med att uppmana sina sympatisörer till bojkott av hotellet. Det var i fredags som prisgalan "European freedom awards" hölls på Grand Hotel.

Västerbottens Folkblad - 16 nov 16 kl. 20:00

Håll inte Västerbottensdagarna på Grand Hotel

När det veckolånga, kostsamma seminariet ”Västerbotten på Grand Hotel” invigs den 24 januari 2017 så hoppas vi i Vänsterpartiet att dessa dagar spenderas någon annanstans än just på Grand Hotel. Hotellet har under förra helgen huserat 400 gäster ur Europas extremhöger däribland värdarna Sverigedemokraterna och gäster från brittiska Ukip och belgiska Folkets Parti. Att hotellet […].

Alingsås tidning - 19 nov 19 kl. 05:30

Gemensamt julfirande på Grand Hotel

Nu står det klart att det blir Grand Hotel som huserar kyrkornas gemensamma julfirande på julafton i år.
– Det är ett initiativ vi vill stötta, säger hotellets vd Anna Hartman.
I mitten av november förra året kom beskedet att det inte skulle bli något gemensamt julfirande då ingen var villig att axla ansvaret för arrangemanget, som stans kyrkor har stått bakom flertalet år dessförinnan Men bara några veckor senare kunde AT berätta att Göran Rask, som länge varit engagerad i Svenska kyrkan, erbjöd sig att hålla i trådarna.

YA - 03 nov 16 kl. 21:19

Nätkampanj mot Grand Hotel

Sedan det blev känt att Sverigedemokraterna hyrt Grand Hotel i Stockholm för att arrangera en prisgala den 4 november har internetanvändare startat en kampanj mot hotellet. Grand Hotels Facebooksida har fyllts med enstjärniga recensioner med tillhörande uppmaningar:(TT).

Sydsvenskan - 03 nov 16 kl. 21:19

Nätkampanj mot Grand Hotel

Sedan det blev känt att Sverigedemokraterna hyrt Grand Hotel i Stockholm för att arrangera en prisgala den 4 november har internetanvändare startat en kampanj mot hotellet. Grand Hotels Facebooksida har fyllts med enstjärniga recensioner med tillhörande.

Blekinge Läns tidning - 03 nov 16 kl. 21:19

Nätkampanj mot Grand Hotel

Sedan det blev känt att Sverigedemokraterna hyrt Grand Hotel i Stockholm för att arrangera en prisgala den 4 november har internetanvändare startat en kampanj mot hotellet. Grand Hotels Facebooksida har fyllts med enstjärniga recensioner med tillhörande uppmaningar:(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.