DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 17:07

Liknande nyheter

Taggar: SKF, Morgan, Stanley, höjer, rekommendationen
DI - 29 jan 14 kl. 08:30

SKF: Morgan Stanley höjer riktkursen

Morgan Stanley höjer riktkursen för kullagertillverkaren SKF till 172 kronor, från tidigare 167 kronor. Rekommendationen är fortsatt jämvikt. Det framgår av en uppdatering från den 29 januari..

DI - 06 sep 13 kl. 08:13

SKF: Morgan Stanley höjer riktkurs

Morgan Stanley har höjt riktkursen för kullagertillverkaren SKF till 178 kronor, från tidigare 172 kronor. Rekommendationen är fortsatt jämvikt, enligt en uppdatering från den 5 september..

DI - 16 jul 14 kl. 09:32

Morgan Stanley höjer SKF

Morgan Stanley höjer riktkursen för kullagertillverkaren SKF till 172 kronor, från tidigare 166 kronor. Rekommendationen är fortsatt jämvikt. Det framgår av en färsk uppdatering..

DI - 17 jan 14 kl. 06:34

SKF: Morgan Stanley höjer till jämvikt

Morgan Stanleys analytiker höjer rekommendationen för kullagertillverkaren SKF:s aktie till jämvikt, från tidigare undervikt..

Affärsvärlden - 10 sep 15 kl. 09:06

Morgan Stanley höjer verkstadsbolag

Morgan Stanley höjer rekommendationen för SKF till övervikt från jämvikt..

Affärsvärlden - 15 jul 13 kl. 13:45

Morgan Stanley höjer MTG-rekommendation

Morgan Stanley höjer rekommendationen för MTG. Samtidigt höjs riktkursen..

DI - 20 aug 13 kl. 10:20

Atlas Copco: Morgan Stanley höjer riktkurs

Morgan Stanley höjer riktkursen för Atlas Copco till 176 kronor, från tidigare 163 kronor..

DI - 16 sep 13 kl. 07:25

Ericsson: Morgan Stanley höjer riktkursen

Morgan Stanley höjer riktkursen för Ericsson till 108 kronor, från tidigare 84 kronor. Rekommendationen är fortsatt övervikt..

DI - 17 sep 13 kl. 11:29

Swedbank: Morgan Stanley höjer riktkursen

Morgan Stanley höjer riktkursen för Swedbank till 175 kronor, från tidigare 165 kronor. Rekommendationen är fortsatt jämvikt. Det framgår av en uppdatering från den 16 september..

DI - 17 sep 13 kl. 11:29

Handelsbanken: Morgan Stanley höjer riktkursen

Morgan Stanley höjer riktkursen för Handelsbanken till 270 kronor, från tidigare 250 kronor. Rekommendationen är fortsatt undervikt. Det framgår av en uppdatering från den 16 september..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Pimco räknar med avtal mellan USA och Kina

Kapitalförvaltningsjätten Pimco bedömer att det kommer att bli ett avtal mellan USA och Kina i den så viktiga frågan om handel. .

DI - 15 minuter sedan

Pär Boman nöjd med sin vd-rekrytering: ”Hon utmanar gamla sanningar”

Handelsbanken får sin första kvinnliga vd och koncernchef när det interna toppnamnet Carina Åkerström efterträder avpolletterade Anders Bouvin. Enligt ordförande Pär Boman ligger bankens strategi fast. ”Men Carina Åkerström har genom hela sin karriär utmanat gamla sanningar”, säger styrelseordföranden i en intervju med Di..

DI - 30 minuter sedan

Hedin Bil fortsätter att växa i Belgien

Hedin Bil har tillträtt Star Repair, en mindre lack- och plåtverkstad i anslutning till Hedin Bils befintliga anläggning i Lier, Belgien..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Dollarn tappar mot euron när USA håller helgstängt

Räntorna i euroområdets kärna visade små förändringar medan periferin sjönk. Dollarn stärktes något mot yenen men tappade mot euron i viss avvaktan när USA hade helgstängt på grund av Presidents Day. .

DI - 45 minuter sedan

Då kan Falcon funds-profilen Max Serwin utlämnas

Max Serwin, nyckelspelare i Falcon Funds-utredningen, kan komma till Sverige inom bara några veckor. ”Mitten av mars är fullt rimligt”, säger Ekobrottsmyndighetens Jan Tibbling till Di..

DI - 45 minuter sedan

Statliga specialfastigheter ökar intäkter och vinst

Helstatliga Specialfastigheter Sverige AB, som äger och förvaltar exempelvis anstalter, polisbyggnader och försvarshögkvarter, ökade sina hyresintäkter i fjol med knappt 6 procent till 1.846 miljoner kronor. .

DI - 30 minuter sedan

Nordea fonder flaggar ner under 10 procent i Academedia

Nordea Fonder har minskat sitt innehav i utbildningsföretaget Academedia till strax under 10,16 miljoner aktier, vilket motsvarar cirka 9,6 procent av kapital och röster. .

DI - 45 minuter sedan

Appleanalytiker spår ny Macbook Pro och tre nya Iphones i år

I år kommer Apple att lansera tre nydesignade produkter, bland annat en ny variant av den bärbara datorn Macbook Pro, en 31,6-tums monitor med upplösning på 6K samt en ny Mac Pro. Därutöver kan en rad uppdaterade produktlanseringar väntas..

DI - 45 minuter sedan

Försäljningen i den tyska beklädnadshandeln steg med 8 procent i förra veckan

Omsättningen i den tyska beklädnadshandeln steg med 8 procent under förra veckan, jämfört med motsvarande vecka i fjol..

DI - 45 minuter sedan

Alibaba ligger bakom kinesisk propaganda-app

En kinesisk propaganda-app för regeringen, som har blivit en stor hit i landet, har utvecklats av e-handelsjätten Alibaba. Det uppger källor med insyn för Reuters. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.