YLE > Finland

Friday, 20 July, 12:53

YLE - 19 jul 12 kl. 04:34

Nokia väntas presentera dåliga siffrorTelefontillverkaren Nokia kommer i dag klockan 13.00 att presentera sitt resultat för årets andra kvartal. Dåliga siffror är att vänta. I juni kunde Nokia för andra gången i år varna om en forsatt nedgång och läget ser fortsättningsvis dåligt ut. Enligt analytiker Mikael Rautanen vid Inderes ska man inte vänta sig något som helst positivt i resultatet.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nokia, Mikael Rautanen, Inderes, Nokias, Nokias Lumia, Lumia, Windows Phone, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nokia, väntas, presentera, dåliga, siffror
YLE - 27 apr 17 kl. 04:04

Hälsoteknologin växer stadigt - storföretag såsom Nokia satsar också

Digital hälsa blir allt mer närvarande i hemmen och på arbetsplatserna. Det kan handla om allt från smarta vågar till hälsoappar och aktivitetsarmband. Flera av dem utvecklas av finländska aktörer.

YLE - 27 apr 17 kl. 04:04

Nokia vill hjälpa företag att mäta anställdas aktivitet - hälsoteknik blir vanligare

Digital hälsa blir allt mer närvarande i hemmen och på arbetsplatserna. Det kan handla om allt från smarta vågar till hälsoappar och aktivitetsarmband. Flera av dem utvecklas av finländska aktörer.

HBL - 23 jan 14 kl. 07:00

Nokia presenterar resultat och utdelning

Nokia kommer i dag klockan 13 att berätta hur det klarade sig under det sista kvartalet i fjol. Bolaget väntas även komma med förslag om utdelning för fjolårets resultat.
Förra våren betalade Nokia inte ut någon utdelning på grund av sitt dåliga resultat.

Cornucopia - 23 sep 14 kl. 13:02

SEB: Ekonomisk inbromsning och lågkonjunktur väntas

SEB har uppdaterat sin GLEI-analys, Global Leading Indicator, publicerad i deras rapport Nordic Equity Macro Model September 2014, och menar att kontraktionen fortsätter och att OECD-ländernas ekonomier går in i negativt område och lågkonjunktur efter årsskiftet. Man rekommenderar dock inte att gå ur aktiemarknaderna.

GLEI-indikatorn är utarbetad för att prognosticera OECD:s ledande indikator, OECD CLI, med sex månader.

YLE - 27 apr 17 kl. 04:04

Hälsoteknologibranschen växer stadigt - storföretag satsar också

Digital hälsa blir allt mer närvarande i hemmen och på arbetsplatserna. Det kan handla om allt från smarta vågar till hälsoappar och aktivitetsarmband. Flera av dem utvecklas av finländska aktörer.

HBL - 25 jul 12 kl. 15:03

Apples uppsving har avtagit

Elektronikjätten Apples kraftiga uppgång verkar jämna ut sig. Både bolagets resultat och försäljningen av smarttelefoner sjönk tydligt jämfört med början av året.Det gick sämre för Iphone-telefonerna än väntat.

Dagensanalys.se - 01 jun 17 kl. 13:01

Olle F. förklarar: Så upplevde vi medieutvecklingen

År 1996 var Ines Uusmann (s) kommunikationsminister i Sverige. Det var hon som kallade internet för en fluga. Aldrig har en politiker före president Trump haft så fel.

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Bilist kvaddade flera bilar och körde sönder ett biltak i Karis

Sju bilar fick skador då en bilist körde av Kroggårdsvägen i Karis på fredagen (20.7). Bilen kolliderade med parkerade bilar och ett biltak rasade samman till följd av smällen..

YLE - 2 timmar sedan

Skogsbranden i Pyhäranta äntligen under kontroll - men evakuerade får ännu inte återvända meddelar myndigheterna

Lite före klockan 13 på fredagen meddelade räddningsverket att branden är för tillfället under kontroll, men släckningsarbetet pågår fortfarande. Människor i Pyhäranta har tydligen trott på rykten eller på felaktiga uppgifter i sociala media om att det skulle vara säkert att återvända..

YLE - 1 timme sedan

Kommentar: Champagnen var dyr och kall men de politiska utspelen ljumma i Björneborg – var det någon som noterade Suomiareena?

För arrangörerna och partierna gäller det nu att fundera på varför någon ska orka besöka Björneborg eller följa diskussionerna under den bästa semesterveckan i juli, skriver Svenska Yles politiska reporter Magnus Swanljung efter en vecka på Suomiareena..

YLE - 2 timmar sedan

Evakuerade har smugit tillbaka till sina hus - polisen ryter till

Människor i Pyhäranta har tydligen trott på rykten eller på felaktiga uppgifter i sociala media om att det skulle vara säkert att återvända. Branden är fortfarande inte släckt, och det finns risk för att den blossar upp igen..

YLE - 3 timmar sedan

Naturresursinstitutet: Vi går mot den minsta spannmålsskörden sedan millennieskiftet

Spannmålsskörden ser ut att bli klart mindre i år än normalt, eventuellt den minsta på nästan 20 år, uppger Naturresursinstitutet..

YLE - 14 timmar sedan

Trots ihärdig vattenbombning vägrar elden släppa taget om Pyhäranta – branden väcker stor oro bland byborna

150 brandmän från fem räddningsverk fortsätter att kämpa mot branden i den gassande solen. Den snabba spridningen väcker oro i det lilla samhället..

YLE - 4 timmar sedan

Pop att sortera plast men kärlen i Västnyland blir knappast fler

Det är svårt att få insamlingskärl för förpackningsplast till mindre orter. Många små kommuner och byar växer med flera tusen invånare sommartid men inte ens då räcker invånarantalet till..

YLE - 5 timmar sedan

Telia köper Bonniers tv-verksamhet - blir ägare till MTV i Finland

Telekommunikationsbolaget Telia Company köper mediebolaget Bonniers tv-verksamhet. I och med affären övergår MTV i Telias ägo, liksom också svenska TV4 och musikkalalen CMore..

YLE - 6 timmar sedan

Våldsbrotten minskar i huvudstadsregionen - men på vår karta kan du se i vilka stadsdelar de ändå ökat

På vår interaktiva karta kan du se hur läget förändrats i olika stadsdelar i Helsingfors, Esbo, Vanda och Grankulla. I Vanda och Helsingfors har det absoluta antalet våldsbrott minskat under de senaste åren, medan de har ökat i Esbo..

YLE - 6 timmar sedan

Skogsbranden i Pyhäranta: Brandmännen fokuserar på pyrande brandhärdar

Släckningsarbetet efter den omfattande skogsbranden i Pyhäranta har pågått hela natten och väntas fortsätta över helgen. Nu försöker brandmännen få bukt med pyrande brandhärdar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.