SvD > Nyheter

Wednesday, 23 January, 07:13

Liknande nyheter

Taggar: Kulmen, väntas, inträffai , morgon
NSD - 09 jul 12 kl. 11:38

Översvämningar når kulmen i morgon

Klass 3-varningen för extremt höga flöden kvarstår, enligt SMHI, i Jönköping och Kalmar län. Regnvattnet har börjat rinna ut i större vattendrag. Kulmen väntas inträffa i morgon eller under onsdagen.

Sydsvenskan - 09 jul 12 kl. 16:40

Kulmen nås i morgon

Klass 3-varningen för extremt höga flöden kvarstår, enligt SMHI, i Jönköping och Kalmar län. Kulmen väntas inträffa i morgon eller under onsdagen. Även Tierp i Uppland har drabbats av översvämning..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Översvämning ännu inte nått kulmen

Läget har stabiliserats i delar av de översvämningsdrabbade områdena i Småland, men kulmen väntas inträffa först på tisdag eller onsdag.SMHI har utfärdat en klass 3-varning, som gäller för Emåns biflöde Brusaån och Silverån, förbi Mariannelund och ned till Hultsfred.Bakgrunden till översvämningarna är extremt kraftiga regn i nordöstra Småland som lett till kraftiga flöden i vattendragen.

BT - 09 jul 12 kl. 18:19

Skyfallens kulmen ännu inte nådd

Måndagen blev solig, men redan under tisdagen kan skyfallen vara tillbaka över Götaland. ? Vattnet stiger fortfarande och efter vad vi hört ska kulmen inte nås förrän i morgon, säger räddningsledare Bernt Westerström.

Nyhetskanalen - 08 jul 12 kl. 23:15

SMHI: Klass 3-varningen kvarstår

SMHI gick på söndagskvällen ut med en klass 3-varning för extremt höga flöden för Emåns biflöde Brusaån och Silverån. Klass 3-varningen kvarstår, men nu klättrar regnet längre upp i landet, till Dalarna och Gävleborgs län. Orsaken till de höga flödena beror på de extrema regnen i nordöstra Småland.

Nyhetskanalen - 08 jul 12 kl. 23:15

SMHI: Uppmanar till försiktighet

SMHI gick på söndagskvällen ut med en klass 3-varning för extremt höga flöden för Emåns biflöde Brusaån och Silverån. Klass 3-varningen kvarstår och kulmen beräknas inträffa i morgon eller under onsdagen.- På vissa ställen är det mycket vatten på vägarna, så vi uppmanar folk till försiktighet och att respektera avspärrningarna, säger insatschefen Andreas Enberg hos räddningstjänsten i Hultsfred..

Kristianstadsbladet - 05 dec 13 kl. 20:10

11000 strömlösa i Skåne

11 000 hushåll i Skåne var vid 20-tiden utan ström. Trelleborg är bland de värst drabbade med 1 000 hushåll.
– Det blåser väldigt mycket vid sydkusten, säger Jakob Holmström på EON:s pressjour.

YA - 05 dec 13 kl. 20:10

11000 strömlösa i Skåne

11 000 hushåll i Skåne var vid 20-tiden utan ström. Trelleborg är bland de värst drabbade med 1 000 hushåll.
– Det blåser väldigt mycket vid sydkusten, säger Jakob Holmström på EON:s pressjour.

BT - 19 aug 14 kl. 20:25

Mer regn väntas över Halland

Flera skolor och en vårdcentral i Getinge utanför Halmstad har tvingats stänga på grund av översvämningar. Och kulmen är ännu inte nådd. SMHI har utfärdat en klass 3-varning för området.

DN - 13 maj 18 kl. 20:01

Anstormning av sårade väntas till Gazasjukhus

Gazas största sjukhus har tvingats anstränga sina resurser till det yttersta för att klara anstormningen av skadade patienter i samband med protesterna inför ”Nakba”-dagen. I morgon väntas demonstrationerna nå sin kulmen och chefssjuksköterskan Muhammad al-Khudari bävar. Redan nu vårdas många skadade från de senaste sex veckornas oroligheter..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.