Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 13 December, 15:01

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 12 kl. 15:14

Lyft för USA:s importpriserImportpriserna i USA steg i augusti, för första gången på fem månader. En bidragande orsak är högre oljepriser, vilket kan slå mot amerikanska konsumenter och späda på inflationstrycket i USA. Importpriserna steg med 0,7 procent i augusti, enligt siffror från arbetsmarknadsdepartementet i Washington. Analytiker hade räknat med en ökning för importpriserna med 1,4 procent..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
USA, Washington

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lyftför , USA:s, importpriser
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lyft för USA:s importpriser

Importpriserna i USA steg i augusti, för första gången på fem månader. En bidragande orsak är högre oljepriser, vilket kan slå mot amerikanska konsumenter och späda på inflationstrycket i USA. Importpriserna steg med 0,7 procent i augusti, enligt siffror från arbetsmarknadsdepartementet i Washington.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

USA:s handelsunderskott växer

Underskottet i USA:s handelsbalans steg till 44,2 miljarder dollar i augusti, i linje med marknadens förväntningar. I juli låg underskottet på 42,5 miljarder dollar, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement. Exporten sjönk 1 procent i augusti, medan importen backade 0,1 procent.

DI - 12 apr 11 kl. 14:32

USA:s importpriser ökade i mars

De amerikanska importpriserna steg med 2,7 procent i mars, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 9,7 procent..

DI - 10 maj 11 kl. 14:33

Uppåt för USA:s importpriser

De amerikanska importpriserna steg med 2,2 procent i april, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 11,1 procent..

DI - 14 okt 11 kl. 14:32

USA:s importpriser steg överraskande

De amerikanska importpriserna steg med 0,3 procent i september, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 13,4 procent..

DI - 14 dec 11 kl. 14:32

Uppåt för USA:s importpriser

De amerikanska importpriserna steg med 0,7 procent i november, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 9,9 procent..

DI - 13 jan 12 kl. 14:36

Små förändringar i USA:s importpriser

De amerikanska importpriserna sjönk med 0,1 procent i december, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 8,5 procent. Det framgår av statistik från Bureau of Labor Statistics, enligt Bloomberg News..

DI - 14 mar 12 kl. 13:51

Oljan pressar upp USA:s importpriser

De amerikanska importpriserna steg med 0,4 procent i februari, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 5,5 procent..

DI - 11 jul 13 kl. 14:45

USA:s importpriser sjunker

De amerikanska importpriserna sjönk med 0,2 procent i juni, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 0,2 procent. Det framgår av statistik från Bureau of Labor Statistics, enligt Bloomberg News..

DI - 12 sep 13 kl. 14:37

USA:s importpriser står still

De amerikanska importpriserna var oförändrade i augusti, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före sjönk priserna med 0,4 procent..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Far och en liten Rudolf med röd mule lämnar julklappar till barn på lasarettet

Cancersjuke Albin och hans pappa har fixat klappar till patienterna på barnavdelningarna..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Trump: Advokaten borde känna till lagarna

USA:s president Donald Trump hävdar att han inte har uppmanat sin tidigare advokat Michael Cohen att bryta mot lagen. "Han är advokat och borde känna till lagarna", twittrar Trump och tillägger att en advokat har ett stort ansvar: Cohen har dömts till t.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ingen julresa för Löfven

Statsminister Stefan Löfven (S) planerar inte för någon julledighet. Orsaken är regeringskrisen. – Jag noterar att några kan åka till Thailand, säger Löfven och syftar på Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Janet Jackson och Radiohead till Hall of Fame

Den amerikanska popstjärnan Janet Jackson och det experimentella brittiska rockbandet Radiohead hör till de artister som tar plats i Rock & Roll Hall of Fame nästa år. Valet av Janet Jackson och hennes dansanta r'n'b är i linje med de senaste årens utve.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

60-talshus på 105 kvadratmeter sålt i Glumslöv

Det här blev slutpriset..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Staden skickar nya kontrakt till kolonisterna

Odlarna kräver fler svar om ersättning av stadens markchef Marie-Louise Svensson..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Stenson har häng på täten i Indonesien

Svenska golfaren Henrik Stenson och hans vän Justin Rose, tillika världstvåa, var båda med i toppen av Asientourens tävling i Jakarta, när första ronden bröts för dagen på grund av ett oväder med åska. Stenson hann spela klart och ligger på delad tredje.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

15 miljoner på spel för Malmö FF

Malmö FF är en match ifrån avancemang till sextondelsfinalerna i Europa League-fotbollen. Förutom det rent sportsliga står flera miljoner på spel i kvällens tuffa bortamöte med turkiska storlaget Besiktas, som MFF vann mot på hemmaplan. Vid vinst går Ma.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Vittne: De sökte med hund

I Lilla Edet har ett medieuppbåd samlats utanför den lokal där det skedde ett tillslag under tidig morgon. – Det var lite obehagligt, säger en man som precis hämtat sin dotter i området. Ett av de terrortillslag som genomfördes under natten och tidiga m.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Rejält mycket dyrare äldreomsorg nästa år

50-procentig ökning på vissa håll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.