YLE > Finland

Sunday, 24 September, 05:06

YLE - 19 jul 12 kl. 04:34

Nokia väntas presentera dåliga siffrorTelefontillverkaren Nokia kommer i dag klockan 13.00 att presentera sitt resultat för årets andra kvartal. Dåliga siffror är att vänta. I juni kunde Nokia för andra gången i år varna om en forsatt nedgång och läget ser fortsättningsvis dåligt ut. Enligt analytiker Mikael Rautanen vid Inderes ska man inte vänta sig något som helst positivt i resultatet.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nokia, Mikael Rautanen, Inderes, Nokias, Nokias Lumia, Lumia, Windows Phone, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nokia, väntas, presentera, dåliga, siffror
YLE - 27 apr 17 kl. 04:04

Hälsoteknologin växer stadigt - storföretag såsom Nokia satsar också

Digital hälsa blir allt mer närvarande i hemmen och på arbetsplatserna. Det kan handla om allt från smarta vågar till hälsoappar och aktivitetsarmband. Flera av dem utvecklas av finländska aktörer.

YLE - 27 apr 17 kl. 04:04

Nokia vill hjälpa företag att mäta anställdas aktivitet - hälsoteknik blir vanligare

Digital hälsa blir allt mer närvarande i hemmen och på arbetsplatserna. Det kan handla om allt från smarta vågar till hälsoappar och aktivitetsarmband. Flera av dem utvecklas av finländska aktörer.

HBL - 23 jan 14 kl. 07:00

Nokia presenterar resultat och utdelning

Nokia kommer i dag klockan 13 att berätta hur det klarade sig under det sista kvartalet i fjol. Bolaget väntas även komma med förslag om utdelning för fjolårets resultat.
Förra våren betalade Nokia inte ut någon utdelning på grund av sitt dåliga resultat.

Cornucopia - 23 sep 14 kl. 13:02

SEB: Ekonomisk inbromsning och lågkonjunktur väntas

SEB har uppdaterat sin GLEI-analys, Global Leading Indicator, publicerad i deras rapport Nordic Equity Macro Model September 2014, och menar att kontraktionen fortsätter och att OECD-ländernas ekonomier går in i negativt område och lågkonjunktur efter årsskiftet. Man rekommenderar dock inte att gå ur aktiemarknaderna.

GLEI-indikatorn är utarbetad för att prognosticera OECD:s ledande indikator, OECD CLI, med sex månader.

YLE - 27 apr 17 kl. 04:04

Hälsoteknologibranschen växer stadigt - storföretag satsar också

Digital hälsa blir allt mer närvarande i hemmen och på arbetsplatserna. Det kan handla om allt från smarta vågar till hälsoappar och aktivitetsarmband. Flera av dem utvecklas av finländska aktörer.

HBL - 25 jul 12 kl. 15:03

Apples uppsving har avtagit

Elektronikjätten Apples kraftiga uppgång verkar jämna ut sig. Både bolagets resultat och försäljningen av smarttelefoner sjönk tydligt jämfört med början av året.Det gick sämre för Iphone-telefonerna än väntat.

Dagensanalys.se - 01 jun 17 kl. 13:01

Olle F. förklarar: Så upplevde vi medieutvecklingen

År 1996 var Ines Uusmann (s) kommunikationsminister i Sverige. Det var hon som kallade internet för en fluga. Aldrig har en politiker före president Trump haft så fel.

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 timmar sedan

Skräbböle skola invigd – skolan firade nybygget med öppet hus

Lördagen var för ovanlighetens skull en skoldag i en av Pargasskolorna. Klassrummen stod öppna och föräldrar och andra kunde titta in..

YLE - 13 timmar sedan

Kulturarv i 3D - Novia i Raseborg först med ny teknik

Yrkeshögskolan Novia dokumenterar äldre byggnader med nya metoder. Snappertuna kyrka skannades och filmades..

YLE - 16 timmar sedan

Nord Stream 2 ansökte om tillstånd av Finland

Bolaget bakom gasledningen Nord Stream 2 från Ryssland till Tyskland har lämnat in två ansökningar till de finska myndigheterna..

YLE - 16 timmar sedan

Barnmorskestuderande missnöjda med nedskärningarna: Vi får inte den undervisning vi behöver

Regeringens nedskärningspolitik syns i yrkeshögskolornas undervisning. Petra Zarbock och Katarina Söderström som studerar till barnmorskor säger att lektionerna har minskat varje år..

YLE - 16 timmar sedan

Nu är det klart - Huhtasaari Sannfinländarnas presidentkandidat

Laura Huhtasaari är Sannfinländarnas kandidat i presidentvalet i vinter. Hon fick inga motkandidater vid partifullmäktiges möte på lördagen..

YLE - 16 timmar sedan

Pekka Haavisto efterlyser register över lobbare - lovar publicera egna uppgifter nästa vecka

De grönas presidentkandidat Pekka Haavisto vill se ett register över lobbare i Finland. Han anser att uppgifter om möten mellan politiker och olika företag och samfund borde vara offentliga..

YLE - 19 timmar sedan

SDP:s Rinne: Det var konkurrenskraftsavtalet som sänkte oss

Det var en miss av SDP att godkänna konkurrenskraftsavtalet i fjol. Det medgav partiets ordförande Antti Rinne i Yles Morgonettan på lördagen..

YLE - 21 timmar sedan

Analys: Därför är det så svårt att enas om familjeledigheterna

Behovet av att reformera familjeledigheterna har redan länge påtalats av såväl experter som politiker. Varför är det så svårt att ändra på systemet? Vi förklarar!.

YLE - 22 timmar sedan

Fyra skadades i nattlig höghusbrand i Vasa

Räddningsverket fick larmet till Teirgatan lite efter klockan tre i morse. Branden fick sin början i en lägenhet i ett åttavåningshus och över hundra lägeneheter fick evakueras..

YLE - 22 timmar sedan

HS partimätning: SDP kör om De gröna

Helsingin Sanomats färska partimätning visar att Samlingspartiet fortfarande har det största stödet medan De gröna tappar en position. Därmed är SDP näst störst igen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.