YLE > Finland

Wednesday, 22 November, 08:32

YLE - 19 jul 12 kl. 04:34

Nokia väntas presentera dåliga siffrorTelefontillverkaren Nokia kommer i dag klockan 13.00 att presentera sitt resultat för årets andra kvartal. Dåliga siffror är att vänta. I juni kunde Nokia för andra gången i år varna om en forsatt nedgång och läget ser fortsättningsvis dåligt ut. Enligt analytiker Mikael Rautanen vid Inderes ska man inte vänta sig något som helst positivt i resultatet.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nokia, Mikael Rautanen, Inderes, Nokias, Nokias Lumia, Lumia, Windows Phone, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nokia, väntas, presentera, dåliga, siffror
YLE - 27 apr 17 kl. 04:04

Hälsoteknologin växer stadigt - storföretag såsom Nokia satsar också

Digital hälsa blir allt mer närvarande i hemmen och på arbetsplatserna. Det kan handla om allt från smarta vågar till hälsoappar och aktivitetsarmband. Flera av dem utvecklas av finländska aktörer.

YLE - 27 apr 17 kl. 04:04

Nokia vill hjälpa företag att mäta anställdas aktivitet - hälsoteknik blir vanligare

Digital hälsa blir allt mer närvarande i hemmen och på arbetsplatserna. Det kan handla om allt från smarta vågar till hälsoappar och aktivitetsarmband. Flera av dem utvecklas av finländska aktörer.

HBL - 23 jan 14 kl. 07:00

Nokia presenterar resultat och utdelning

Nokia kommer i dag klockan 13 att berätta hur det klarade sig under det sista kvartalet i fjol. Bolaget väntas även komma med förslag om utdelning för fjolårets resultat.
Förra våren betalade Nokia inte ut någon utdelning på grund av sitt dåliga resultat.

Cornucopia - 23 sep 14 kl. 13:02

SEB: Ekonomisk inbromsning och lågkonjunktur väntas

SEB har uppdaterat sin GLEI-analys, Global Leading Indicator, publicerad i deras rapport Nordic Equity Macro Model September 2014, och menar att kontraktionen fortsätter och att OECD-ländernas ekonomier går in i negativt område och lågkonjunktur efter årsskiftet. Man rekommenderar dock inte att gå ur aktiemarknaderna.

GLEI-indikatorn är utarbetad för att prognosticera OECD:s ledande indikator, OECD CLI, med sex månader.

YLE - 27 apr 17 kl. 04:04

Hälsoteknologibranschen växer stadigt - storföretag satsar också

Digital hälsa blir allt mer närvarande i hemmen och på arbetsplatserna. Det kan handla om allt från smarta vågar till hälsoappar och aktivitetsarmband. Flera av dem utvecklas av finländska aktörer.

HBL - 25 jul 12 kl. 15:03

Apples uppsving har avtagit

Elektronikjätten Apples kraftiga uppgång verkar jämna ut sig. Både bolagets resultat och försäljningen av smarttelefoner sjönk tydligt jämfört med början av året.Det gick sämre för Iphone-telefonerna än väntat.

Dagensanalys.se - 01 jun 17 kl. 13:01

Olle F. förklarar: Så upplevde vi medieutvecklingen

År 1996 var Ines Uusmann (s) kommunikationsminister i Sverige. Det var hon som kallade internet för en fluga. Aldrig har en politiker före president Trump haft så fel.

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Skolutredning: Inbesparingarna har lett till att ojämlikheten mellan barn ökar i regionerna

På vissa orter går barnen miste om lektioner som motsvarar ett halvårs utbildning, visar en färsk utredning. Det handlar om en orättvis utveckling, anser Finlands svenska lärarförbunds ordförande Christer Holmlund..

YLE - 30 minuter sedan

Uutissuomalainen: Snart får du ut mediciner med e-recept också i Estland

Från och med sommaren 2018 kommer finländarnas elektroniska recept att fungera även i Estland, rapporterar Uutissuomalainen. Sommaren 2019 ansluts också Sverige till samma receptsystem..

YLE - 1 timme sedan

Thomas Antas ska leda SLC Nyland: "Vi borde prata mer om psykisk ohälsa bland jordbrukare"

Svenska lantbruksproducenternas centralförbund (SLC) i Nyland valde under höstmötet på tisdagen Thomas Antas från Lappträsk till ordförande..

YLE - 45 minuter sedan

Stadsdirektör Ragnar Lundqvist: Raseborgs ekonomi på bättringsvägen

Raseborgs stadsdirektör Ragnar Lundqvist tror att stadens ekonomi håller på att stabiliseras..

YLE - 1 timme sedan

Två organisationer med samma förkortning kan skapa förvirring – "Folk ringer oss och bokar tid till läkare"

Om planerna som Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt (HNS) har på att slopa den svenska förkortningen och i stället använda egennamnet HUS på alla språk går i lås, finns det två organisationer i Helsingfors med samma förkortning..

YLE - 1 timme sedan

Läkarbrist stänger läkarmottagningen i Dalsbruk

Kimitoön har annonserat efter läkare under hösten två gånger, men har inte lyckats rekrytera någon efter den andra omgången. Inte heller hyresläkare har funnits att tillgå..

YLE - 3 timmar sedan

Morgonkollen: Putin håller möte om Syriens framtid, arméledaren Ratko Mladic får sin dom

President Vladimir Putin träffar sina kolleger från Turkiet och Iran för att diskutera kriget i Syrien, bosnienserbiske arméledaren Ratko Mladic får sin dom i dag och här hemma ska riksdagen rösta om tingsrätterna..

YLE - 3 timmar sedan

Skolmatsenkät i Pargas: Smaken är okej - konsistens och utseende får låga poäng

I Pargas har man utfört den första skolmatsenkäten sedan Arkea tog över kosthållet i september. Smaken fick få toppbetyg, men ändå fler positiva omdömen än negativa.

YLE - 3 timmar sedan

Dina sportkläder kan vara en miljöfara – innehåller silver som hamnar i vattendrag

Silver i nanostorlek används i allt fler konsumentprodukter trots att man vet väldigt lite om hurdan miljöpåverkan de här partiklarna har och hur de påverkar oss människor. Det oroar flera experter, som ändå samtidigt vill tona ned riskerna..

YLE - 3 timmar sedan

Sibbo delar ut halkskydd i år igen - Lovisa och Borgå har inte nappat på idén

Sibbo delar ut halkskydd i år igen. Personer som fyller sjuttio i år samt sjuttio år fyllda som inte tidigare fått halkskydd kan hämta ett par åt sig från och med den 4 december..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.