BT > Nyheter

Sunday, 19 January, 15:16

BT - 01 aug 12 kl. 15:50

Misshandlade kvinna med sparkar - slog sedan ner man i trappuppgångEn man i 30-årsåldern gav sig först på en kvinna i hennes lägenhet och utdelade mängder med slag och sparkar.
När mannen sedan lämnade bostaden gav han sig på ett nytt offer i trappuppgången, som han slog i ansiktet och tog strypgrepp på. I samband med den misshandeln uttalade han även ett dödshot.
Kvinnan fick frakturer på revbenen, sårskador och blåmärken.
Mannen åtalas nu för misshandel, olaga hot och ringa narkotikabrott.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misshandlade, kvinnamed , sparkar, slogsedan , nerman i , trappuppgång
Sydöstran - 18 jul 18 kl. 12:46

Brott: Spottade och misshandlade kvinna - åtalas

Den 20-åriga kvinna som slog, sparkade och spottade en kvinna i ansiktet åtalas nu vid Blekinge tingsrätt..

DalaDemokraten - 01 jul 15 kl. 14:12

Misshandlade kvinna och slog sönder hennes dator

BT - 08 nov 18 kl. 05:33

Medan du sov: Man hotade kvinna och slog sönder rutor

Man hotade kvinna och slog sönder rutor..

BT - 17 jun 13 kl. 15:12

Misshandlade kvinna på halloweenfest

En 27-åring från Borås, men som nu bor i Malmö, döms till skyddstillsyn och samhällstjänst efter att ha misshandlat en kvinna på en fest i Borås. På en halloweenfest i Borås förra året träffade målsäganden en gråtande kvinna i trapphuset. Den gråtande kvinnan berättade för målsäganden att hon blivit slagen av sin pojkvän som också befann sig på festen.

Sydöstran - 25 nov 16 kl. 13:41

Misshandlade kvinna på Stortorget

56-åringen misshandlade en kvinna, mitt på Stortorget i Karlskrona, med både sparkar, slag, stryptag och knuffar. Nu åtalas mannen för misshandel och olaga hot..

Kristianstadsbladet - 04 sep 17 kl. 15:35

Man misshandlade kvinna med sparkar

En kvinna i 25-årsåldern utsattes för en grov misshandel i helgen. Kvinnan fick ta emot slag och sparkar mot kroppen när hon låg ner..

SmålandsPosten - 13 jan 15 kl. 06:40

21-åring misshandlade kvinna i 40-årsåldern

Inatt blev en kvinna i 40-årsåldern misshandlad av en 21-årig man i Växjö. Det var vid tvåtiden inatt som en person blev vittne till när en 21-årig man slog en kvinna i 40-årsåldern. Misshandeln ägde rum på en central adress i Växjö och polis tillkallades till platsen.

GT - 31 dec 15 kl. 10:09

Misshandlade kvinna – tvingades in i bil

En man misshandlade en kvinna och försökte tvinga in henne i en bil. När ett vittne ingrep så slog mannen även vittnet innan han körde över personen med sin bil. – Mannen är nu misstänkt för två fall av misshandel, olaga tvång och avvikande från trafikolycksplats, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i Region Väst..

Västerbottens Folkblad - 25 okt 11 kl. 12:26

Kvinna misshandlade kvinna

UMEÅ Krogbesöket i centrala Umeå slutade med att en kvinna slog en annan kvinna i ansiktet. Händelsen inträffade i mitten av augusti på restaurang OLearys. Nu åtalas den 23-åriga kvinnan misstänkt för att ha utdelat knytnävsslaget.

BT - 27 apr 11 kl. 11:03

Misshandlade kvinna inför barnen

En 35-årig man från Svenljunga åtalas för misshandel mot en kvinna inför hennes tre barn. Det var den 18 mars som mannen orskakade en kvinna smärta och blånader genom att knuffa in henne i en vägg så att hon slog i huvudet, samt genom att utdela slag mot hennes ansikte och kropp. Misshandeln skedde i mannens hem inför kvinnans tre barn.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

500 år sedan slaget på Åsunden skrev ny svensk historia

Denna morgon för exakt 500 år sedan, 19 januari 1520, rådde här djupaste vinter. På Åsundens is skulle strax det stora slaget mellan många tusental svenska och danska soldater stå, Sten Sture den yngre såras dödligt och den svenska historien ta sin särskilda riktning mot nutiden..

BT - 15 minuter sedan

”Gustav Vasa hade inte blivit kung om Sten Sture vunnit slaget på Åsunden”

Det är inte lätt att tänka sig ett Sverige utan Gustav Vasa. Men sannolikt hade denne inte kommit till makten om Sten Sture den yngre vunnit slaget på Åsundens is. Bakom den bedömningen står historieprofessor Dick Harrison vid Lunds Universitet, expert på medeltidens historia..

BT - 15 minuter sedan

Nya öppettider på förskola och fritids: ”Har varit lite för generösa”

Öppettiderna på förskola och fritids i Borås ses över. För föräldrar som i dag lämnar före klockan 6 eller hämtar efter klockan 18 kan det innebära förändringar..

BT - 1 timme sedan

Sångnummer bäst i Mölndalsrevyn

Anrika Mölndalsrevyn behåller sin status med många och mycket bra sångnummer i ”Skrattehöjning” tycker Kjellåke Dahlin..

BT - 1 timme sedan

Larm om trafikolycka på väg 180

Räddningstjänsten har larmats om en trafikolycka med flera fordon. .

BT - 3 timmar sedan

JUST NU: ”Det är extremt halt” - polisen manar till lugn i trafiken

Strax efter klockan tio på söndagen skedde tre olyckor inom loppet av bara några minuter. – Patrullerna har rapporterat att det är extremt halt, så det gäller att det lugnt, säger Joakim Danz, stationsbefäl på polisen i Borås. .

BT - 4 timmar sedan

Trafikolycka R40 mot Göteborg - bil hamnade på taket

Räddningstjänsten har larmats till en singelolycka på R40 mellan Nabbamotet (82) till Viaredsmotet (83). Ett körfält hålls öppet. .

BT - 4 timmar sedan

Lagergren tillbaka i EM – men Nielsen saknas

Jesper Nielsen stoppas av en axelskada, men Albin Lagergren är tillbaka i EM-truppen. Högernian spelar därmed i handbollsherrarnas måstematch mot Norge i kväll..

BT - 4 timmar sedan

Många döda i tjeckisk brand

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.