Nyheter 24 > Inrikes

Sunday, 21 April, 00:39

Nyheter 24 - 03 jul 12 kl. 15:26

Våldtäktsman frias - kvinnan var en man
Mannen frias för våldtäktsförsöket, rätten menar att våldtäkten aldrig hade gått att genomföra. Kvinnan visade sig nämligen vara en man. ÖREBRO. Den 61-årige mannen attackerade kvinnan utanför porten där hennes ex-pojkvän bodde. Han knuffade omkull henne och började misshandla henne brutalt.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Örebro, Dan Sjöstedt, NA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Våldtäktsman, frias, kvinnanvar en man
Barometern - 11 apr 19 kl. 17:09

Serievåldtäktsman frias helt - ”Kom fram nya uppgifter”

En dömd serievåldtäktsman, skriven i Kalmar kommun, frias för fyra nya grova våldtäkter på en tonårsflicka. Åklagaren valde att lägga ner åtalet. – Försvaret kom in med ny bevisning, säger åklagare Christine Chi..

Skånskan - 02 sep 18 kl. 20:45

Misstänkt våldtäktsman frias efter DNA-test

Den 38-årige mannen som anhölls under fredagen skäligen misstänkt för två fall av grov våldtäkt har släppts igen. Polisen har släppt både en film och en fantom- och kompositbild på den gärningsman som misstänks vara skyldig till två fall av grov våldtäkt i Malmö som skedde den 22 maj och den 2 juni tidigare i år . Efter tips från allmänheten kunde man i fredags gripa och anhålla en 38-årig man.

GöteborgsPosten - 27 dec 17 kl. 11:05

Dömd våldtäktsman frias för ny våldtäkt

Mannen i 20-årsåldern dömdes till fängelse i ett och ett halvt år för att ha våldtagit en ung kvinna i sin mammas bostad. Efter att han blivit villkorligt frigiven anmälde ytterligare en kvinna mannen för en våldtäkt. Nu frikänns mannen från den andra våldtäkten..

GöteborgsPosten - 27 dec 17 kl. 11:05

Dömd våldtäktsman frias från ny våldtäkt

Mannen i 20-årsåldern dömdes till fängelse i ett och ett halvt år för att ha våldtagit en ung kvinna i sin mammas bostad. Efter att han blivit villkorligt frigiven anmälde ytterligare en kvinna mannen för en våldtäkt. Nu frikänns mannen från den andra våldtäkten..

Nyheter 24 - 20 jun 12 kl. 15:39

Slog ihjäl femåriga dotterns våldtäktsman - frias


Både rätten och polisens utredning kom fram till att mannen hade rätt att använda dödligt våld för att skydda sin femåriga dotter. SHINER. Det var den 9 juni som den 23-årige pappan från Shiner i Texas möttes av sin värsta mardröm.

Expressen - 22 jul 16 kl. 07:09

Våldtäktsman lurades med hem – greps

En kvinna i 45-årsåldern lurade fick under natten en våldtäktsman gripen i Borås. Kvinnan ska ha fått med sig mannen hem – där hennes dotter kunde ringa polisen, rapporterar P4 Sjuhärad. – Kvinnan lurade honom att vänta i vardagsrummet.

Nyheter 24 - 03 sep 13 kl. 08:22

Våldtäktsman kan ha smittats med HIVFår besked på fredag

LIVERPOOL. En våldtäktsman fängslades under gårdagen för en brutal överfallsvåldtäkt på en kvinna.Strax innan rättens beslut fick han veta att kvinnan har HIV.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Du ses som en möjlig våldtäktsman – men jag har det värre

Jag har hört flera män säga att det är jobbigt att ses som en potentiell våldtäktsman. Att det inte känns så kul att gå bakom en kvinna som ökar stegen – eftersom man själv verkligen inte har i åtanke att försöka sig på något. Och visst kan jag förstå att det kändes trist för dig, som kanske är världens snällaste man, när jag började småspringa förra veckan bara för att du ökade takten bakom mig.

DalaDemokraten - 17 aug 15 kl. 07:49

Polisen jagar våldtäktsman – efterlyser vittnen

Befann ni er i Herrhagen- Slätta kring två på måndagsmorgonen? Såg ni någon annan i området? Hör av er till polisen, för alla iakttagelser kan vara värdefulla i jakt på en våldtäktsman.

DalaDemokraten - 22 apr 16 kl. 08:39

Misstänkt våldtäktsman blev hjälte - nu får han 129 000 av staten

Det var den 15 augusti som 19-åringen och en kamrat greps sedan en kvinna flytt från hans lägenhet och anmält att hon där blivit utsatt för en gruppvåldtäkt av flera män. Hon lyckades i ett obevakat ögonblick hoppa ut från ett fönster. Det ledde till att polisen kom att gripa åtta män som sedermera åtalades för grov våldtäkt mot kvinnan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.