Magazin24 > Ekonomi

Monday, 27 May, 15:05

Magazin24 - 04 sep 12 kl. 16:48

Emma och Hanna blev Årets Unga EntreprenörerPå måndagen var det finalfest för 2012 års Unga Entreprenörer och stipendiet Årets Unga Entreprenörer delades ut.

Under några månader har 21 unga entreprenörer provat på att driva egna företag. Verksamheterna har varierat mellan allt från att fotografera och göra hemsidor till att tillverka smycken, bygga och renovera. På måndagen var det dags för finalfest på Sparbanken i Köping, där stipendiet Årets Unga Entreprenörer delades ut till Hanna Eriksson och Emma Torvang som drivit företaget Guardian Angels. ?
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Hanna, Årets Unga Entreprenörer, Unga Entreprenörer, Sparbanken, Köping, Hanna Eriksson, Emma Torvang, Guardian Angels, Barncancerfonden, Håkan Sterner, Håkan, Företagarfrukosten, Klingas, Julia Rosqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Emmaoch , Hannablev Årets , Unga, Entreprenörer
Västerbottens Folkblad - 14 feb 14 kl. 22:23

Unga entreprenörer prisade av ”drakarna”

Framtidens företagare presenterade sina företagsidéer för Draknästet. En panel av entreprenörer som kunde ge goda tips och råd. Tre elever från Minervagymnasium vann första pris av ”drakarna”.

Jmini.se - 22 dec 15 kl. 10:05

Länsförsäkringar Jönköping instiftar lokalt pris för unga entreprenörer

För fem år sedan startade länsförsäkringsgruppen den rikstäckande tävlingen Ung Växtkraft, där syftet är att stödja unga entreprenörer på landsbygden. För att särskilt uppmärksamma entreprenörer på landsbygden i Jönköpings lä instiftar Länsförsäk.....

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 13 kl. 16:59

Över tusen unga entreprenörer visade nya produkter

Över 1000 unga entreprenörer visade nya produkter i Helsingborg..

Nya Wermlands Tidningen - 17 sep 13 kl. 06:00

Unga entreprenörer får chans att växa

Almi i Värmland satsar i ett mentorprogram på unga entreprenörer för att ge dem möjlighet att expandera..

NSD - 23 jun 14 kl. 19:30

Näst bäst av unga entreprenörer

Jenny Uneby från Boden var en av hundra unga entreprenörer som deltog i Emax Sverige 2014 i Örebro..

PrivataAffärer - 04 mar 15 kl. 10:17

Branscherna som lockar unga entreprenörer

Artistisk verksamhet följt av hårvård toppar listan över de branscher där flest unga entreprenörer startade eget i fjol....

Nerikes Allehanda - 24 jun 15 kl. 11:39

Unga entreprenörer ska testa drömjobbet

Med projekt Drömjobbet får nu unga entreprenörer från Bergslagen chansen att jobba med att utveckla sin företagsidé. Med ett startkapital på 10 000 kronor och handledning i nyföretagande..

ÖstersundsPosten - 04 mar 16 kl. 15:22

Norsk seger i tävling för unga entreprenörer

Det är inte bara i skidspåret som norrmännen dominerar den här säsongen. När finalen i Camp Creative avgjordes, där unga entreprenörer tävlar om den bästa affärsidén, gick segern till fyra glada tjejer från gymnasiet Tora Storm i Trondheim..

YA - 19 nov 16 kl. 03:00

Kransar får julskepnad hos unga entreprenörer

I somras tillverkade de midsommarkransar och sålde. Nu går tre unga entreprenörer vidare och satsa på kransar även i juletid. Den här gången tar de dock hjälp på vägen..

Kristianstadsbladet - 26 jan 17 kl. 15:00

Unga entreprenörer fick chans att inspireras

"De har möjligheten att skapa din egen verklighet. Ta den." Det var budskapet som multientreprenören Caxton Njuki ville förmedla till Kristianstads unga entreprenörer under torsdagens föreläsning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.