BT > Nyheter

Friday, 28 February, 19:06

BT - 13 aug 12 kl. 20:25

Polis avliden efter skottdrama vid högskola i USAFlera personer, bland dem poliser, har skadats vid skottlossning i närheten av ett amerikanskt universitetsområde på måndagen. Skytten har gripits, enligt de första rapporterna.
Skytten ska ha barrikaderat sig i ett hus i närheten av högskolan och skadat minst sex personer varav två poliser. En av de två poliserna som sköts har avlidit, rapporterar tv-kanalen KBTX och hänvisar till poliskällor. Flera skadade har förts till sjukhus.
Läs mer på BT
Läs mer om:
USA, KBTX, College Station, Texasdramat, CNN, KHOU, Texas, Houston, Station, Dallas, San Antonio

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polis, avlidenefter , skottdramavid , högskolai , USA
Nyhetskanalen - 13 aug 12 kl. 20:28

Två döda efter skottdrama vid högskola i Texas

Flera personer, bland dem poliser, har skadats vid skottlossning i närheten av ett collegeområde i Texas på måndagen. En polis ska vara död, rapporterar tv-kanalen KBTX. Uppgiften bekräftas inte av polisen, skriver dallasnews.

Nyhetskanalen - 13 aug 12 kl. 20:28

Tre döda efter skottdrama vid högskola i Texas

Tre personer, varav en var gärningsman och en polis är döda och ytterligare fyra personer är skadade efter en skottlossning i närheten av ett col- legeområde i Texas på måndagen. Det uppgav den lokala polisen under en presskonferens.Mannen, som är gripen, började skjuta när polisen kom till hans hus för att delge hans vräkning, skriver Dallas News.

Alingsås tidning - 28 aug 16 kl. 05:30

Michael trivs på folkhögskola

Sedan en tid tillbaka studerar 19-årige Michael Abraham från Eritrea på Hjälmareds folkhögskola. Målet med studierna har han klart för sig:
– Jag vill bli polis. Michael Abraham är en av totalt tre unga som går Folkhögskolespåret på Hjälmareds folkhögskola.

Nyhetsverket - 26 nov 13 kl. 16:25

Södertörns högskola ska utbilda poliser

Rikspolischef Bengt Svenson har idag fattat beslut om att förlägga polisprogrammet som en uppdragsutbildning vid Södertörns högskola. Rikspolisstyrelsen fick i december 2012 ett regeringsuppdrag att utveckla grundutbildningen till polis genom att bland annat förlägga polisprogrammet vid en högskola i eller nära Stockholmsregionen. Polishögskolan har berett ärendet.

Expressen - 22 jan 13 kl. 20:17

Skottdrama vid skola i USA - tre skadades

Två personer öppnade eld mot varandra på en högskola i Texas, skriver Reuters. En person har gripits efter skottdramat där tre skadades. ?

Kristianstadsbladet - 27 aug 14 kl. 11:16

Maj-Briht Bergström-Walan avliden


Sveriges första auktoriserade sexolog, Maj-Briht Bergström-Walan, är död. Hon avled i måndags i samband med sjukdom.Maj-Briht Bergström-Walan, som även var legitimerad psykolog och barnmorska, blev under 1960- och 70-talet tongivande inom den svenska sexualundervisningen.

BT - 27 aug 14 kl. 11:16

Maj-Briht Bergström-Walan avliden

Sveriges första auktoriserade sexolog, Maj-Briht Bergström-Walan, är död. Hon avled i måndags i samband med sjukdom. Maj-Briht Bergström-Walan, som även var legitimerad psykolog och barnmorska, blev under 1960- och 70-talet tongivande inom den svenska sexualundervisningen.

BT - 04 okt 13 kl. 06:12

Våldsam brand i folkhögskola i Malmö

En våldsam brand bröt tidigt i morse ut i Kvarnby folkhögskola, i utkanten av Malmö. Enligt SOS Alarm var byggnaden övertänd när polis och brandkår kom fram, men det ska inte ha funnits några människor i huset.- Vi fick in larmet klockan 04.

Kristianstadsbladet - 04 okt 13 kl. 06:10

Våldsam brand i folkhögskola i Malmö

En våldsam brand bröt tidigt i morse ut i Kvarnby folkhögskola, i utkanten av Malmö.
Enligt SOS Alarm var byggnaden övertänd när polis och brandkår kom fram, men det ska inte ha funnits några människor i huset. - Vi fick in larmet klockan 04.

Trelleborgs Allehanda - 28 feb 17 kl. 17:13

Polis-folkhögskola återkommer i Östra Grevie

Den förberedande polisutbildningen återkommer i höst på Östra Grevie folkhögskola. Syftet är bland annat att öka mångfalden i kåren..

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Lila och eldgul kaxighet hos Ojanen

Jakob Ojanen tilldelades 2019 det prestigefyllda konstnärsstipendiet från Åke Andréns stiftelse, och är nu aktuell med en utställning på Borås Konstmuseum som för sjätte året i rad ställer ut Andrénstipendiaten..

BT - 45 minuter sedan

TT-FLASH: Fler smittade av coronaviruset

Ytterligare fyra personer i Sverige har konstaterats smittade av det nya coronaviruset, bekräftar tre sjukvårdsregioner..

BT - 45 minuter sedan

Karlsson: Man vet inte om tävlingarna blir av

Världscupen i skidor har än så länge inte påverkats av coronavirusets spridning. Men det svenska landslaget följer utvecklingen noggrant – och utesluter inte att även längdåkningen kan få evenemang inställda inom en snar framtid..

BT - 1 timme sedan

Boråsliberaler lämnar politiken samtidigt – har gemensamma företag

De båda Boråsliberalerna Annika Persson och Lotta Preijde lämnar sina politiska uppdrag i bland annat Borås djurpark och Borås TME. – Vi kommer att lägga all vår tid på våra gemensamma bolag, säger Lotta Preijde..

BT - 1 timme sedan

Så drabbas idrotten av virusutbrottet

Coronaviruset slår allt hårdare mot olika idrottsevenemang runt om i världen. Här är en summering av hur sportvärlden berörs av virusutbrottet..

BT - 2 timmar sedan

”Välkommen” är en multihändelse om relationer

Regionteater Väst bjuder sin unga publik på ”Välkommen”, en föreställning om gemenskapens villkor. Den väcker många tankar om relationer och bemötande..

BT - 2 timmar sedan

ENKÄT: Är du rädd för att Coronaviruset eskalerar i Sverige?

Sverige har nu flera konstaterade fall av coronasmittade. Boråsarnas åsikter om en eventuell spridning av sjukdomen går isär. .

BT - 1 timme sedan

Darin på sommarturné

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.