Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 23 January, 09:13

Trelleborgs Allehanda - 11 jun 12 kl. 06:30

Olaglig telemast kan få nytt bygglovGunnar Jönssons son Leif Jönsson reagerar starkt när TA ringer upp och berättar att stadsbyggnadskontoret troligtvis kommer rekommendera samhällsbyggnadsnämnden att säga ja till ännu en bygglovsansökan från företaget 3GIS. Ansökan, som kom in för dryg ett år sedan gäller att få bygga en 3G-mast på den aktuella tomten i Simremarken. Men masten finns redan på plats sedan åtta år tillbaka, utan bygglov.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Nyberg Bara, Gunnar Jönssons, Lundkvist, Jönssons, Leif Jönsson, TA, 3GIS, Simremarken, Leif, Gunnar, Rune Rosengren, Anders Lundkvist, Leif Jönssons, Rosengren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Olaglig, telemastkan , , nytt, bygglov
Trelleborgs Allehanda - 23 apr 14 kl. 10:02

Fortsatt kamp för telemast

Arkivfoto: Tomas Nyberg
3GIS fortsätter att kämpa för att få behålla sin telemast i Simremarken, som kommunen kräver ska rivas. Ett av företagets argument är att Regeringsrätten kommit med nya domslut som talar för 3GIS sak.
Masten byggdes efter att 3GIS fått igenom ett överklagande av ett nekat bygglov.

YA - 10 nov 16 kl. 03:00

Nytt bakslag för motståndare till ny telemast

Länsstyrelsen avslår överklagandet mot den 42 meter höga telemast som planeras på en höjd väster om Brantevik..

Trelleborgs Allehanda - 07 okt 15 kl. 15:00

Omstridd telemast får bygglov på nytt

Nu får den omstridda telemasten i Simremarken, som stått utan bygglov sedan 2009, nytt bygglov..

SmålandsPosten - 23 okt 15 kl. 13:43

Tillstånd för ny telemast i Krokshult utanför Ryd

Telia får nytt tillstånd att bygga en 72 meter hög mast med två tillhörande teknikbodar i Krokshult utanför Ryd..

Sydöstran - 10 feb 11 kl. 03:00

Hamnföreningen i nytt blåsväder ?Det är omöjligt att ha koll på allt. Jag utgick som sagt från att de hade tillstånd och att det var bygglov för serveringslokal som de hade och inte enbart servicebyggnad.? Heléne Björklun

HÖRVIK Olaglig svartcamping och nu framgår det att hamnföreningen i Hörvik även under förra sommaren hyrt ut en lokal olagligt till en restaurangägare trots man saknade bygglov. Dessutom medverkade kommunalrådet Heléne Björklund till att ge restaurangen alkoholtillstånd trots att serveringen var olaglig..

HBL - 14 sep 13 kl. 10:00

"Fortums uppsägning är olaglig"?

Arbetarskyddsfullmäktige Erkki Lackström är förbittrad. Också han få gå när Fortum stänger kolkraftverket i Ingå, fast hans anställningsskydd som arbetarskyddsfullmäktige borde säkra fortsatt anställning.Enligt Erkki Lackströms uppfattning är uppsägningen av honom olaglig för att han innehar uppdraget som arbetarskyddsfullmäktige ?

SR - 23 jan 14 kl. 15:08

"NSA:s övervakning är olaglig"

Underrättelsemyndigheten NSA:s kontroll av amerikaners telefonsamtal är olaglig och borde upphöra. Det anser en statlig instans med uppgift att bevaka skyddet för privatlivet. Slutsatsen ger nytt bränsle åt debatten om övervakning av medborgare..

BT - 18 apr 11 kl. 13:29

Nytt försök upphandla vaccin

Landstingen har beslutat att göra ett nytt försök att gemensamt upphandla ett vaccin mot livmoderhalscancer. Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) hoppas att vaccineringen kan vara i gång i höst, men tror att det finns risk för förseningar.
En dom i kammarrätten tidigare i år slog fast att den första upphandlingen var olaglig.

SR - 18 apr 11 kl. 14:35

Nytt försök att upphandla vaccin

Landstingen ska göra ett nytt försök att gemensamt upphandla ett vaccin mot livmoderhalscancer. En dom i kammarrätten slog tidigare i år fast att den första upphandlingen var olaglig..

BT - 23 aug 11 kl. 16:36

Nytt hot på Saltemads camping - men asfaltläggare kan inte stoppas

Personal på Saltemads camping har åter hotats av en brittisk asfaltläggare, men trots upprepade hot kan de inte portförbjudas.
? Det vore olaglig diskriminering, säger campingföreståndaren Ulrica Back ?

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Polis: Utryckning efter larm från bank

Strax före klockan åtta på tisdagsmorgonen körde polispatruller till Swedbank i Höllviken sedan det kommit ett larm från banken. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En okänd person bröt sig in i ett garage i Svedala. I Torekov blev en butik av med kläder och en växelkassa, i samband med ett inbrott..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

TFF-värvningar som imponerar

På västfronten intet nytt är en känd roman som handlar om första världskriget. Under vintern har man kunnat sammanfatta TFF:s spelarjakt som på värvningsfronten intet nytt. Men så kom måndagen den 22 januari.

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

”Både Trelleborgshem och servicenämnden måste hjälpa till”

Kommunalrådet Torbjörn Karlsson (S) menar att både Trelleborgshem och servicenämnden måste vara med och skaffa fram bostäder åt nyanlända. Han vill också ta upp en diskussion om den framskjutna planeringen..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Nya bostäder kan försenas

Trelleborgshem kan få svårt att få fram de 95 bostäder per år som man planerar, eftersom kommunen flyttar fram planeringen av nya områden. Att dessutom ta fram ytterligare 60 nya bostäder för nyanlända under detta år är omöjligt, menar bolaget..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Dagens ros…

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Tänk på hur du använder dina ord

Ord! Detta uttryck mellan oss människor. .

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Sjukhuschefen blir en marionett

Jag blev oerhört glad när jag läste regiondirektören Alf Jönssons uttalande i Trelleborgs Allehanda om att vi äntligen skulle få en sjukhuschef till lasarettet i Trelleborg, men besvikelsen blir dessutom större när nu fakta kommit fram..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Inför gratis bussresor för pensionärer

Enligt information jag tagit del av åker invånare i Paris som är över 65 år buss gratis, om de har inkomst under 2 200 euro som motsvarar ungefär 21 000 svenska kronor, med början i juni..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Petersson backar upp Johansson

Från division fyra till allsvenskan. Dennis Petersson tar det stora steget, men inser samtidigt att det kanske inte blir så mycket speltid i högsta serien. – Allt kan ju hända, man ska inte säga för mycket.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.