BT > Nyheter

Saturday, 25 November, 02:47

BT - 13 aug 12 kl. 09:54

Ny storflundra fångad i Norge
Det fortsätter att fångas stora hälleflundror på de nordnorska fiskecamperna.
Senast i raden av lyckliga fångstmän är rutinerade Benny Sääf från Viskafors
som varit på Vaeröy och fångat en hälleflundra på 67kg.
Norgefångad havsfisk/
Hälleflundra
67000 g, 169 cm, tagen på jiggfiske vid Vaeröy av Benny Sääf, Viskafors.
Makrill
920 g, tagen på pilkfiske/häckla på västkusten av Fredrik Wenström, Borås.(kval.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Norge, Benny Sääf, Viskafors, Vaeröy, Fredrik Wenström, Storsjön, Zackarias Väyrynen, Bosjön, Norra Sämsjön, Skagern, David Tilly, Larsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny storflundra, fångadi , Norge

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Trump vill inte bli årets person

Donald Trump vill inte bli vald till årets person av tidskriften Time. USA:s president twittrar att tidskriften ringt och sagt att han "troligen" kommer att utnämnas till "Person of the year", precis som i fjol. Men då måste presidenten ställa upp på en intervju och på att bli fotograferad.

BT - 1 timme sedan

Brott: Greps för bett mot polis

En kvinna greps i Hedared, efter att ha bitit en polisman i handen. Händelsen klassas som våld mot tjänsteman. .

BT - 1 timme sedan

Missnöje ett år efter fredsavtalet

Ett år efter fredsavtalet med den colombianska regeringen är tongångarna inte längre så optimistiska hos Farc. Löften i avtalet har inte hållits, enligt ledaren.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Räddningstjänsten hjälpte häst i trubbel

En häst på en ridklubb i Karlskrona fastnade med mulen i gallret i en spilta. Till slut fick räddningstjänsten rycka ut för att klippa bort gallerstolparna med en hydraulisk sax, rapporterar SR P4 Blekinge.(TT).

BT - 1 timme sedan

Sjuhäradskonst är vinterns stora utställning på Vandalorum

God sjuhäradskonst, en konstsamling med bra principer - och en anknytning till Värnamo. Det får Vandalorum att visa Tore G Wärenstams konstsamling i vinter..

BT - 1 timme sedan

Ellen lever ett liv som filmskapare

Film har alltid varit ett stort intresse för Ellen Johansson. Efter att i tre år ha studerat och jobbat på TV i Australien är hon hemma igen. Tillbaka hemma med drömmar om en karriär som filmskapare.

BT - 3 timmar sedan

Klangdröm med stor repertoar

Nordiska Kammarensemblen ingår i Nordiska Kammarorkestern i Sundsvall. Formatet‚ både stråk- och blåskvintett jämte pianist, tillåter enorm repertoar. .

BT - 3 timmar sedan

Jordbävning i sydvästra Turkiet

Ett jordskalv med magnituden 5,1 har inträffat i sydvästra Turkiet. Epicentrum låg nära Mugla och på 6,3 kilometers djup, enligt seismologiska myndigheter i Turkiet. Det finns inga rapporter om skadade.

BT - 3 timmar sedan

Jemima får lämna "Idol"

Det är bara tre idoler kvar i tävlingen. Ikväll var det Jemima Hicintukas tur att lämna. - Jag känner mig nöjd med hela grejen.

BT - 4 timmar sedan

"Övergrepp inom polisen extra allvarligt"

De svenska myndigheterna inom rättsväsendet bjuder in fackföreningarna till samtal om hur man ska motverka sexuella trakasserier, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Anställda inom polisen väntas inom kort publicera ett upprop med berättelser om sexuella övergrepp och trakasserier.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.