NT > Nyheter

Thursday, 21 January, 21:37

NT - 14 maj 12 kl. 04:33

Ödehus övertänt i RimforsaRäddningsstyrkor från Rimforsa och Kinda larmades vid 04-tiden på måndagsmorgonen ut till ett övertänt hus i Sonebo Nydala utanför Rimforsa..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Rimforsa, Kinda, Sonebo Nydala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ödehus, övertänti , Rimforsa
LV - 19 maj 14 kl. 08:55

Två avlidna efter villabrand i Rimforsa

När räddningstjänsten kom till platsen var det redan för sent, villan var övertänd. Under söndagen avled en kvinna och en man i 30-års åldern i en villabrand i Rimforsa samhälle.
.

Kristianstadsbladet - 18 maj 14 kl. 06:54

Två döda i villabrand


Två personer hittades döda efter en brand i en villa i Rimforsa, söder om Linköping, natten till söndagen.En lastbilschaufför som passerade såg lågorna och slog larm strax efter tre. - När räddningstjänst och vi kom på plats så var villan övertänd, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisen i Östergötland.

UNT - 18 maj 14 kl. 06:54

Två döda i villabrand

Två personer hittades döda efter en brand i en villa i Rimforsa, söder om Linköping,i natt. En lastbilschaufför som passerade såg lågorna och slog larm. När räddningstjänsten kom fram var huset övertänt.

NT - 18 maj 14 kl. 06:54

Två döda i villabrand

Två personer hittades döda efter en brand i en villa i Rimforsa, söder om Linköping,i natt. En lastbilschaufför som passerade såg lågorna och slog larm. När räddningstjänsten kom fram var huset övertänt.

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 14 kl. 06:56

Två döda i villabrand

Två personer hittades döda efter en brand i en villa i Rimforsa, söder om Linköping, natten till söndagen. En lastbilschaufför som passerade såg lågorna och slog larm strax efter tre. — När räddningstjänst och vi kom på plats så var villan övertänd, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisen i Östergötland.

BT - 18 maj 14 kl. 06:54

Två döda i villabrand

Två personer hittades döda efter en brand i en villa i Rimforsa, söder om Linköping, natten till söndagen. En lastbilschaufför som passerade såg lågorna och slog larm strax efter tre.- När räddningstjänst och vi kom på plats så var villan övertänd, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisen i Östergötland.

Vimmerby Tidning - 18 maj 14 kl. 12:49

Två avlidna i villabrand

När räddningstjänsten kom till platsen var det redan för sent, villan var övertänd. Under söndagen avled en kvinna och en man i 30-årsåldern i en villabrand i Rimforsa samhälle..

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Fjärilen – en elegant flygare

Vingarnas storlek, form och flexibilitet gör fjärilen till en avancerad flygare. Studier av den unika flygtekniken kan komma till användning vid tillverkning av drönare..

NT - 15 minuter sedan

Dolphins föll på sista skottet mot topplaget

Så nära, så nära. "Det var definitivt en tuff förlust", sa Dolphins Erika Davenport efter sekunddramat mot topplaget A3 Basket..

NT - 15 minuter sedan

L-ledaren beredd gå till nyval

Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni är beredd att gå till nyval, säger hon till Svenska Dagbladet och utesluter inte en medlemsomröstning i regeringsfrågan..

NT - 30 minuter sedan

De döda talar på begravningsplats i Solna

Arkeologen Daniel Leviathan tilldelas årets Bindefeldstipendium om 500 000 kronor för sitt arbete med en digital minnesplats. Genom QR-koder på gravstenar kommer besökare där att få lära känna några av de förintelseöverlevare som kom till Sverige..

NT - 1 timme sedan

Ullmarks sorg efter pappas död

Den svenske NHL-målvakten Linus Ullmark har missat Buffalos två senaste matcher av personliga skäl. Nu kommer förklaringen – hans pappa avled tidigare i veckan..

NT - 1 timme sedan

Biden kontaktar Moskva om kärnvapenavtal i dag

President Joe Bidens nya styre kontaktar på torsdagen Moskva i syfte att förlänga kärnvapenavtalet Nya Start – som löper ut inom kort. Kursändringen är en av flera som påverkar relationen mellan USA och Sverige..

NT - 1 timme sedan

Nationell vätgasstrategi på gång

Regeringen kommer inom kort att ge myndigheterna i uppdrag att ta fram en nationell vätgasstrategi, enligt finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund (MP)..

NT - 1 timme sedan

Undantagstillstånd i Centralafrikanska republiken

Regimen i Centralafrikanska republiken har utlyst undantagstillstånd sedan rebellgrupper har närmat sig huvudstaden Bangui i ett försök att avsätta president Faustin-Archange Touadéra..

NT - 1 timme sedan

Rätten att inte vara uppkopplad blir EU-fråga

Det är en grundläggande rättighet att på fritiden inte vara digitalt tillgänglig för arbetsgivaren, anser Europaparlamentet som uppmanar EU-kommissionen att föreslå en lag om saken..

NT - 1 timme sedan

Grekisk polis uppmanas minska på tårgasen

Greklands konservativa regering lovar att användningen av tårgas ska minska och nyttjas endast "som en sista utväg"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.