Kristianstadsbladet > Nyheter

Thursday, 22 March, 00:55

Kristianstadsbladet - 20 jul 12 kl. 14:50

Tre års fängelse för knivdramat på ÖsterängPappan försökte hålla bort andra personer som försökte ingripa medan sonen högg 20-åringen med kniv. Båda insåg att 20-åringen kunde dö av sina skador. Därför dömde Kristianstads tingsrätt den 19-årige sonen för dråpförsök och pappan för medhjälp.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Österäng, WallinDen, Österänggymnasiet, Kristianstads, Ulf Ahlström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, års, fängelseför , knivdramat, Österäng
Skånskan - 01 apr 16 kl. 14:54

Tre års fängelse för brutalt människorov

Malmö När gärningsmännen tvingade ned honom i bakluckan och hotade att dumpa honom i Bokskogen, trodde han att han skulle bli avrättad.
Två män, 23 och 24 år, döms nu till 2,5 och tre års fängelse.Offret var flyktigt bekant med gärningsmännen från skoltiden på Hermodsdal.

BT - 28 sep 12 kl. 11:24

Tre års fängelse för brutalt kniv- överfall på midsommarafton i Kinna

De två kompanjonerna blev osams över en saftmaskin. Då gick den 55-årige mannen till attack och knivhögg offret elva gånger. Nu döms han till tre års fängelse.

Trelleborgs Allehanda - 24 jan 13 kl. 14:23

Straff för våldtäkt - tre års fängelse

Den 20-årige trelleborgaren tvingade en ung kvinna till olika sexuella handlingar. Mellan övergreppen hotade han henne med kniv. Händelsen ägde rum i november och nu har mannen dömts av Ystads tingsrätt till tre års fängelse.

Kristianstadsbladet - 29 nov 13 kl. 16:36

Tre års fängelse för våldtäkt och kränkning

Kvinnan hotades, misshandlades och våldtogs. Nu döms en 24-åring man till tre års fängelse för våldtäkt, grov kvinnofridskränkning och olaga hot. Han ska dessutom betala 200 000 kronor i skadestånd till kvinnan.

SmålandsPosten - 30 dec 14 kl. 07:21

Tre års fängelse för våldtäkt mot barn

Tre års fängelse. Det blev straffet för den 39-årige mannen, bosatt i Uppvidinge kommun, som förgrep sig sexuellt på en flicka.
39-åringen sa till flickan att det skulle vara en hemlighet och utlovade godis och pengar.

Västerbottens Folkblad - 09 nov 15 kl. 15:28

Tre års fängelse för våldtäkt

Hovrätten fastställer domen mot en 33-årig man. Han döms till tre års fängelse för våldtäkt på en kvinna. Händelserna inträffade i en ort i Skellefteåtrakten.

Skånskan - 12 feb 16 kl. 14:00

Tre års fängelse för knark på postorder

ESLÖV Från sin lägenhet i Eslöv sålde 25-åringen amfetamin och ecstacy till kunder i hela landet.
Men med hjälp av swish-transaktioner, hemlig avlyssning och avslöjande textmeddelanden kunde polisen sätta dit honom.Det var sommaren 2015 som polisen fattade intresse för 25-åringen och satte in en omfattande spaning mot honom.

Skånskan - 11 apr 16 kl. 13:25

Skulle ta sitt liv – får tre års fängelse

Malmö Kvinnan tänkte ta sitt liv, och tände därför eld på sin lägenhet, belägen längst ner i ett flerbostadshus. Mordbrand, menar tingsrätten och dömer henne till tre års fängelse.Det var på kvällen den 1 januari i år, som kvinnan tände ett antal gravljus i sin lägenhet.

Nyheter 24 - 01 jul 12 kl. 16:49

Straffet för stulen uppkoppling: Tre års fängelse


Bostonbon dömdes till fängelse efter att han hjälpt folk att få gratis internet: "Drivs av en önskan att straffa internetleverantörer". BOSTON. Samtidigt som internetleverantörer vill göra profit försöker hackare få gratis tillgång till internet.

Expressen - 15 jul 13 kl. 11:26

Tre års fängelse för mordbranden i Åkarp

Två män ska ha bakbundit 36-åringens händer innan de satte eld på hans hus i Åkarp. Men tingrätten köpte inte mannens historia och dömde honom till fem års fängelse för mordbrand. Under måndagsförmiddagen föll domen i hovrätten ?

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Stark bekännelse om kroppens vikt

Roxane Gays memoarbok ”Hunger” är ett vittnesmål om fetma, övergrepp och det livslånga arbetet med att hantera ett trauma. Recensenten Naima Chahboun har läst en queerfeministisk kroppshistoria som förenar bekännelse med samhällskritik..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ännu ett av Whites ansikten

Hallå, är det någon som vet vad Jack White håller på med? Efter att ha lyssnat på "Boarding house reach" har jag inte en aning nämligen. Nåt är det – och det låter psykotiskt..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Krönika: Redan ett givet val på årets topplista

Småstäder och öppna landskap rusar förbi. Courtney Marie Andrews fångar bilderna av ett Amerika som inser att den stora drömmen bara var en romantisering..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Hon vet hur din världsbild kan ändras

Hon har jobbat i fängelser och häkten, med utvecklingsstörda och på äldreboende. Alltid med en bok i handen. Biträdande bibliotekschefen Mona Haglund menar att få saker ändrar ens världsbild som just skönlitteratur.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Grannar ifrågasätter OK för Nosabygården

Med endast två boende på Nosabygården anser räddningstjänsten att fastighetsägaren inte behöver göra fler åtgärder. Men grannar ifrågasätter beslutet..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Byggföretag riskerar företagsbot för eternit

Ett byggföretag i Östra Göinge har tillhandahållit eternitplattor för restaurering under många år. Nu kräver åklagaren att företaget ska åläggas en företagsbot på 50 000 kronor..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Höghuset i Knislinge dröjer ytterligare – men snart sätts spaden i marken

Byggstarten för sexvåningshuset i Knislinge rycker allt närmare. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Musikshow för att locka nya elever

Musikskolan har i veckan varit ute på sin sedvanliga turné för att locka nya elever. Under torsdagen avslutas turnén med att Prästavångsskolan i Broby får besök..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Prästavångsskolan ändras om – får större lokaler

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kommunen stöttar Sibbhults IF med 1,25 miljoner kronor: ”Väldigt skönt”

Sibbhults IF jagar vidare på miljonerna för den nya mötesplatsen. Samtidigt ska nu ett samverkansavtal tecknas med kommunen. Det betyder att föreningen får 1,25 miljoner kronor under en tioårsperiod av kommunen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.