ÖstersundsPosten > Nyheter

Tuesday, 23 October, 01:55

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Svegsbandet King Edwards aktuella i ny dokusåpaI våras åkte Svegsbandet King Edwards till Kanarieöarna i två veckor för att underhålla på en dansrestaurang. Under tiden filmades de för realityserien ?Danspalatset Playa Del Sol? som sänds i TV3 i kväll..
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
King Edwards, Svegsbandet King Edwards, Kanarieöarna, Playa Del Sol, TV3

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svegsbandet, King, Edwards, aktuellai ny , dokusåpa
Dalarnas tidningar - 13 dec 13 kl. 20:15

Burger King kan vara aktuella för Lyviksberget

Uppgifter gör gällande att hamburgerkedjan Burger King kan vara på gång till Lyviksberget. – Genom åren har vi haft kontakter med Burger King. Alla vi haft kontakt med är intresserade, säger Håkan Olsson, talesman för Gotska Fastighets AB..

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 15 kl. 20:11

Fortfarande lika rasande aktuella

Metal är musik som gärna vill ge intryck av att vara farlig, det märker man så fort man närmar sig Copenhell-området. Från sidan av den gamla B&W-hallen blickar en gigantisk vargmålning hotfullt över festivalen, där eldkastare påannonserar band som vrålar om världens samlade hemskheter. Stämningen är förstås inget annat än gemytligt inbjudande – alla dödskalletröjor, demontatueringar och ordlekar med ordet "hell" signalerar i första hand metalgemenskap – men det finns en implicit överenskommelse om att genren vi älskar är utmanande och omstörtande.

Dagens PS - 10 okt 17 kl. 12:54

Forskning: Då är cash inte längre king

Datumet när kontanterna försvinner är nu bestämt. Enligt nya forskarrön, som refereras av Computer Sweden, slutar handeln i Sverige hantera kontanter den 24 mars 2023, det vill säga om bara fem och ett halvt år. Det här förklarade forskarna Niklas Arvidsson på KTH och Jonas Hedman på Handelshögskolan i Köpenhamn vid ett seminarium i Handelsrådets regi, uppger tidningen.

Nyhetskanalen - 31 maj 12 kl. 21:28

Ex-senatorn John Edwards frikänd i skandalmål i USA

Exsenatorn John Edwards, frikändes på torsdagen från att ha missbrukat kampanjmedel för att dölja att han gjort en valarbetare gravid. Edwards har två gånger försökt bli Demokraternas presidentkandidat i USA. De fem andra åtalspunkterna ogiltig- förklarade domaren sedan juryn inte kunnat enas kring de komplicerade anklagelserna.

Nya Wermlands Tidningen - 07 mar 11 kl. 22:12

Edwards blir DIF:s nye målvakt

Degerfors IF:s nye målvakt blir amerikanen Brian Edwards. Efter träningslägret i Portugal åkte Edwards hem till USA för att fundera över ett anbud från Degerfors IF. Nu är han på väg tillbaka för att skriva på kontrakt..

Helsingborgs Dagblad - 25 maj 11 kl. 10:10

Klart för åtal av John Edwards

Justitiedepartementet i USA har sagt ja till att åtala tidigare vicepresidentkandidaten och demokratiske senatorn John Edwards för misstänkta brott i samband med presidentkampanjen 2008. Edwards ska ha använt hundratusentals dollar från två rika donatorer för att dölja en affär med sin älskarinna Rielle Hunter, som han har barn med, enligt tv-kanalen ABC..

Eurosport - 28 okt 11 kl. 17:39

Motorcykel - Edwards missar tävling efter olyckan

Colin Edwards, som var inblandad i den tragiska kraschen där Marco Simoncelli förolyckades, kommer inte att kunna genomföra MotoGP-tävlingen i Valencia. Det är än så länge oklart vem som ersätter Edwards nästa helg..

Kristianstadsbladet - 26 mar 12 kl. 12:21

Skada stoppar Becky Edwards

Nyförvärvet Becky Edwards missar med största sannolikhet den damallsvenska premiären.
Försäsongsturneringen Norrporten Cup i Sundsvall bjöd på bländande spel av skåningarna och slutade med turneringsvinst. Men olyckligtvis också en tung skada på 23-åriga Edwards.

UNT - 23 apr 12 kl. 08:38

Rättegång mot John Edwards startar

Rättegången mot John Edwards, ex-senator som två gånger försökt bli Demokraternas presidentkandidat, inleds i dag. Edwards är åtalad för att illegalt ha använt kampanjbidrag för att mörklägga en otrohetsaffär. (TT).

Nyhetskanalen - 31 maj 12 kl. 21:28

Svårt jurybeslut om ex-senatorn John Edwards

Exsenatorn John Edwards, som två gånger försökt bli Demokraternas presidentkandidat i USA, får fortsätta vänta på dom efter flera anklagelser: juryn har bara lyckats enas om en av sex åtalspunkter. Edwards står åtalad bland annat för att ha använt kampanjmedel till att dölja att han gjort en valarbetare gravid. Han riskerar fängelse och dryga böter..

Fler nyheter från ÖstersundsPosten

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Orrviken

Lisa Kristina Ridzén, 29 år, har tagit över fastigheten på adressen Hegled 175 i Orrviken från Anders Bertil Ridzén. Ägarskiftet i form av en gåva blev klart i november 2017. Byggår för huset är 1....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till hus i Östersund

Sanna Linnea Charlotta Dalfrén, 28, och Carl Alexander Norling, 26, har tagit över fastigheten på Remontvägen 6F i Östersund från Frank Herbert Ringius. Ägarbytet blev klart i november 2017 och kö....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:01

Ägarbyte för mindre hus i Häggenås

Fastigheten på adressen Öråbodarna 105 i Häggenås har fått en ny ägare. Lars Håkan Wiklund, 45 år, har fått fastigheten som gåva av Anders Håkan Wiklund. Överföringen blev klar i december 2017.

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:01

Ägarbyte för mindre hus i Funäsdalen

Fastigheten på adressen Messlingen Blåbärsvägen 7 i Funäsdalen har fått nya ägare. Anna Maria och Jan Paul Stadin, 51 och 57 år, har fått fastigheten som gåva av Karin Vivi-Ann Margareta Olsson. Ö....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till hus i Åre

Maria Thérèse Jenny Alexandra Wallin, 42, och Bror Evert Mattias Wallin, 45, från Saltsjöbaden, är nya ägare till fastigheten på Karl Johans Väg 3 i Åre. Huset byggdes 1954 och har en boyta på 100....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:02

Ny ägare till tomt i Åre kommun

Karl Mikael Ullberg, 42 år, från Lugnvik, har tagit över fastigheten Edsåsen 3:104 i Åre kommun från Berthold Olof Wiklander. Ägarskiftet blev klart i december 2017 och köpesumman blev 200 000 kro....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:02

Nya ägare till mindre hus i Funäsdalen

Tommy Arne Lennart Stavenius, 54, och Eva Lena Birgitta Stavenius, 48, från Vaxholm, har köpt huset på adressen Vintergatan 19 i Funäsdalen av säljaren Per och Barbro Lindberger. Köpesumman blev 1....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:02

2 000 000 kronor för hus i Järpen

Försäljningen av huset på adressen Granitstigen 7 i Järpen är nu klar. Nya ägare blir Angel Kalmar Aydin Haressi, 32, och Anna Linnéa Kånåhols, 33, som köper fastigheten av Lars Börje Lennart Mårt....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:02

Nya ägare till fastigheten på Vemdalsskalet Terrassvägen 23 i Vemdalen

Anna Sofie och Sven Petter Boström, 33 och 38 år, från Sundsvall, har tagit över fastigheten på Vemdalsskalet Terrassvägen 23 i Vemdalen från Leffes Fastigheter i Sälen AB. Ägarbytet blev klart i ....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:02

750 000 kronor för 80-talshus i Hammerdal

Försäljningen av huset på Grenås 545 i Hammerdal är nu klar. Nya ägare blir Agneta Kristina och Ulf Fredrik Norberg, båda 51 år, från Skokloster, som köper fastigheten av Henry Ivan Gustav Åke Hax....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.