GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 28 October, 23:32

GöteborgsPosten - 22 maj 12 kl. 12:29

Göteborg kan bli först med hemkörningSystembolaget har planer på hemkörning. Göteborg kan bli först med att testa servicen - om politikerna säger okej..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Göteborgkan bli , förstmed , hemkörning
Cornucopia - 04 aug 14 kl. 12:59

"Satsning mot vardagsbrott" - 40 poliser satsades ner till 6 i Göteborg

Det är inte bara inom Försvarsmakten och svenskt försvar som nedskärningar kallas satsningar. Hos Stampen/GP kan vi nu läsa om hur satsningen mot vardagsbrottslighet inneburit att man skurit ner antalet poliser som utreder vardagsbrott från fyrtio till sex stycken och hur det kan ta över 1.5 år att ens få solklara fall med övertygande bevisning till åtal.

BT - 25 feb 13 kl. 15:15

Två år för kidnappare i Göteborg

Den 25-årige man som höll en nioårig flicka gömd i sin källarlägenhet i 18 timmar i Örgryte har dömts till två års fängelse. Han döms för olaga frihetsberövande, olaga hot, ringa misshandel och ringa barnpornografiskt brott. Det är betydligt lägre än de sju år för människorov som åklagaren begärt.

BT - 30 apr 14 kl. 13:48

Tågproblem efter urspårning

En urspårning på västra stambanan, mellan Hallsberg och Skövde under natten till onsdagen, förväntas ge problem i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg fram tills fredag. - Den preliminära prognosen vi har nu är att båda spåren kan trafikeras först tidigt fredag morgon, säger Joakim Olsson, avdelningschef för underhåll på Trafikverket.Båda spåren blockerades strax söder om Töreboda sedan ett godståg blivit stående på grund av varmkörning och ett annat spårat ur efter att ha kört mot rött ljus.

NT - 30 apr 14 kl. 13:48

Tågproblem efter urspårning

En urspårning på västra stambanan, mellan Hallsberg och Skövde under natten, ger fortsatta störningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg. Enligt Trafikverkets prognos kan båda spåren trafikeras först på fredag.(TT).

UNT - 30 apr 14 kl. 13:48

Tågproblem efter urspårning

En urspårning på västra stambanan, mellan Hallsberg och Skövde under natten, ger fortsatta störningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg. Enligt Trafikverkets prognos kan båda spåren trafikeras först på fredag.(TT).

BT - 12 nov 13 kl. 20:23

Ett spår öppet efter tågurspårning

All tågtrafik i Stockholm har påverkats under hela dagen sedan ett godståg spårat ur vid Stockholm Södra. I kväll har ett av de fyra stängda spåren öppnats och i morgon bitti hoppas Trafikverket kunna öppna ännu ett.Redan i somras varnades det för att rälsen på sträckan var i dåligt skick.

BT - 12 nov 13 kl. 23:31

Tågen börjar rulla efter urspårning

All tågtrafik i Stockholm har påverkats under hela tisdagen sedan ett godståg spårat ur vid Stockholm Södra. Redan i somras varnades det för att rälsen på sträckan var i dåligt skick. I kväll öppnades ett spår och i morgon bitti hoppas Trafikverket kunna öppna ännu ett.

BT - 13 nov 13 kl. 07:44

Fortsatt tågstrul efter urspårning

Tågtrafiken fortsätter att påverkas kraftigt efter urspårningen i Stockholm i går. Först om över en vecka väntas alla skador vara reparerade.Endast ett spår är öppet för trafik mellan centralen och Stockholms södra, vilket medför att pendeltågstrafiken körs med reducerad kapacitet till och med nästa vecka.

Barometern - 13 nov 13 kl. 08:07

Fortsatt tågstrul efter urspårning

Tågtrafiken fortsätter att påverkas kraftigt efter urspårningen i Stockholm i går. Först om över en vecka väntas alla skador vara reparerade. Endast ett spår är öppet för trafik mellan centralen och Stockholms södra, vilket medför att pendeltågstrafiken körs med reducerad kapacitet till och med nästa vecka.

BT - 07 jan 14 kl. 07:18

Inställda tåg efter urspårning

Ett godståg spårade i natt ur mellan Stuvsta och Huddinge söder om Stockholm. Trafikverket varnar för förseningar och inställda tåg under dagen. Två av fyra spår sattes ur trafik och närmare 650 sliprar och en spårväxel förstördes.

Kristianstadsbladet - 17 mar 14 kl. 14:02

En person avliden efter knivskärning


En man i 20-årsåldern avled av skadorna han åsamkade sig själv under ett knivdrama i centrala Göteborg på måndagsmorgonen. Ytterligare en man fördes till sjukhus med skärskador.Polisen kallades till en lägenhet i Haga efter larm om en knivskuren man.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Flera skadade i flygplansbrand

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Dylan om nobelpriset: "Förbluffande"

Bob Dylan säger att han kommer till Stockholm och tar emot Nobelpriset "om det är möjligt", uppger tidningen The Telegraph..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Sänke för Clinton, draglok för film

Filmdokumentären "Weiner", som nyligen hade premiär, fick oväntad draghjälp av den senaste politiska bomben i USA. För presidentkandidaten Hillary Clinton är turerna ett sänke, men regissörerna Josh Kriegman och Elyse Steinberg har anledning att jubla..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Nicole Touma fick lämna "Idol"

Hon har hängt löst flera gånger och i kväll var det till slut Nicole Toumas som tvingades lämna TV4:s "Idol"..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Ecclestone vill se Hamilton vinna

En britt som lever jetsetliv och trivs i rampljuset eller en tysk som trivs bäst hemma hos familjen. Det är inte svårt att gissa vem som formel 1:s starke man Bernie Ecclestone vill ska vinna VM. Men Sebastian Vettel snodde åt sig tätplatsen i den första tidsträningen i Mexico City..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Stark vändning bakom Sävehofs seger

En mäktig vändning gav Sävehof en skön seger mot Ystad. Men det var en match med två helt olika ansikten. – Ibland är det roligt att spela handboll, kanske inte lika roligt i första som den andra halvleken, säger Jonas Larholm..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Dylan kommenterar priset

Bob Dylan säger att han kommer till Stockholm och tar emot Nobelpriset "om det är möjligt", uppger The Telegraph..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Stenkastning mot buss - flicka skadad

En av västtrafiks bussar har attackerats med stenkastning i Fiskebäck, Göteborg. I samband med attacken fick en flicka i 5-årsåldern glassplitter i ansiktet. - Glassplittret har träffat henne och hon har fått mindre sårskada, säger Helen Andreasson, befäl vid ledningscentralen i Region Väst..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Trippelstjärna med dragningskraft

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Rysk propagandatsars död en olycka

Rysslands tidigare propagandatsar Michail Lesin söp så hårt att han ramlade och slog ihjäl sig. Det slår amerikanska myndigheter fast efter en årslång utredning..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.