Opinionen.se > Opinion

Thursday, 27 February, 11:54

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Här stiger bopriserna mest
Fastighetsbyrån har gjort en granskning som visar vart någonstans i Sverige som villor och bostadsrätter har stigit i pris allra mest, de senaste fem åren. Svaret är Uppsala län, respektive Dalarnas län. I Dalarnas län har priset på bostadsrätter stigit med hela 75 procent.De länen där priserna på villor har blivit billigare är Jämtland och Kronoberg. I hela Sverige har snittpriset på bostadsrätter stigit med 27 procent och villorna med 11 sedan 2007..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Sverige, Uppsala, Dalarnas, Jämtland, Kronoberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här stiger, bopriserna, mest
Affärsvärlden - 14 mar 13 kl. 13:49

Här stiger bopriserna mest

Bostadsmarknaden stiger till nya rekordnivåer. Vi har listan över de kommuner där priserna stigit mest de senaste tre månaderna..

SvD - 15 apr 16 kl. 05:45

Här stiger bopriserna mest i Stockholm

Bopriserna fortsätter att stiga. På ett år har lägenhetspriserna ökat med 15 procent i Stockholms län. Men i vissa kommuner är prisökningarna långt större än så.

Affärsvärlden - 18 feb 13 kl. 12:12

Här stiger bopriserna mest

Affärsvärlden har granskat Mäklarstatistiks senaste siffror för hela Sverige. Här är de kommuner där priserna på bostadsrätter respektive villor steg mest under de tre senaste månaderna..

Affärsvärlden - 24 jun 14 kl. 10:56

Här stiger bopriserna mest

Bostadspriserna fortsatte upp i maj. Affärsvärlden har gått igenom prisutvecklingen i samtliga svenska kommuner och listat var priserna - på bostadsrätter respektive villor - stigit mest..

Affärsvärlden - 15 nov 16 kl. 14:37

Här stiger bopriserna mest

Se var i landet som priserna på bostadsrätter och villor har stigit mest de senaste månaderna..

Affärsvärlden - 13 nov 15 kl. 08:33

Här stiger bopriserna mest

Genomsnittspriset för bostadsrätter i Sverige steg med 1 procent under oktober, beräknat som glidande medelvärde över tre månader. För villor var priserna upp 1 procent, enligt månadsdata från Svensk Mäklarstatistik..

Affärsvärlden - 14 apr 16 kl. 08:32

Här stiger bopriserna mest

Genomsnittspriset för bostadsrätter i Sverige steg med 1 procent i mars, beräknat som glidande medelvärde över tre månader. För villor var priserna upp med 2 procent, enligt månadsdata från Svensk Mäklarstatistik..

SvD - 08 sep 16 kl. 10:01

Här stiger bopriserna mest i Sverige

I ingen annan svensk kommun har priserna på bostadsrätter stigit så mycket som i Boden. På fem år har priserna ökat med 181 procent enligt en kartläggning som mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling låtit göra..

DI - 19 nov 19 kl. 13:30

Revansch för lyxobjekten – här stiger bopriserna mest i Stockholm

Stockholms innerstad har börjat återhämta sig rejält från fallet för två år sedan – nu är nivåerna på de dyrare….

Dagens PS - 12 sep 19 kl. 07:31

Arbetslösheten stiger – kvinnor mest drabbade

”Arbetslösheten kryper uppåt vilket hänger samman med en avmattning av ekonomin.” Det säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen, i ett pressmeddelande på torsdagsmorgonen. För första gången sedan 2011 är arbetslösheten nu högre för kvinnor än män.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.