Sydsvenskan > IT

Monday, 24 September, 07:22

Sydsvenskan - 28 jun 12 kl. 00:50

Inte säkert att drabbade ersättsKunder i SEB och Handelsbanken är bland dem som drabbats av det nya datavirus som kan tömma konton via internetbanken. Och det är inte självklart att bankerna ersätter pengar som försvunnit..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
SEB, Handelsbanken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inte säkertatt , drabbade, ersätts
Helsingborgs Dagblad - 24 mar 17 kl. 11:11

Gamla Roslundaskolan Galaxen rivs – oklart om den ersätts trots stort lokalbehov

Osäkert om byggnaden ersätts – trots stort behov av skollokaler..

YLE - 08 maj 15 kl. 16:28

Tåg ersätts med bussar

Banarbeten mellan Seinäjoki och Uleåborg orsakar förändringar i tågtrafiken. Tåg ersätts med bussar och vissa tåg ersätts inte alls. Det är främst trafiken på lördagar som påverkas.

YLE - 24 jun 14 kl. 08:18

Nämndordförande vill att Laura Räty ersätts så fort som möjligt

Social- och hälsovårdsverket i Helsingfors kan plötsligt komma att stå helt utan ledare. Verkschef Matti Toivola går i pension från oktober och biträdande stadsdirektören med ansvar för social- och hälsovårdsfrågor Laura Räty (Saml) blir minister och måste ersättas på något sätt. Ordföranden för social- och hälsovårdsnämnden Maija Anttila (SDP) säger att Räty borde få en ersättare rätt snart.

YA - 25 nov 13 kl. 14:49

Fårägare ersätts efter vargangrepp

Foto: Scanpix
Fyra fårägare ersätts för skador som vargens härjningar orsakat i augusti och september.
Det är länsstyrelsen som beviljat ersättning för tolv slagna tackor, sju lamm och en dödad bagge. Den första i raden av vargattacker i augusti skedde i Heinge natten mellan 5 och 6 augusti.

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 15:05

Man ersätts för felaktigt spärrat pass

En man från Växjö ersätts med 2247 kronor av Rikspolisstyrelsen. Orsaken är att polismyndigheten felaktigt spärrat hans pass. Det var i augusti fjol som Växjöbon skulle resa på semester utomlands.

Barometern - 18 jul 14 kl. 07:02

Nya tider när tåg ersätts av buss

Tidtabellerna ändras och tågen ersätts av bussar när tågspåren byts ut. Tågsträckan Hultsfred till Kalmar med Kustpilen ersätts av buss från och med i morgon, ­lördag. Då börjar ban­arbetet som kommer att pågå fram till och med den 7 augusti.

YLE - 04 nov 14 kl. 11:43

Tåg mellan Hangö och Karis ersätts med buss

Rälsbussen mellan Hangö och Karis ersätts med buss under tisdag (4.11) mitt på dagen fram till och med 16-tiden. Orsaken är att tidsgränsen för när rälsbussen ska in på service kom emot, enligt VR:s trafikcentral.

Kristianstadsbladet - 14 jul 13 kl. 21:27

Tåg ersätts med buss

Tågstoppet på sträckan Kristianstad- Hässleholm förlängs till klockan 09.00 i dag måndag.
Öresundstågen ersätts med bussar på sträckan och pågatågen ersätts mellan Vinslöv- Kristianstad.

BT - 02 dec 13 kl. 18:04

Markbo ersätts för lodjursattack

En lantbrukare i Mark får 10 000 kronor i ersättning, efter att fem lamm och en tacka dödades av ett lodjur i början av oktober. Ersättningen är 1 200 kronor för varje ungdjur, och 2 500 kronor för tackan. Lantbrukaren ersätts med 1?

Kristianstadsbladet - 05 dec 13 kl. 09:00

Bussar ersätts med väst

Foto: Tommy Svensson
Någonting ersätts med ingenting. Wanås Konst får nu hitta egna lösningar när busstrafiken försvinner, bland annat att gå längs landsvägen mellan Knislinge och Vanås.– På med reflexvästen, säger verksamhetschef Elisabeth Millqvist.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Bakgrund: Här är turerna i regeringskaoset

Snart två veckor har gått sedan riksdagsvalet – men vi vet fortfarande inte vem som ska styra Sverige. I stället fick vi en långdragen valbaksmälla med seg rösträkning, hemliga förhandlingar och en hård dragkamp mellan blocken. Har du hängt med i alla t.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Snart ökar tågtrafiken intill deras hus – oro för buller

Kommunen och Trafikverket är oeniga om hur omfattande bulleråtgärder som behövs.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Right Livelihood-priset tillkännages

Klockan 9 står det klart vilka som får årets Right Livelihood-pris. Priset ges till människor och organisationer som juryn anser är modiga, har visioner och föregår med gott exempel för att lösa orsakerna till världens problem. Den svenska stiftelse som.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Man anhållen för dråpförsök på vakter

En man i 40-årsåldern greps på söndagskvällen misstänkt på dråpförsök på två ordningsvakter i Stockholm. Vakterna skulle avvisa mannen från ett tunnelbanetåg kring 23.30 vid Fridhemsplans tunnelbanestation när han började misshandla vakterna så grovt at.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Några råd till 349 nyvalda.

Riksdagen kan göra en insats för ett mindre konfrontativt politisk klimat..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

"De som säger nej till en anstalt i Svedala har en del kvar att förklara."

Var ska de brottslingar som dömts placeras om det inte finns tillräckligt många fängelser, undrar Kriminalvårdens generaldirektör Nils Öberg..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Misstänkt mord i Kista

En person har gripits misstänkt för mord efter att en person har hittats död inomhus i Kista i norra Stockholm. – Vi kan i nuläget inte bekräfta om det är en man eller kvinna, säger Jenny Rydberg, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen. Larmet inkom st.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Släckte brand i garage

En mindre garagebyggnad på Långåkersvägen på Lorensborg stacks under natten mot måndagen i brand..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Woods på väg mot totalsegern i PGA-slutspelet

Tiger Woods är väldigt nära att ta hem Tour Championship. Desto mer överraskande är han nu även nära att ta hem hela PGA-slutspelet – då konkurrenterna strulat. Tiger Woods har efter 16 spelade hål gått på ett över par för dagen, vilket innebär totalt e.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Simone Blum – tyskan som knockade männen

Svensk ridsport hyllar debutanten Fredrik Jönsson. Vad ska då inte den tyska göra med Simone Blum? 29-åringen rev inte ett hinder och fattade knappt att VM-guldet var hennes.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.