YLE > Finland

Sunday, 23 February, 15:04

YLE - 27 jun 12 kl. 14:48

Tro på framtiden ännu för en vecka sedanPå FNsteel i Koverhar har arbetet med att förnya stålugnens masugn pågått frenetiskt under sommaren. De stora satsningarna gjorde att fabrikens anställda trodde på en framtid för industrin i Koverhar ännu för en vecka sedan.


Stora satsningar
Projektchef Kim Michelsson har ansvarat för renoveringen av stålugnens masugn i Koverhar och säger att det är mycket omfattande arbeten som har utförts vid fabriken. Masugnen har moderniserats för 42 miljoner euro, men mycket utrustning kring masugnen är ännu oinstallerad. Tack vare satsningarna i fabriken trodde Michelsson att framtiden för industrin skulle vara tryggad för en tid framöver.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
FNsteel, Koverhar, Projektchef Kim Michelsson, Michelsson, För Michelssons, Selenius, Winberg, FNsteels, Helsingforsregionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tro, framtiden, ännuför en , veckasedan
Nerikes Allehanda - 10 jan 14 kl. 21:12

Framtiden ännu oviss för Alexey

13-årige Alexey Prosvirnikov väntar fortfarande på besked om framtiden. Han vet ännu inte när hans utvisning ska verkställas..

YLE - 01 feb 17 kl. 05:36

Framtiden finns i Larsmo säger ungdomar

Framtiden finns i Larsmo, säger ungdomar. Bättre än så här kan man inte ha det, säger pensionärer i centrum. Och politikerna rekordinvesterar i mera service.

Skånskan - 10 apr 19 kl. 20:30

Ekenässkolans renovering skjuts upp – ännu en gång

eslöv Renoveringen av Ekenässkolan har skjutits på framtiden – ännu en gång.Redan 2012 konstaterade barn- och familjenämndens dåvarande ordförande Lena Emilsson (S) att skolan var att betrakta som ett renoveringsobjekt som borde renoveras ”så fort som möjligt”. Detta sedan dåvarande rektorn rutit ifrån om vad som beskrevs som många års eftersatt underhåll.

SvD - 11 maj 15 kl. 20:56

Jag vågar inte tro på ännu en medalj

För två år sedan i hemma-EM handlade det om stjärnorna. I VM är det laget som ska lyfta Sverige. Men Pia Sundhages ord om ”olika backfyror” och ”att frångå kontinuitet” känns inte direkt lugnande..

NT - 03 jan 14 kl. 09:01

Framtiden ännu oviss för Industrisemester

Upplev Norrköping har inte väckt frågan om gratisfestivalen Industrisemester ska bli av, trots att de slipper betala polisnotan..

UNT - 15 sep 14 kl. 10:27

Framtiden ännu oviss för Uppsalas kulturpolitik

I söndags tog en lång valrörelse slut..

UNT - 15 sep 14 kl. 18:00

Framtiden ännu oviss för Uppsalas kulturpolitik

I söndags tog en lång valrörelse slut..

Trelleborgs Allehanda - 26 okt 19 kl. 17:20

Framtiden ännu oviss efter ny TFF-förlust

Om det blir ytterligare en säsong i superettan för TFF kommer att avgöras i omgångens sista match. Detta efter att TFF förlorade hemma mot Jönköping med 3-2 under lördagen. En match som vid vinst hade inneburit nytt kontrakt i superettan.

YLE - 10 dec 14 kl. 04:55

Framtiden viktigare i politiken

Åk slalom mellan problemen. Dysterkvist är inget framtidskoncept. Det kunde vara några recept för Finland att klara vägen till framtiden.

Skånskan - 07 nov 15 kl. 14:00

”Jag har fått en stor trygghet av min tro”

Kultur och Nöje Hon har sålt miljontals skivor med Ace of Base men också haft tuffa ögonblick i livet. Både delarna delar Jenny Berggren med sig av när i kvällens avsnitt av Så mycket bättre. Framför allt vill hon förmedla sin tro om att Gud kan hela människor.

Fler nyheter från YLE

YLE - 5 timmar sedan

De flesta störningarna i Nordeas nät- och mobilbank över

Det förekom omfattande störningar i Nordeas tjänster i nätbanken och mibilbanken under söndagen. Nu går det igen att använda de flesta tjänster, meddelar Nordea..

YLE - 1 timme sedan

Industrifacket godkände medlingsbud - slut på stridsåtgärderna

Strejken inom den mekaniska skogsindustrin är över. Både Industrifacket och arbetsgivarförbundet Skogsindustrin godkänner ett medlingsbud från riksförlikningsmannen..

YLE - 1 timme sedan

De värsta farhågorna bekräftades inte för Västra Nyland och Östnyland - det blev inget stort tapp av prenumeranter och annonsörer

Beslutet att Västra Nyland och Östnyland skulle bli tvådagarstidningar fick en hel del kritik och farhågorna var många. Men konsekvenserna blev inte så allvarliga som vissa förutspådde..

YLE - 3 timmar sedan

Forskning visar: Särskilt unga kvinnor upplever utseendepress på grund av sociala medier

Nu finns det vetenskapliga bevis: Sociala medier orsakar utseendepress, särskilt hos unga kvinnor. Dessutom finns det en skillnad mellan plattformarna, på Instagram är utseendepressen högre än på Facebook - oavsett kön. Det visar en forskning gjord vid Åbo universitet..

YLE - 5 timmar sedan

Störningar i Nordeas nät- och mobilbank

Det förekommer störningar i Nordeas tjänster i nätbanken, och avbrott i en del tjänster i mobilbanken..

YLE - 5 timmar sedan

Räddningsverket i Egentliga Finland har varit sysselsatt under natten - över 200 uppdrag det senaste dygnet kopplat till det stormiga vädret

Egentliga Finlands räddningsverk har haft över 200 uppdrag kopplat till stormen det senaste dygnet. Situationen har ändå varit under kontroll och större olyckor har kunnat undvikas..

YLE - 7 timmar sedan

Stormvindarna mojnade under natten – fastlagssöndagen bjuder på uppehåll och sol

Helgens storm har blåst förbi och vädret ser ut att göra en helomvändning. Stormvindarna mojnade under natten till söndag, rapporterar meteorologiska institutet..

YLE - 7 timmar sedan

Gräshoppsfarmare i Karis tror på framtiden – insekterna borde förädlas vidare såsom havre och bondbönor

Många jordbrukare som för några år sedan satsade på insekter som ett proteinrikt livsmedel har varit tvungna att sluta på grund av dålig lönsamhet. I Mjölbolsta i Karis tror man ändå på framtiden..

YLE - 8 timmar sedan

Fuktigare klimat går hårt åt husen i Finland - "Vi har sett två år gamla stockhus som fått fuktskador"

I Norge räknar man med 15 procent dyrare fastighetsunderhåll på grund av högre luftfuktighet. I Finland ser det ut att gå åt samma håll..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.