GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 21 February, 06:14

GöteborgsPosten - 22 maj 12 kl. 12:29

Göteborg kan bli först med hemkörningSystembolaget har planer på hemkörning. Göteborg kan bli först med att testa servicen - om politikerna säger okej..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göteborgkan bli , förstmed , hemkörning
Cornucopia - 04 aug 14 kl. 12:59

"Satsning mot vardagsbrott" - 40 poliser satsades ner till 6 i Göteborg

Det är inte bara inom Försvarsmakten och svenskt försvar som nedskärningar kallas satsningar. Hos Stampen/GP kan vi nu läsa om hur satsningen mot vardagsbrottslighet inneburit att man skurit ner antalet poliser som utreder vardagsbrott från fyrtio till sex stycken och hur det kan ta över 1.5 år att ens få solklara fall med övertygande bevisning till åtal.

BT - 25 feb 13 kl. 15:15

Två år för kidnappare i Göteborg

Den 25-årige man som höll en nioårig flicka gömd i sin källarlägenhet i 18 timmar i Örgryte har dömts till två års fängelse. Han döms för olaga frihetsberövande, olaga hot, ringa misshandel och ringa barnpornografiskt brott. Det är betydligt lägre än de sju år för människorov som åklagaren begärt.

BT - 30 apr 14 kl. 13:48

Tågproblem efter urspårning

En urspårning på västra stambanan, mellan Hallsberg och Skövde under natten till onsdagen, förväntas ge problem i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg fram tills fredag. - Den preliminära prognosen vi har nu är att båda spåren kan trafikeras först tidigt fredag morgon, säger Joakim Olsson, avdelningschef för underhåll på Trafikverket.Båda spåren blockerades strax söder om Töreboda sedan ett godståg blivit stående på grund av varmkörning och ett annat spårat ur efter att ha kört mot rött ljus.

NT - 30 apr 14 kl. 13:48

Tågproblem efter urspårning

En urspårning på västra stambanan, mellan Hallsberg och Skövde under natten, ger fortsatta störningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg. Enligt Trafikverkets prognos kan båda spåren trafikeras först på fredag.(TT).

UNT - 30 apr 14 kl. 13:48

Tågproblem efter urspårning

En urspårning på västra stambanan, mellan Hallsberg och Skövde under natten, ger fortsatta störningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg. Enligt Trafikverkets prognos kan båda spåren trafikeras först på fredag.(TT).

BT - 12 nov 13 kl. 20:23

Ett spår öppet efter tågurspårning

All tågtrafik i Stockholm har påverkats under hela dagen sedan ett godståg spårat ur vid Stockholm Södra. I kväll har ett av de fyra stängda spåren öppnats och i morgon bitti hoppas Trafikverket kunna öppna ännu ett.Redan i somras varnades det för att rälsen på sträckan var i dåligt skick.

BT - 12 nov 13 kl. 23:31

Tågen börjar rulla efter urspårning

All tågtrafik i Stockholm har påverkats under hela tisdagen sedan ett godståg spårat ur vid Stockholm Södra. Redan i somras varnades det för att rälsen på sträckan var i dåligt skick. I kväll öppnades ett spår och i morgon bitti hoppas Trafikverket kunna öppna ännu ett.

BT - 13 nov 13 kl. 07:44

Fortsatt tågstrul efter urspårning

Tågtrafiken fortsätter att påverkas kraftigt efter urspårningen i Stockholm i går. Först om över en vecka väntas alla skador vara reparerade.Endast ett spår är öppet för trafik mellan centralen och Stockholms södra, vilket medför att pendeltågstrafiken körs med reducerad kapacitet till och med nästa vecka.

Barometern - 13 nov 13 kl. 08:07

Fortsatt tågstrul efter urspårning

Tågtrafiken fortsätter att påverkas kraftigt efter urspårningen i Stockholm i går. Först om över en vecka väntas alla skador vara reparerade. Endast ett spår är öppet för trafik mellan centralen och Stockholms södra, vilket medför att pendeltågstrafiken körs med reducerad kapacitet till och med nästa vecka.

BT - 07 jan 14 kl. 07:18

Inställda tåg efter urspårning

Ett godståg spårade i natt ur mellan Stuvsta och Huddinge söder om Stockholm. Trafikverket varnar för förseningar och inställda tåg under dagen. Två av fyra spår sattes ur trafik och närmare 650 sliprar och en spårväxel förstördes.

Kristianstadsbladet - 17 mar 14 kl. 14:02

En person avliden efter knivskärning


En man i 20-årsåldern avled av skadorna han åsamkade sig själv under ett knivdrama i centrala Göteborg på måndagsmorgonen. Ytterligare en man fördes till sjukhus med skärskador.Polisen kallades till en lägenhet i Haga efter larm om en knivskuren man.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Hjärnskakningarna sätter stopp: "Det var för jävligt"

Öis mittfältare Andreas Berndtsson är bara 21 år men kan redan tvingas lägga av med fotbollen. Efter att ha fått ett tiotal hjärnskakningar på fotbollsplanen har han nu tagit en paus. – Jag vet inte hur jag har lyckats med detta.

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Främst i Sverige - men ändå i skuggan: "Helt rätt"

En kille som står helt i skuggan av en tjej. Men Erik Persson, Sveriges främsta manliga simmare, tycker att det är helt rätt. – Jag har känt Sarah Sjöström hela mitt liv och gläds verkligen åt hennes framgångar.

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Tiomila-glädjen: "Betyder mycket för Partille"

Tiomila arrangeras i Partille. Glädjande tycker kommunalrådet Stefan Svensson (M). – Det är givetvis jättepositivt för kommunen att få vara med om det här, säger han..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Partille planerar för orienteringsklassiker: "Vi är så stolta"

Flera år av förberedelser är snart till ända. Sista helgen i april arrangeras klassiska Tiomila i Partille. – Vi är så stolta, för många är Tiomila det absolut finaste inom orienteringen, säger Mats Kågeson, tävlingschef..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Peter Währborg: "Vi får aldrig sluta att säga det vi tänker"

Är det så att vi allt oftare ger avkall på våra synpunkter och kritik för att vi inte vågar eller förmår oss säga ifrån? undrar Peter Währborg i sin tisdagskrönika..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

I kväll fågelskådar Niklas på bästa sändningstid

Som barn samlade Niklas Aronsson på frimärken, stenar, sockerbitar, kapsyler – ja, allt möjligt. Därför förvånade det honom inte när han i vuxen ålder blev biten av att samla på fågelupplevelser. Nu är Niklas en av de fågelskådare som lotsar kändisarna rätt i SVT:s Det stora fågeläventyret..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Terrormisstänkta pojkar gripna

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Bombhot riktade mot judar i USA

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Bli arg, jättearg

Ordning och reda, rektorer och föräldrar som blir arga – det är sådant som hjälper mot mobbning i skolan..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Befria klassrummen från mobilerna

Det är bra att politikerna står upp för rofyllda klassrum utan störande mobiltelefoner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.