Expressen > Nyheter

Sunday, 15 September, 18:29

Expressen - 21 jun 12 kl. 19:35

SAS-plan tvingades landa efter rök i kabinenEtt SAS-plan tvingades gå ned i Bangor på USA:s östkust tidigt i morse, svensk tid, efter rökutveckling i kabinen. Ingen person uppges ha skadats. ? Det var ingen brand, säger Malin Selander på SAS presstjänst..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SAS, Bangor, USA, Malin Selander

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SAS-plan, tvingades, landaefter , röki , kabinen
Expressen - 11 aug 14 kl. 02:48

Panik när SAS-plan tvingades landa

Ett SAS-plan på väg till Chicago tvingades landa på Island efter ett larm om en brand i landningsställen. - Det blev panik ombord, folk grät och tog fram sina mobiltelefoner för att ringa hem, säger en svensk passagerare ombord..

DN - 25 nov 17 kl. 12:28

SAS-plan tvingades landa efter fågelkrock

Ett SAS-plan på väg från Kalmar till Kanarieöarna tvingades landa på Kastrup i Köpenhamn efter att ha krockat med fåglar strax efter start, rapporterar lokala medier..

GöteborgsPosten - 17 aug 19 kl. 15:46

SAS-plan tvingades landa efter misstänkt läcka

Ett SAS-plan på väg till Nice i Frankrike tvingades landa i italienska Milano, rapporterar Ekstra Bladet..

DN - 07 jan 18 kl. 15:38

SAS-plan tvingades landa med punkterat hjul

Ett SAS-plan från Miami till Köpenhamn fick landa på Köpenhamns flygplats Kastrup med punkterat hjul, rapporterar danska kvällstidningen Ekstra Bladet..

SVT - 16 maj 14 kl. 11:43

SAS-plan tvingades landa efter fönsterspricka

Ett SAS-plan på väg från Milano till Oslo tvingades gå ner för landning i Frankfurt efter att en sprucken ruta upptäckts..

Expressen - 10 maj 15 kl. 14:51

SAS-plan tvingades landa i Skottland

Ett SAS-plan har oväntat landat på Aberdeens internationella flygplats i Skottland efter nödmeddelande i cockpit. Planet lyfte från Dublin klockan 12.45 och var på väg mot Oslo.

Expressen - 12 okt 15 kl. 22:17

SAS-plan tvingades landa efter elfel

Ett SAS-plan på väg till USA fick vända om och landade på Grönland.Planet töms just nu vid flygplatsen.Enligt passageraren Anneli Alanko är skälet ett larm om ett elfel..

Expressen - 14 jul 16 kl. 16:47

SAS-plan tvingades avbryta sin flygning

Ett SAS-plan tvingades under torsdagen avbryta flygningen och i stället landa i Novosibirsk i Ryssland. Anledningen var att kabintrycket föll i planet. – När indikationerna om att kabintrycket faller gör piloten en kontrollerad sänkning och går ned på en lägre höjd, säger Karin Nyman, kommunikationsdirektör vid SAS..

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 16 kl. 15:07

Sas-plan tvingades landa på Kastrup efter tekniskt fel

Ett Sas-flyg mellan Oslo och New York tvingades vända och landa i Köpenhamn..

Sydsvenskan - 09 jul 16 kl. 15:07

Sas-plan tvingades landa på Kastrup efter tekniskt fel

Ett Sas-flyg mellan Oslo och New York tvingades vända och landa i Köpenhamn..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Attackerna mot Saudiarabien kan trappa upp farlig konflikt

Drönarattackerna i Saudiarabien kan ha slagit ut hälften av landets oljeproduktion och medan det är oklart vem som ligger bakom riskerar konflikten i området att trappas upp.– Det viktiga är att det ses som en eskalation av USA. Och om Iran nu skulle ligga bakom är frågan vad som är syftet med den här eskalationen, säger Rouzbeh Parsi, programchef för Mellanösternprogrammet vid UI..

Expressen - 10 minuter sedan

Stormen slet sönder vikingamarknaden

När Camilla Stark och medlemmar i fornföreningen Gudahagen tidigt i morse tittade ut på marknadsplatsen stod en sak klar. Stormvindarna var för kraftiga. Tält slets sönder och ting flög– Vi beslöt att ställa in.

Expressen - 30 minuter sedan

Ndellas mamma: Hon pratade inte om mannen

Ndella Jack sköts medan hon pratade i telefon med sin vän. Men skotten var inte ämnade för Ndella, enligt polisens teori. Måltavlan var hennes 33-årige make, som nu lever gömd.

Expressen - 1 timme sedan

Flera bilar i krock på E18

Flera bilar ska ha krockat på E18 i höjd med Arboga på söndagseftermiddagen.– Det är två till tre bilar som har krockat där, säger Tomas Bertzel, RLC-befäl vid polisen i region Mitt..

Expressen - 1 timme sedan

Stor polisinsats efter larm om beväpnat gäng

Flera polispatruller har ryckt ut till en adress i Rannebergen, Göteborg.– Det är en ganska rejäl insats. Vi har åtminstone fem patruller på plats och en helikopter i luften, säger Andreas Odén, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Expressen - 1 timme sedan

Efter sprängdådet: Skadade studenten nyckel för polisen

Den 23-åriga studenten har opererats – och vårdas nu för allvarliga ansiktsskador efter sprängdådet i Lund.Vad hon såg sekunderna innan smällen kan bli avgörande för polisens jakt efter bombmännen.– Vilka har hon mött på vägen?

Expressen - 2 timmar sedan

Blåsten slet träd itu – Ulrikas häst skenade

De kraftiga vindarna som härjar i Sverige gör skogen till en farlig plats. – Vi såg hur ett träd klövs i mitten och föll. Hästarna blev skogstokiga och stack, säger Ulrika Oskarsson Garpenberg i Västervik, vars morgonritt med ponnyn Diwa blev en dramatisk upplevelse.

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna misshandlade pensionär på parkering

En kvinna i 70-årsåldern blev under söndagen misshandlad av en annan kvinna, skriver Skaraborgs Läns Tidning.Händelsen inträffade i Skövde på en parkering..

Expressen - 2 timmar sedan

Pensionärspar spelade på joker och vann 10 miljoner

Ett pensionärspar i Oskarshamn fick en minst sagt annorlunda söndag. De satsade 24 kronor på fyra Lottorader och 10 kronor på Joker. Precis som de gjort i många år.

Expressen - 2 timmar sedan

Väg avstängd efter krock

En olycka har inträffat på väg 11 i höjd med Nordanå utanför Malmö.Trafikpåverkan på platsen är stor i båda riktningar, enligt polisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.