GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 26 May, 15:55

Liknande nyheter

Taggar: Göteborgkan bli , förstmed , hemkörning
Cornucopia - 04 aug 14 kl. 12:59

"Satsning mot vardagsbrott" - 40 poliser satsades ner till 6 i Göteborg

Det är inte bara inom Försvarsmakten och svenskt försvar som nedskärningar kallas satsningar. Hos Stampen/GP kan vi nu läsa om hur satsningen mot vardagsbrottslighet inneburit att man skurit ner antalet poliser som utreder vardagsbrott från fyrtio till sex stycken och hur det kan ta över 1.5 år att ens få solklara fall med övertygande bevisning till åtal.

BT - 25 feb 13 kl. 15:15

Två år för kidnappare i Göteborg

Den 25-årige man som höll en nioårig flicka gömd i sin källarlägenhet i 18 timmar i Örgryte har dömts till två års fängelse. Han döms för olaga frihetsberövande, olaga hot, ringa misshandel och ringa barnpornografiskt brott. Det är betydligt lägre än de sju år för människorov som åklagaren begärt.

BT - 30 apr 14 kl. 13:48

Tågproblem efter urspårning

En urspårning på västra stambanan, mellan Hallsberg och Skövde under natten till onsdagen, förväntas ge problem i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg fram tills fredag. - Den preliminära prognosen vi har nu är att båda spåren kan trafikeras först tidigt fredag morgon, säger Joakim Olsson, avdelningschef för underhåll på Trafikverket.Båda spåren blockerades strax söder om Töreboda sedan ett godståg blivit stående på grund av varmkörning och ett annat spårat ur efter att ha kört mot rött ljus.

NT - 30 apr 14 kl. 13:48

Tågproblem efter urspårning

En urspårning på västra stambanan, mellan Hallsberg och Skövde under natten, ger fortsatta störningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg. Enligt Trafikverkets prognos kan båda spåren trafikeras först på fredag.(TT).

UNT - 30 apr 14 kl. 13:48

Tågproblem efter urspårning

En urspårning på västra stambanan, mellan Hallsberg och Skövde under natten, ger fortsatta störningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg. Enligt Trafikverkets prognos kan båda spåren trafikeras först på fredag.(TT).

BT - 12 nov 13 kl. 20:23

Ett spår öppet efter tågurspårning

All tågtrafik i Stockholm har påverkats under hela dagen sedan ett godståg spårat ur vid Stockholm Södra. I kväll har ett av de fyra stängda spåren öppnats och i morgon bitti hoppas Trafikverket kunna öppna ännu ett.Redan i somras varnades det för att rälsen på sträckan var i dåligt skick.

BT - 12 nov 13 kl. 23:31

Tågen börjar rulla efter urspårning

All tågtrafik i Stockholm har påverkats under hela tisdagen sedan ett godståg spårat ur vid Stockholm Södra. Redan i somras varnades det för att rälsen på sträckan var i dåligt skick. I kväll öppnades ett spår och i morgon bitti hoppas Trafikverket kunna öppna ännu ett.

BT - 13 nov 13 kl. 07:44

Fortsatt tågstrul efter urspårning

Tågtrafiken fortsätter att påverkas kraftigt efter urspårningen i Stockholm i går. Först om över en vecka väntas alla skador vara reparerade.Endast ett spår är öppet för trafik mellan centralen och Stockholms södra, vilket medför att pendeltågstrafiken körs med reducerad kapacitet till och med nästa vecka.

Barometern - 13 nov 13 kl. 08:07

Fortsatt tågstrul efter urspårning

Tågtrafiken fortsätter att påverkas kraftigt efter urspårningen i Stockholm i går. Först om över en vecka väntas alla skador vara reparerade. Endast ett spår är öppet för trafik mellan centralen och Stockholms södra, vilket medför att pendeltågstrafiken körs med reducerad kapacitet till och med nästa vecka.

BT - 07 jan 14 kl. 07:18

Inställda tåg efter urspårning

Ett godståg spårade i natt ur mellan Stuvsta och Huddinge söder om Stockholm. Trafikverket varnar för förseningar och inställda tåg under dagen. Två av fyra spår sattes ur trafik och närmare 650 sliprar och en spårväxel förstördes.

Kristianstadsbladet - 17 mar 14 kl. 14:02

En person avliden efter knivskärning


En man i 20-årsåldern avled av skadorna han åsamkade sig själv under ett knivdrama i centrala Göteborg på måndagsmorgonen. Ytterligare en man fördes till sjukhus med skärskador.Polisen kallades till en lägenhet i Haga efter larm om en knivskuren man.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Ja-sidan för ändrad abortlag mot storseger

Ja-sidan fick 66 procent av rösterna i den irländska omröstningen om liberaliserade abortlagar, enligt det första officiella resultatet. Nära 34 procent röstade emot och nej-kampanjens företrädare erkänt sig besegrade..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Formstarka Örby tog ny seger mot Zenith

Örby är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Zenith hemma på Örby IP på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2–0 (2–0) innebär att Örby nu har åtta segrar i följd i division 2 västra Götaland i fotboll..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Segerraden förlängd för Zenith - besegrade Hönö

2–4 (2–2) blev resultatet när Hönö och Zenith möttes på Hönö Arena på lördagen. I och med detta har Zenith hela fyra raka segrar i division 5 Göteborg A i fotboll..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Solängen segrade mot Göteborg City på hemmaplan

Solängen vann lördagens match hemma mot Göteborg City i division 6 Göteborg B i fotboll. I halvtid ledde laget med 1–0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 4–0..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Tuff match slutade med förlust för Laholm mot Eskilsminne

Det svängde i matchen i division 2 sydvästra Götaland i fotboll mellan Eskilsminne och Laholm på Västergårds IP. Bortalaget Laholm hade ledningen i halvtid, med 1–0, men efter pausen vände Eskilsminne matchen och vann till slut med 2–1..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Frågetecken kring Östersund kanske rätas ut

Svenskt cupguld och Europa League-framgångar förra året. I år finns det desto fler frågetecken kring Östersund. Vissa av dessa kanske rätas ut i kväll..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Följ mötet mellan Örgryte och Brage

Efter 4-0 mot Värnamo i senaste omgången har Örgryte nu tagit sig upp till Borlänge för att ta sig an Brage IK och befästa sin placering toppen av superettan.
Följ direktrapportering från matchen här..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Stort engagemang för årets barnvagnsmarsch

Hundratals personer runt om i Sverige marscherade under lördagen i en manifestation mot mödradödligheten i världen. Engagemanget har varit stort i år jämfört med tidigare..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

MP-kongressen strider om flygskatt

Miljöpartiet kan komma att driva krav på fördubblad flygskatt i valrörelsen, om ett förslag från Grön ungdom vinner i slutändan på MP-kongressen. Men partiledningen och ombud från norr strider hårt för att få ombuden att inte stödja förslaget..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Vänder plötsligt som på en enkrona

GWO får en trög start, men bjuder sedan på en konsert utöver det vanliga för de som vågar trotsa hettan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.