Nyheter 24 > Nyheter

Friday, 17 January, 15:09

Nyheter 24 - 09 jul 12 kl. 10:45

Almedalens "best of" - hissar och dissar
ALMEDALSVECKAN. Efter avslutad politikervecka i Almedalen är en lista på sin plats. Nyheter 24 hissar och dissar veckan som gick.  Mest överskattade:- Almedalsdrinken - den alkoholfria drinken som smakade ungefär som smurfarnas sarsaparillsaft, men ändå fick pris. Visbys festfixare och krogar serverar utmärkta alkoholfriadrinkar och på alla mingel fanns schyssta alkoholfria alternativ för oss som inte dricker - och som inte smakade kondenserad hallonsaft.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Almedalsveckan, Almedalen, Visby, Sahlin, Toblerone-Mona, Fokus, Olof Palme, QX, Stefan Löfvens, Lisbet Palme, Johansson, DHR, Visbys, Gotland, Prime, Båstad, Reinfeldt, Jan Björklunds, Björklund, Twitter, Wikileaks, HIV, RFSL, FI, Gudrun Schyman, Thomsgård, Robyns, DMAftonbladets, Karin Adelsköld, Adelskölds, Göran Hägglund, KD, Ullman, Wendt, Ulvskog, EU, Annie Lööf, Lööfs, Göran Persson, , Mer, Olof Palmes, KISS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Almedalens, bestof , hissaroch , dissar
LV - 10 aug 15 kl. 06:05

Hissar & Dissar

Det sägs att grönt är skönt - men Miljöpartiets senaste förslag får till och med ogräset att vissna. Något som däremot blomstrar är bilförsäljningen och nu väljer Bil Sweden att höja nybilsprognosen. Lamborghini storsatsar, vilket kommer att resultera i 500 nya arbetstillfällen samtidigt som Volkswagens mekaniker knappast kommer gå sysslolösa.

Nyheter 24 - 09 jul 12 kl. 10:06

Almedalen - "best of" hissar och dissar

  Efter avslutad politikervecka i Almedalen är en lista på sin plats. Nyheter 24 hissar och dissar veckan som gick.   Mest överskattade: Almedalsdrinken - den alkoholfria drinken som smakade ungefär som smurfarnas sarsaparillsaft, men ändå fick pris (http://www.

Trelleborgs Allehanda - 09 mar 18 kl. 20:00

Unga Melloexperter hissar och dissar årets finalister

Trelleborgs Allehanda lät en jury bestående av fem förskolebarn bedöma de tolv tävlingsbidragen som deltar i finalen av årets Melodifestival..

YLE - 05 nov 14 kl. 09:08

Kone bygger hissar i Australien

Hisstillverkaren Kone har fått en beställning på 25 hissar och rulltrappor till Melbourne i Australien. Hissarna ska till byggprojektet Collins Squares andratorn, meddelar Kone. Collins Square är ett av de största affärscentren som byggs i Australien just nu.

Dagensanalys.se - 21 mar 19 kl. 15:53

Ett av fyra företag dissar GDPR

Ett av fyra europeiska företag anser att GDPR påverkat verksamheten negativt. Samtidigt önskar företagen att de var mindre beroende av plattformar som Facebook och Instagram. I Adobe och Econsultancys årliga Digital Trends-rapport presenteras resultaten av en global undersökning som innefattar 12 000 yrkesverksamma inom IT och marknadsföring.

YLE - 04 feb 15 kl. 07:46

Hissar får problem när finländare väger mer

Finländarnas övervikt får ibland hissar att stanna mellan våningarna, skriver Yle Uutiset. EU:s hissdirektiv slår fast viktbegränsningar för hissar som de tryggt kan bära. Normalt är normvikten för en person 80 kg - och det betyder att en hiss avsedd för sex personer kan lastas med 480 kg.

Dagens PS - 26 nov 19 kl. 07:38

Di hissar aktie i fastighetsbolag

Dagens Industri rekommenderar teckning i hyresrättsfokuserade K-Fastigheter som har en lång lista med ankarinvesterare och få aktier över. Befintliga ägare, inklusive Erik Selin, säljer inte sina aktier utan i stället består erbjudandet av nytryckta aktier. Ankarinvesterare har tecknat för hälften vilket gör att det kvarstår aktier för 480 miljoner kronor att göra upp om.

Dagen - 06 jul 11 kl. 03:00

Almedalens budskap

Almedalsveckan pågår för fullt. Har någon missat det? Knappast.

YLE - 08 nov 12 kl. 13:35

Fler hissar behövs i högshusen i Vasa

Det behövs fler hissar i höghusen i Vasa. I Vasa finns omkring 900 trapphus som saknar hiss. Det byggs endast omkring tio hissar per år i Vasa.

Skånskan - 08 sep 19 kl. 06:00

Gamla hissar byts troligen ut först 2021

Kävlinge Hissarna på Kävlinge station behöver bytas. Lösningen är att Trafikverket tar över kommunens ansvaret, men åtgärden blir troligen inte av förrän 2021 då även andra tillgänglighetsanpassningar genomförs.Kävlinge station har tre hissar som ofta behöver servas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.